CEöversättningsbyråTyska – Professionell översättning till och från tyska

Tyska – Professionell översättning till och från tyska

Är de ute efter en tysk översättningslösning? Då har du kommit helt rätt! Vårt expertteam kan hjälpa dig med flexibla, effektiva och ekonomiska lösningar för alla dina översättningsbehov som involverar det tyska språket.

När du samarbetar med CE översättningsbyrå får du tillgång till tusentals tyska översättare med många års erfarenhet av översättning och lokalisering, samt vår intuitiva plattform och tillämpade kvalitetsverktyg.

Så varför vänta? Kontakta oss idag för att komma igång med ditt tyska översättningsprojekt!

Tyska översättningstjänster

Vill du göra affärer i Tyskland, en europeisk ledare och en viktig aktör på den internationella scenen? Tyska är ett huvudspråk i många internationaliserings- och utvecklingsprocesser. Våra tyska översättningstjänster presenterar dina bloggartiklar, kataloger, e-handelssajter och tjänster direkt för den tysktalande allmänheten.

För att du ska kunna utveckla din verksamhet i Tyskland erbjuder CE översättningstjänster som utförs av inhemska professionella översättare. Vi anlitar infödda tyska översättare baserat på kriterier som erfarenhet inom översättningssektorn, kunskap om webben och dess kommunikationssätt, den tyska marknaden samt språkkunskaper. Alla våra experter översätter endast till sitt modersmål, vilket garanterar kvalitet.

CE hanterar över 70 språk, inklusive tyska, engelska och svenska. Och det är bokstavligen vårt jobb att se till att du blir förstådd över hela världen.

Kontakta oss idag och låt oss hjälpa ditt företag att växa!

Översikt av det tyska folket och det tyska språket

Människor

Sedan återföreningen med den tidigare Östtyska republiken har Tyskland en befolkning på över 80 miljoner människor i 16 delstater. Majoriteten av tyskarna talar tyska, uppskattningsvis 92 % av befolkningen, vilket visar på en mycket hög grad av språklig homogenitet. Det finns fortfarande 8 % som talar andra språk. Vissa talar ett nationellt minoritetsspråk som danska, frisiska (två varianter), sorbiska (två varianter) eller polska, medan andra talar ett av de många invandrarspråken (turkiska, arabiska, grekiska, italienska etc.). De fyra nationella minoriteterna i Tyskland är friser, danskar, sorber och romer (tyska sinter).

Språk

Det tyska språket är ett av de mest inflytelserika språken i världen. Tyska är av indoeuropeiskt ursprung och tillhör den västra grenen av de germanska språken. Eftersom det är det officiella språket i sex länder kan tyska betraktas som ett paraplyspråk, ett standardspråk för olika dialekter och har nästan 100 miljoner talare. Intresset för tyska i världen bygger på dess historiska och politiska betydelse, men också på dess roll i turismen och det internationella informationsutbytet.

Översättning mellan tyska och svenska

CE erbjuder översättningstjänster från tyska till svenska, samt från svenska till tyska. I båda fallen har vi infödda svenska och tyska översättare som är specialiserade inom ett brett spektrum av områden (e-handel, turism, sport, näringsliv, IT, fordonsindustri, marknadsföring, SEO, design och inredning, etc.). Deras språkliga färdigheter är oklanderliga (var och en av våra översättare har en lämplig examen och/eller flera års erfarenhet av översättningsvärlden). Vi kan tilldela en professionell översättare till ditt projekt baserat på deras specifika färdigheter inom din bransch eller använda flera översättare som arbetar med dig. Vår expertis inom webbinnehåll och SEO garanterar att du får tyskt innehåll med optimerad synlighet i sökmotorer.

Varje text som levereras kontrolleras därför av professionella tvåspråkiga översättare. 178 professionella infödda tyska experter med åratal av professionell översättningserfarenhet samarbetar med CE översättningsbyrå. Alla våra tyska översättare har tyska som modersmål och kan verifiera att översättningen är konsekvent och respekterar andan i den ursprungliga texten.

Varje inhemsk tysk expert som arbetar med CE har de nödvändiga erfarenheterna och kvalifikationerna för att tillhandahålla auktoriserade översättningstjänster, inklusive lokalisering, marknadsföring, webbplatsöversättning, medicinska översättningar, juridiska översättningar, tekniska översättningar och generella affärsöversättningstjänster och lösningar. De har alla ett eller flera kompetensområden, vilket gör det möjligt för dem att producera tillförlitliga, korrekta och högkvalitativa tyska dokumentöversättningar. För att säkerställa din fullständiga tillfredsställelse genomför vi en mycket rigorös intern kvalitetskontroll innan vi skickar tillbaka de översatta dokumenten till dig.

Om du vill översätta från eller till tyska kan det inte bli enklare! Begär en offert online genom att fylla i vårt mailformulär eller kontakta oss via telefon eller e-post.

Våra tyska språktjänster

För närvarande översätter CE omfattande mängder information till eller från tyska.

Professionella och prisvärda tyska översättningstjänster

Vi är en byrå med dedikerade och pålitliga översättare. Vi tillhandahåller korrekta, autentiska tyska översättningar som om de ursprungligen var skrivna på tyska.

Alla våra översättare är modersmålstalare och översätter alltid till sitt modersmål. En översättning till tyska kan endast göras av en infödd tysk. Vi arbetar med många språk, men översättning till tyska är en av de mest populära tjänsterna så vi kan garantera låga priser.

Ge det en chans, prova att begära en kostnadsfri offert så tar vi hand om resten!

Certifierade tyska översättningar

Våra över 25 års erfarenhet inom området av certifierade översättningar återspeglas i det antal kunder vi har. De uppskattar oss eftersom vi alltid strävar efter att tillhandahålla de mest exakta och professionella översättningarna för deras dokument.

Vi har certifierade översättare som är experter på tyska samt inom flera områden som medicin, juridik, marknadsföring, teknik, lokaliseringslösningar etc.

Därmed erbjuder CE översättningsbyrå auktoriserade översättningstjänster och lösningar till förmånliga priser och enligt de högsta professionella standarderna.

För oss är de mest värdefulla värdena som associeras med vår byrå våra kunder. Så under de senaste 25 åren har de alltid uppskattat oss för våra professionella och auktoriserade översättningstjänster av dokument till över 70 språk.

Fyll i det nedanstående formuläret så får du en snabb kostnadsfri offert på ditt tyska översättningsprojekt!

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök