CE översättningsbyrå

Vietnamesiska – Professionell översättning till och från vietnamesiska

Med ett stort nätverk av infödda vietnamesiska översättare kan CE översättningsbyrå snabbt och effektivt möta dina vietnamesiska översättningsbehov.

Vi tillhandahåller högkvalitativa, professionella vietnamesiska översättningstjänster som hjälper dig att förbättra din globala strategi.

Professionella vietnamesiska översättningar

CE är en översättningsexpert som tillhandahåller snabba, effektiva och skräddarsydda tjänster på vietnamesiska. De sträcker sig från certifierade juridiska dokument till turistinformation och webbsajtöversättningar. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla ett omfattande urval av vietnamesiska lösningar åt våra kunder.

Med ett team av specialiserade översättare, tekniska experter och lokaliseringsproffs kan vi översätta din hemsida från svenska till vietnamesiska, eller från vietnamesiska till svenska. Vårt team av erfarna lingvister arbetar hårt för att producera högkvalitativa översättningar som passar dina behov.

Dessutom tar vi fram konkurrenskraftiga offerter för alla typer av vietnamesiska översättningstjänster. Så när du behöver pålitliga och snabba översättningslösningar behöver du inte leta längre än till CE översättningsbyrå!

Översättning mellan svenska och vietnamesiska

Våra vietnamesiska till svenska, samt svenska till vietnamesiska översättningstjänster anpassas efter kundernas behov. Vi erbjuder ett brett utbud av översättningar, från myndighetsgodkända juridiska dokument till översättning av böcker.

Oavsett vad dina vietnamesiska språkbehov är har vi expertisen att snabbt leverera korrekta resultat med infödda vietnamesiska översättare och modern översättningsteknik. Oavsett format, storlek eller komplexitet kan du lita på oss för professionella översättningslösningar mellan svenska, engelska och vietnamesiska som överträffar förväntningarna.

Vietnamesiska medicinska översättningstjänster

Vi förstår vikten av noggrannhet och förtroende när vi hanterar medicinsk dokumentation. Våra certifierade vietnamesiska översättare kommer att se till att dina medicinska dokument översätts enligt högkvalitativa standarder, samtidigt som det ursprungliga materialets detaljerade information bevaras.

Alla i vårt team har erfarenhet av både vietnamesiska och svenska. Det gör det möjligt för oss att realisera sömlösa och effektiva vietnamesiska översättningar. Våra kunder kan ha fullt förtroende för att alla medicinska dokument kommer att hanteras ansvarsfullt och effektivt.

Turistöversättning på vietnamesiska

CE är stolta över att erbjuda pålitliga och professionella översättningstjänster för turist- och besöksnäringsverksamheter som vill expandera på den vietnamesiska marknaden. Våra översättningsexperter tillhandahåller lösningar som är skräddarsydda för varje kunds individuella behov, vilket säkerställer smidig interaktion med potentiella vietnamesiska kunder. Teamet består av vietnamesiska modersmålstalare som förstår nyanserna i detta språk, vilket gör att vi kan erbjuda en förstklassig översättningstjänst.

Med våra pålitliga översättningstjänster kan du vara säker på att alla dina turist- och besöksnäringsmaterial kommer att presenteras på rätt sätt gentemot dina kunder. Med hjälp av den senaste översättningsprogramvaran ser vi till att de vietnamesiska översättningarna blir korrekt formaterade.

Så, om du har ett brådskande behov av professionella vietnamesiska översättningar för turism och besöksnäring, anförtro det till oss och få jobbet utfört i tid.

Vietnamesisk certifierad översättning

Certifierade vietnamesiska översättningar är en viktig resurs för företag med verksamhet i Vietnam eller globalt. Oavsett om det gäller dokument, webbplatser eller annat material som behöver översättas, ger våra certifierade översättningstjänster högkvalitativa resultat. Noggrannhet är nyckeln i alla dessa uppdrag, eftersom det säkerställer att det ursprungliga budskapet och sammanhanget förmedlas korrekt på målspråket.

Dessa certifierade vietnamesiska översättningstjänster inger förtroende hos användarna. Sammanfattningsvis är certifierade vietnamesiska översättningstjänster en nödvändig tillgång i alla flerspråkiga miljöer och kan hjälpa företag på deras globala resa.

Få kostnadsfri offert på vietnamesisk översättning

  • Fyll i det nedanstående mailformuläret
  • Bifoga dokumenten som ska översättas
  • Klicka på skicka och invänta sedan svar från en av våra projektledare
  • Vi återkommer till dig så snart som möjligt med en kostnadsfri offert för ditt projekt

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:

CE

Sök