CEöversättningsbyråIndonesiska – Professionell översättning till och från indonesiska

Indonesiska – Professionell översättning till och från indonesiska

CE översättningsbyrå erbjuder professionella indonesiska översättningstjänster, från svenska och engelska till indonesiska samt andra språkpar. Vi kan också översätta alla typer av indonesisk text till engelska och svenska eller något annat europeiskt språk.

Oavsett om du är ute efter en indonesisk översättare för enskilda dokument eller ett översättningsteam för ett fortlöpande projekt, kan CE uppfylla dina krav och behov.

Indonesiska språköversättningar

CE översättningsbyrå har tillhandahållit indonesiska översättningar av högsta kvalitet i över 25 år. Vårt nätverk av professionella indonesiska lingvister täcker ett komplett spektrum av specialområden, inklusive medicin, teknik, ekonomi och marknadsföring. Vi erbjuder expertöversättning åt företag, utbildningsinstitutioner, IT-företag och privatpersoner, bland många andra.

Alla översättningar görs av infödda indonesiska översättare som har en gedigen bakgrund inom översättning och tolkning.

Översättningar från indonesiska till svenska och svenska till indonesiska

Översättningsföretaget CE erbjuder indonesiska-till-svenska och svenska-till-indonesiska översättningar av alla slag. Oavsett om det gäller en roman, en akademisk uppsats, ett medicinskt dokument eller ett juridiskt kontrakt, är våra erfarna proffs alltid redo att leverera oöverträffad service för dina översättningsbehov. Vi erbjuder omfattande lösningar som sträcker sig från idiom och fraser till juridiska dokument, teknisk dokumentation och annat.

Våra översättare har många års expertis inom det indonesiska språket och korrekturläsningskunskaper för att se till att betydelsen av varje språk förmedlas korrekt utan någon förlust i återgivningen. Vårt mål är att säkerställa fullständig noggrannhet och precision när du översätter indonesiska till svenska eller svenska till indonesiska. Med vår välutbildade personal och banbrytande teknik ser vi till att varje text konverteras korrekt samtidigt som dess avsedda budskap och stil bibehålls.

Med snabba leveranstider och konkurrenskraftiga priser kommer våra svensk-indonesiska översättningstjänster garanterat att överträffa dina förväntningar.

Certifierad indonesisk översättning

Våra internationellt certifierade indonesiska översättningstjänster ger autentiska, pålitliga och korrekta resultat med hjälp av vårt erfarna och professionella team av välutbildade översättare. Våra certifierade indonesiska översättningar har hjälpt många företag att kommunicera med sina klienter och kunder över landsgränserna.

Våra erfarna certifierade lingvister säkerställer att översättningarna är kulturellt anpassade och lämpliga för användning i alla typer av sammanhang, inklusive juridiska dokument, medicinska journaler, affärskorrespondens, manualer, hemsidor och annat. Översättarna garanterar noggrannhet och kvalitet för alla officiella byråer och avdelningar över hela världen.

CE tillhandahåller autentiska språktjänster för officiella dokument i och utanför Sverige och Indonesien. Med våra indonesiska certifierade översättningstjänster kan du se till att din kommunikation är korrekt från början till slut. Med vårt engagemang för noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer kan du lita på att vi förser dig med certifierade indonesiska översättningar av högsta kvalitet.

Webbplatsöversättning och lokalisering på indonesiska

Vårt företag tillhandahåller omfattande webbplats- och SEO-lokaliseringstjänster, vilket gör det lättare för globala företag att ta sig in på den indonesiska marknaden. Vi är specialiserade på webbplatsöversättningar, vilket innebär att vi arbetar för att se till att ditt webbplatsinnehåll utformas noggrant för att nå rätt kunder som kan förstå ditt budskap och dina erbjudanden.

Dessutom kommer vår SEO-översättning att erbjuda noggrannhet och precision som säkerställer optimal sökmotorprestanda och rankning av din hemsida i Indonesien. Med en kombination av effektiva och exakta professionella tjänster är vårt översättningsföretag redo att hjälpa dig att bryta ny mark och dra nytta av den stora indonesiska konsumentbasen.

Vårt nätverk av indonesiska språkexperter kommer att översätta och lokalisera dina videospel och programvara eller andra produkter till språket och kulturen i Indonesien. Vårt projektledningsteam kommer att övervaka alla aspekter av att etablera en indonesisk hemsida, inklusive sökmotoroptimering (SEO) för att maximera webbplatstrafiken.

Indonesiska tekniska översättningar

CE erbjuder pålitliga indonesiska tekniska översättningstjänster, som har en hög efterfrågan inom olika branscher över hela världen. Vi förstår vikten av noggrannhet i översättningar och strävar efter att se till att alla våra översättningar görs med absolut precision.

Vårt erfarna team av modersmålstalande lingvister garanterar fullständig exakthet för de dokument och texter som översätts, vilket möjliggör korrekt överföring av innehållet på det indonesiska språket till andra språk som kunden begär.

Alla projekt har ett strikt kvalitetssäkringssystem för att se till att varje projekt uppfyller de högsta standarderna. Vi är specialiserade på att snabbt och korrekt översätta komplexa tekniska dokument, så du kan lita på att vi levererar översättningar till konkurrenskraftiga priser som ger dig fantastiska resultat.

Det indonesiska språkets historia och profil

Det indonesiska språket, det officiella språket i Republiken Indonesien, är en malajbaserad kreol som talas av majoriteten av landets invånare. Det har varit ögruppens lingua franca i århundraden på grund av dess närhet och band med den malaysiska halvön och andra regionala länder.

Den moderna versionen är baserad på Riau-dialekten, som har genomgått många förändringar sedan 1900-talet som svar på de olika etniska samhällen som finns i Indonesien och den ökande populariteten för internationella språk som engelska.

Med över 200 miljoner talare runtom i världen är det ett av de snabbast växande språken när det gäller antalet talare samt kulturellt inflytande, vilket gör det till en viktig del av landets identitet.

Få en gratis offert för indonesisk översättning!

På CE förstår vi att det kan vara en svår uppgift att välja rätt översättningsleverantör. Därför gör vi det enkelt för dig att komma igång med vår kostnadsfria offerttjänst.

Ladda upp dina dokument så får du en snabb och kostnadsfri offert för dina indonesiska översättningar. Med ett kvalificerat team av erfarna översättare garanterar vi tjänster av högsta kvalitet från början till slut.

Om du har specifika frågor eller behöver mer detaljerad information innan du väljer oss, kontakta oss när som helst via telefon eller e-post.

För alla dina indonesiska språköversättningar, tveka inte – anlita CE översättningsbyrå!

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök