CEöversättningsbyråAustronesiska – Professionell översättning till och från austronesiska

Austronesiska – Professionell översättning till och från austronesiska

Om du letar efter certifierade och professionella austronesiska språköversättningar är CE översättningsbyrå ett perfekt val. Vårt företag har över 25 års erfarenhet av att leverera kulturellt anpassade översättningar till austronesiska språk.

Oavsett om det är en webbsida, ett dokument, en programvara eller någon annan typ av översättning, finns våra lingvister alltid där för att leverera förstklassiga resultat som uppfyller både kundens krav och internationella standarder.

Med passion och engagemang garanterar vi högkvalitativa översättningstjänster samtidigt som du sparar tid och pengar.

Austronesiska översättningar som vi erbjuder

Austronesisk dokumentöversättning

Detta inkluderar översättning av skriftliga dokument såsom kontrakt, rapporter och marknadsföringsmaterial.

Översättning av austronesiska webbsidor

Inkluderar översättning av webbsidor och deras innehåll, inklusive texter, bilder och videor, för att nå en bredare publik.

Austronesisk undertextöversättning

Innebär översättning och visning av skriftlig text i ett visuellt format, vanligtvis i filmer eller videor, för att åtfölja den talade dialogen.

Desktop Publishing och textsättning på austronesiska

Innebär förberedelse och formatering av trycksaker.

Ursprung och kännetecken för de austronesiska språken

Austronesiska språk, som till exempel madagassiska, fijianska och hawaiianska, härstammar alla från den austronesiska språkfamiljen. Det finns cirka åttahundra austronesiska språk, spridda över regionen Indonesien, Madagaskar, Filippinerna och Oceanien.

Huvuddragen som särskiljer dessa språk inkluderar unikhet i syntaxen – där ord kan ordnas på olika sätt för varje språk – och en del ljud är närvarande i vissa medan de är frånvarande i andra. Förutom detta har austronesiska språk en stor användning av metaforer samt komplexa grammatikregler som har fått många lingvister att beundra dessa språk för deras komplexitet och skönhet.

På det hela taget är austronesiska språk fascinerande och ger ovärderlig inblick i hur språk utvecklades i den delen av världen.

Får kostnadsfri offert för austronesisk översättning

  • Fyll i mailformuläret nedan
  • Bifoga dokumenten som ska översättas
  • Klicka på skicka och invänta sedan svar från en av våra projektledare
  • Vi återkommer till dig så snart som möjligt med en kostnadsfri offert för ditt projekt

Fördelar med att anlita CE översättningsbyrå för översättning till austronesiska språk

  • CE är ett professionellt översättningsföretag med över 25 års erfarenhet
  • Vårt företag översätter över 70 språk
  • Vi erbjuder austronesiska översättningar för företag såväl som privatpersoner och vi utlovar noggrannhet och precision i allt vårt arbete
  • Vårt team av översättare har austronesiska som sitt modersmål, vilket garanterar att dina översättningar blir korrekta och idiomatiska
  • Vi erbjuder en rad olika austronesiska översättningstjänster, inklusive webbplatslokalisering, dokumentöversättning och lokalisering av programvaror
  • Våra priser är konkurrenskraftiga och vi erbjuder en snabb handläggningstid för alla projekt

Certifierade austronesiska översättningar

CE översättningsbyrå är stolta över att erbjuda certifierade austronesiska översättningar för alla typer av projekt. Vi förstår att korrekta, certifierade översättningar är viktiga för alla typer av användningsområden, från juridiska dokument och officiella certifikat till akademiskt och vetenskapligt forskningsmaterial.

Våra experter är specialiserade på att erbjuda omfattande, certifierade austronesiska översättningstjänster som inte bara uppfyller våra kunders krav utan också gör det möjligt för dem att uppnå sina mål på ett snabbt och effektivt sätt. Med vårt stöd kan du vara säker på att ditt projekts översatta material alltid kommer att vara av högsta kvalitet och noggrannhet.

Austronesiska översättningar i olika branscher

Rese- och turismöversättning

Turistbroschyrer, kartor och webbplatser kan behöva översättas till austronesiska språk för att underlätta för austronesisktalande turister.

Hälso- och sjukvårdsöversättningar

Patientjournaler, patientinformation och hälso- och sjukvårdsinstruktioner kan behöva översättas till austronesiska språk för att underlätta kommunikationen med austronesisktalande patienter.

Juridiska översättningar

Juridiska dokument såsom kontrakt, domstolshandlingar och patentansökningar kan behöva översättas till austronesiska språk för rättsliga förfaranden som involverar austronesisktalande individer eller företag.

Affärsöversättningar

Affärsdokument såsom finansiella rapporter, marknadsföringsmaterial och produkthandböcker kan behöva översättas till austronesiska språk för företag som är verksamma i regioner där austronesiska språk talas.

Typer av företagsöversättningar

Marknadsföringsöversättningar

Detta inkluderar översättning av marknadsföringsmaterial såsom annonser, broschyrer, flygblad och annat reklammaterial till austronesiska för att rikta in sig på austronesisktalande kunder.

Finansiella översättningar

Detta inkluderar översättning av finansiella rapporter, balansräkningar, resultatredovisningar och andra finansiella dokument till austronesiska för att underlätta kommunikationen med austronesisktalande intressenter eller investerare.

Tekniska översättningar

Detta inkluderar översättning av tekniska dokument såsom produktmanualer, tekniska specifikationer och tekniska dokument från eller till austronesiska språk för att stödja utveckling, tillverkning eller underhåll av tekniska produkter eller tjänster i austronesisktalande regioner.

HR-översättningar

Detta inkluderar översättning av HR-dokument såsom arbetsbeskrivningar, anställningskontrakt, prestationsutvärderingar och andra HR-relaterade dokument till austronesiska för att underlätta kommunikationen med austronesisktalande anställda eller jobbkandidater.

Webbplats- och programvaruöversättningar

Detta inkluderar översättning av webbplatsinnehåll, användargränssnitt och programvarudokumentation från eller till austronesiska språk för att stödja onlinenärvaron av ett företag som riktar sig till austronesisktalande användare.

Reseöversättningar av austronesiska språk

Turismbroschyrer och flygblad

Översätta turismbroschyrer och flygblad till austronesiska språk för att ge information om lokala sevärdheter, hotell och restauranger.

Turguider och ljudinspelningar

Översätta turguider och ljudinspelningar till austronesiska språk för att ge guidade turer till austronesisktalande turister.

Kartor och vägbeskrivningar

Översätta kartor och vägbeskrivningar till austronesiska språk för att hjälpa austronesisktalande turister att navigera i lokala områden och bland sevärdheter.

Transportscheman och tidtabeller

Översätta transportscheman och tidtabeller till austronesiska språk för att hjälpa austronesisktalande turister att planera sina resor.

Webbplatsöversättningar

Översätta turismwebbsidor till austronesiska språk för att erbjuda information och bokningssystem online för austronesisktalande turister.

Menyöversättningar

Översätta menyer till austronesiska språk på lokala restauranger och kaféer för att underlätta för austronesisktalande turister.

Storleken på den austronesisktalande marknaden

Austronesiska språk talas av cirka 400 miljoner människor över ett stort geografiskt område som inkluderar Sydostasien, Oceanien och delar av Afrika. De största austronesisktalande länderna efter befolkning inkluderar Indonesien, Filippinerna och Malaysia.

Austronesiska språk används som officiella språk i vissa länder, till exempel indonesiska och filippinska. Många austronesiska språk är dock hotade och vissa riskerar att utrotas.

Att erbjuda austronesiska språktjänster kan bidra till att stödja språkbevarande och kulturell revitalisering, samt möjliggöra effektiv kommunikation och engagemang med austronesisktalande samhällen inom turism, hälso- och sjukvård, näringsliv och andra områden.

Behöver du översättning till austronesiska språk?

Vi tar gärna fram en konkret offert för komplex dokumentöversättning, webbplatslokalisering, PDF-översättning, lokalisering av programvaror och andra översättningsrelaterade projekt.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök