CETextserviceTranskribering

Transkribering

Konvertering av media till skriftliga format

Transkribering är processen att omvandla ljud, video och bilder till skriftliga dokument. Det är en ovärderlig tjänst eftersom det gör det möjligt för olika mediatyper att konsumeras och distribueras smidigt och korrekt av olika målgrupper.
Vi använder transkriberare som är särskilt utbildade och skickliga på att transkribera från digitala ljudkällor, vilket säkerställer noggrannheten och grundligheten i allt transkriberingsarbete som utförs.
Transkriberingar kan användas för flera ändamål, till exempel för att sammanfatta information eller ge andra tillgång till ljudinnehåll, när andra sätt att tillgodogöra sig informationen inte är möjliga.

Professionella transkriberingstjänster

CE är en internationell ledare inom transkribering och tillhandahåller transkriberingstjänster över hela världen.
CE textservice är vi stolta över vårt kundengagemang och höga kundnöjdhet. Vi är alltid villiga att svara på eventuella frågor eller tillgodose speciella önskemål från våra kunder.

Redo att köra igång?

Få gratis prisförslag redan idag

Fördelar med att använda professionella transkriberingsföretag

Professionella transkriberingstjänster är en viktig tillgång för företag och privatpersoner som behöver lagra textversioner av ljudinspelningar snabbt och effektivt.
Transkriberingstjänster ger användarna sökbara transkriberingar som gör det enkelt att hitta den information de behöver från sina inspelningar för allt från möten till intervjuer.
Professionella transkriberingsföretag säkerställer noggrannhet och sparar tid, vilket gör det möjligt för användare att fokusera på den aktuella uppgiften.
På det hela taget är professionella transkriberingsföretag otroligt användbara för dem som söker snabba och exakta transkriberingar av ljud- och videomaterial.

Typer av professionella transkriberingstjänster

Transkriberingstjänster kan variera mycket när det gäller vidd och omfattning. Här är några exempel på olika typer av transkriberingstjänster:
Detta är bara några exempel på det utbud av transkriberingstjänster som finns tillgängliga. De specifika tjänster som erbjuds av transkriberingsleverantörer kan variera beroende på deras expertis och specialisering.

Våra flerspråkiga transkriberingstjänster

Flerspråkiga transkriberingstjänster innebär transkribering av ljud- eller videofiler på andra språk än svenska. Här är några exempel på olika typer av transkriptionstjänster.
Detta är bara några exempel på det utbud av flerspråkiga transkriptionstjänster som finns tillgängliga. De specifika tjänster som erbjuds av transkriptionsleverantörer kan variera beroende på deras språkliga expertis och specialisering.

CE:s enkla och säkra transkriberingar

Oavsett om det är för intervjuer, juridiska dokument, telekonferenser eller fokusgrupper, vet vi att noggrannhet och hastighet är avgörande för alla transkriptionsprojekt. På CE textservice är våra transkriberingsexperter och korrekturläsare dedikerade åt att tillhandahålla transkriberingar av exceptionell kvalitet i tid.
Vi förstår hur viktig noggrannhet och hastighet är när det gäller transkriberingar. Därför använder vi ett säkert arbetsflödessystem med avancerad teknik, så att du inte behöver oroa dig för att konfidentiell information läcker ut.
Så här fungerar processen!

Säker uppladdning av inspelningar

Det första steget i processen är en säker uppladdning av ljudinspelningar. Våra kunder kan använda vårt säkra, banbrytande arbetsflödessystem för att ladda upp sina dikteringar eller inspelningar av intervjuer, juridiska dokument, inspelningar av domstolsförhandlingar, telekonferenser, podcaster eller fokusgrupper. Detta säkerställer att all information förblir konfidentiell och säker.

Transkribering och korrekturläsning

När ljudet har laddats upp till vårt system skickas det direkt till en av våra transkriptionsexperter som kommer att tillhandahålla en korrekt transkription inom din valda tidsram. Med varje transkribering tillhandahåller vi även korrekturläsningstjänster för att säkerställa noggrannhet och tydlighet. Om du behöver ytterligare tjänster som översättning eller lokaliseringsredigering kan vi ta hand om det också!

Mallar, skräddarsydda och anpassade

På CE förstår vi att alla projekt är olika. Därför erbjuder vi mallar och skräddarsydda mallar för alla dina behov – utan extra kostnad! Vi skräddarsyr varje mall enligt kundens specifikationer så att du får exakt vad du behöver! När våra erfarna proffs har slutfört alla steg kommer du att få din perfekta transkribering levererad i tid och inom budget!
Vårt team av experter har lång erfarenhet av att tillhandahålla transkriptioner av hög kvalitet, skräddarsydda särskilt för dina behov och inom din valda tidsram. Behöver du hjälp med att transkribera ljudinspelningar behöver du alltså inte leta vidare. Med CE är kundnöjdhet garanterad!

Guide till vår transkriberingsprocess

1. Gå till vår offertsida för att begära en transkriberingsoffert, ladda upp dina filer (eller hänvisa oss till var vi kan ladda ner dem) och ge lite grundläggande information.
2. Vår projektledare tar emot filerna och granskar dem.
3. Du får en exakt offert, vanligtvis inom 24 timmar.
4. Efter din bekräftelse tilldelar vår projektledare jobbet till den bästa tillgängliga transkriberare som är kvalificerad för det ämnet.
5. Transkriberaren kommer att skapa en professionell, formaterad och korrekt transkribering från din inspelning. Den kommer att sparas i det textformat som du väljer (MS Word, TXT etc.) så att du enkelt kan söka, kopiera eller dela den med andra.
6. Projektledaren kontrollerar filerna igen för att se till att de uppfyller våra standarder innan han eller hon skickar dem till dig via e-post på eller innan det begärda förfallodatumet.
Team av erfarna proffs
Få jobbet gjort snabbt och korrekt