CEöversättningsbyråValencianska – Professionell översättning till och från valencianska

Valencianska – Professionell översättning till och från valencianska

Professionella valencianska översättningar kan vara svåra att finna. CE översättningsbyrå erbjuder utmärkta översättningstjänster som säkerställer att kunderna får korrekta och kulturellt passande valencianska texter.

Vi är en certifierad språktjänsteleverantör med över 25 års erfarenhet, så du kan lita på att de översättningar vi tillhandahåller uppfyller alla branschstandarder. Vårt kvalitetsfokus har gjort oss till en av de bästa valencianska översättningsleverantörerna på marknaden. Med vår expertis kan vi garantera att ditt projekt översätts korrekt från början till slut.

Valencianska översättningstjänster

Dokumentöversättning

Skriftliga dokument som kontrakt, rapporter och marknadsföringsmaterial.

Översättning av webbsidor och programvara

Webbsajter och deras innehåll, inklusive texter, bilder och videor, för att nå en bredare publik.

Röstöversättning

Innebär inspelning av röstöversättning på ett annat språk för en video- eller ljudproduktion.

Undertextöversättning

Innebär översättning och visning av skriven text i visuell form, vanligtvis i filmer eller videor, som följer den talade dialogen.

Desktop publishing och typografi

Innebär förberedelse och formatering av översatt text för tryck eller digital publicering.

Certifierad översättning

Översättning som åtföljs av ett certifikat som intygar dess korrekthet och äkthet, vilket ofta krävs för officiella eller juridiska ändamål.

Översikt av det valencianska språket

Valencianska är ett språk som huvudsakligen talas i Valenciaregionen i östra Spanien. Det härstammar från latin och har funnits i området sedan medeltiden. Den har många likheter med katalanska, som huvudsakligen beror på dess franska influenser, samt kastiliansk spanska. Valencianska innehåller också influenser från arabiska och mozarabiska språk, på grund av dess kulturhistoria på den iberiska halvön.

Huvuddragen i valencianska är dess olika dialekter som både bevarar språkfunktioner för olika områden och växlar mellan dem. Det är för närvarande ett officiellt språk tillsammans med katalanska i vissa delar av Valencia vilket ger stort stöd för dess ökade användning i modern tid, även om det historiskt har förtryckts på grund av sociala skäl.

Få kostnadsfri offert på valenciansk översättning

 • Fyll i det nedanstående mailformuläret
 • Bifoga dokumenten som ska översättas
 • Klicka på skicka och invänta sedan svar från en av våra projektledare
 • Vi återkommer till dig så snart som möjligt med en kostnadsfri offert för ditt projekt

Fördelar med CE översättningsbyrå

 • CE är en professionell översättningsbyrå med över 25 års erfarenhet
 • Vi översätter över 70 språk till valencianska
 • Vi erbjuder valencianska översättningar för företag såväl som till privatpersoner och vi utlovar noggrannhet och precision i allt vårt arbete
 • Vårt team av översättare har valencianska som modersmål, vilket garanterar att dina översättningar blir korrekta och idiomatiska
 • Vi erbjuder en rad översättningstjänster, inklusive webbplatslokalisering, dokumentöversättning och programvarulokalisering
 • Våra priser är konkurrenskraftiga och vi erbjuder snabba handläggningstider för alla projekt

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert på ditt valencianska översättningsprojekt!

Certifierade valencianska översättningar

CE erbjuder certifierade översättningar på valencianska, vilket gör oss till ett klokt val för personer som behöver korrekta översättningar på detta språk. Våra certifierade valencianska översättningstjänster har fått ett starkt rykte på marknaden på grund av vår långa erfarenhet.

För att säkerställa kundnöjdhet består vårt team av erfarna specialister, samt den senaste tekniken som CAT-verktyg, ordlistor och översättningsminnesverktyg.

Med oss kan du vara säker på att din certifierade valencianska är både korrekt och tillförlitlig.

Valencianska översättningar åt olika branscher

Juridisk översättning

Används vid översättning av kontrakt, domstolsinlagor, patent och andra juridiska dokument.

Affärsöversättning

Används för att översätta marknadsföringsmaterial, ekonomiska rapporter, företagspolicyer och andra affärsrelaterade dokument.

Medicinsk översättning

Används vid översättning av medicinska rapporter, produktmanualer för medicinsk utrustning och kliniska prövningsprotokoll.

Tekniköversättning

Används i översättningen av tekniska specifikationer, produktmanualer och forskningsrapporter.

Turistöversättning

Används vid översättning av rese- och turismrelaterat material, till exempel broschyrer, hemsidor och annonser.

Marknadsföring och detaljhandelsöversättning

Marknadsföringsöversättningar krävs för reklam, marknadsföring och PR. Dessa översättningar kan innehålla produktbeskrivningar, sloganer och annonser.

Valencianska affärsöversättningar

Valencianska affärsöversättningar är en ovärderlig tjänst för organisationer som vill överbrygga språkklyftan. Våra valencianska översättningsspecialister ser till att dina valencianska affärstransaktioner blir korrekta och enkla att navigera, vilket gör hela processen smidigare för alla inblandade.

Vårt företag erbjuder förstklassiga valencianska översättningar till flera språk, samt många andra högkvalitativa valencianska språktjänster. Vi hanterar allt från dokumentöversättningar, uppbyggnad av webbplatser, materialredigering och mera!

Vi garanterar snabba leveranstider för alla projekt. Förlita dig på CE och låt oss hjälpa dig att spara tid och pengar med valencianska affärsöversättningar.

Marknadsföringsmaterial

Broschyrer, flygblad, annonser och annat marknadsföringsmaterial som riktar sig till en valenciansktalande publik.

Finansiella rapporter

Finansiella rapporter, balansredovisningar, resultatredovisningar och andra finansiella dokument.

Företagspolicyer

Företagets policyer, rutiner och riktlinjer.

Affärskontrakt

Affärskontrakt, avtal och förhandlingar.

Produktkataloger

Produktkataloger, tekniska specifikationer och datablad.

HR-dokument

Arbetsbeskrivningar, personalhandböcker och andra HR-dokument.

Valencianska turistöversättningar

Denna tjänst är utformad för att göra din reseupplevelse så smidig som möjligt. Våra valencianska översättningstjänster hjälper resenärer, lokalbefolkning och turister att få ut det mesta av den valencianska kulturen.

Vi kan tillhandahålla valencianska översättningar för menyer, skyltar, kartor och annat, vilket hjälper dig att enkelt utforska valencianska turistattraktioner. Vi är fast beslutna att tillhandahålla högkvalitativa valencianska turistöversättningstjänster som säkerställer noggrannhet och fullständighet när det gäller översättning av relevant valencianskt språkmaterial.

Med våra valencianska översättningstjänster kan du njuta av en autentisk valenciansk upplevelse med fullt självförtroende och sinnesro!

Valencianska marknadsförings- och detaljhandelsöversättningar

Valencianska är ett utbrett språk i vissa delar av världen, men översättningar inom detaljhandel och marknadsföring kan vara svårt att få tag på.

På CE översättningsbyrå erbjuder vi omfattande valencianska översättningstjänster för marknadsförings- och detaljhandelsändamål. De är otroligt användbara för företag som är verksamma i valenciansktalande områden. Våra valencianska översättare förstår den lokala kulturen och nyanserna som är förknippade med valenciansk lingvistik, vilket gör det möjligt för dem att tillhandahålla översättningar som uppfyller våra kunders exakta krav.

Vi använder också högteknologisk översättningsprogramvara för att säkerställa att våra valencianska översättningar utförs snabbt, exakt och kostnadseffektivt. Så, om du behöver korrekta valencianska marknadsförings- eller detaljhandelsöversättningar så är hjälpen nära.

Valencianska juridiska översättningar

 • Domstolsinlagor, inklusive klagomål, motioner och andra juridiska handlingar
 • Patentansökningar och andra immateriella dokument
 • Juridiska brev, e-postmeddelanden och andra former av korrespondens
 • Juridiska rapporter, expertvittnesrapporter och andra juridiska dokument
 • Statliga dokument, inklusive licensansökningar och myndighetsansökningar på valencianska

Storleken på den valenciansktalande marknaden

Valencianska är ett språk som talas i Valenciaregionen på Spaniens östra kust. Den valenciansktalande marknaden är relativt liten eftersom valencianska endast talas av cirka två miljoner människor, cirka 5 % av den spanska befolkningen.

Valencianska är emellertid det officiella språket i Valenciaregionen, tillsammans med spanska, och erkänns också av Europeiska unionen som ett regionalt språk.

Därmed finns det en viss efterfrågan på valencianska språktjänster, särskilt inom översättning, samt för lokala företag som betjänar den valenciansktalande befolkningen.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök