CEöversättningsbyråTurkmeniska – Professionell översättning till och från turkmeniska

Turkmeniska – Professionell översättning till och från turkmeniska

Vi byggt upp vår turkmeniska översättningstjänst med hjälp av ett högkvalificerat team av lingvister specialiserade på ett brett spektrum av ämnesområden.

Genom uppdelningen av översättare efter deras kompetensområden kan vi välja de bästa kandidaterna för ditt specifika område, och är helt i linje med ISO 17100:2015-certifikatkraven, vilket är ett obestridligt bevis på vår kompetens.

Professionella turkmeniska översättningar

Det turkmeniska språket används i många branscher och kräver skickliga översättare. Oavsett om ämnet gäller näringsliv, utbildning, förvaltning eller andra områden, är en professionell turkmenisk språköversättare avgörande för korrekt resultat. Som internationell leverantör av språklösningar kan CE översättningsbyrå hjälpa dig med alla uppgifter, oavsett område eller ämne. Så om du letar efter ett erfaret översättningsföretag har du kommit helt rätt.

Vi erbjuder också certifierade översättningstjänster. Certifierade turkmeniska översättningar är ett bra alternativ för företag och statliga organisationer som klart och tydligt vill förmedla sitt budskap internationellt. Certifierade översättningar utförs av erfarna professionella översättare som specialiserar sig på språket och kulturen i Turkmenistan, vilket garanterar att alla dokument har granskats noggrant och översatts korrekt.

Översättning mellan svenska och turkmeniska

För de som vill översätta från turkmeniska till svenska, eller svenska till turkmeniska är expertis på båda språken avgörande för att kunna utföra en kvalitetsöversättning som bibehåller den innebörd och det budskap som från början avsetts av talaren eller författaren.

Våra språklösningar inbegriper allt från turkmeniska texttjänster till turkmenska översättningar av skriftliga dokument. Så våra tjänster kan bistå dig när det gäller översättning mellan svenska och turkmeniska.

Engelska till turkmeniska är det näst vanligaste språkparet som används. Denna typ av översättning kräver en kvalificerad engelsk-turkmenisk översättare. Även turkmeniska till engelska översättningar kan vara ovärderliga för de som behöver korrekt översatta juridiska dokument, affärsavtal och andra dokument. Med turkmenisk-engelska översättningstjänster från ett välrenommerat lingvistikföretag får du korrekt och säker översättning som fungerar.

Turkmenisk webbsajtöversättning

I vår webbsajtöversättningtjänst har vi skräddarsytt effektiva lösningar för dina turkmeniska översättningsbehov. De utförs på högsta nivå i kombination med avancerade verktyg. Att förmedla innehållet för din e-handelsplats, en artikel på din blogg eller någon annan typ av onlineinnehåll är uppgifter för vilka vårt team av turkmeniska lingvister besitter rätt kompetens. Dessutom garanterar vi professionella resultat som levereras i tid. Alla aspekter som nämns ovan används tillsammans för att skapa det bästa resultatet för ditt material.

CE översättningsbyrå erbjuder många olika översättnings- och lokaliseringstjänster för webbsidor och programvara:

Medicinsk översättning på turkmeniska

Översättning i hälso- och sjukvårdsbranschen är en delikat uppgift. Om du t.ex. vill bli informerad om hälsotillståndet hos en anhörig eller behöver förstå en medicinsk instruktion måste den turkmeniska medicinska översättningen vara av högsta kvalitet. Medicin och hälsa använder också särskild terminologi och jargong som används i hälsorelaterade frågor.

Turkmeniska översättningstjänster måste hanteras av kvalificerade och erfarna turkmeniska översättare med beprövade kunskaper inom det medicinska området. Därför har vi bildat ett team av utvalda medicinska översättare som är experter inom sina specifika kompetensområden. Detta tillvägagångssätt förbättrar kvaliteten och minskar tiden som krävs för att utföra översättningen. Vi kan förse dig med medicinska översättningar för ett brett spektrum av dokument.

  • Kliniska studier
  • Instruktioner för medicintekniska produkter
  • Patientundersökningar
  • Försäkringsformulär

Turkmenisk dokumentöversättning

Översättning av dokument för ansökan om finansiering hos internationella organ kräver felfria resultat. Det kan vara problematiskt när billiga lokala översättningstjänster används, eftersom det kan leda till att finansieringsförfrågningar avvisas eller försenas. Våra professionella dokumentöversättningar uppfyller de standarder som internationella organisationer och myndigheter kräver.

Behovet av turkmeniska översättningar ökar i takt med att korrekt dokumentation och auktorisering blir en högre prioritet inom alla områden. Exempel på denna dokumentation:

  • Bokföringsdokument
  • Resehandlingar
  • Officiella handlingar
  • Invandringsdokument och mycket mer

Översikt av det turkmeniska språket

Turkmeniska är ett turkiskt språk som talas av olika etniska grupper i Turkmenistan, Kazakstan och på andra håll. Turkmeniska är besläktat med azerbajdzjanska, gagauziska, uzbekiska och andra turkiska språk och översätts därför lättare för dem som är bekanta med den turkiska språkfamiljen. Det turkmeniska språket, en viktig del av Turkmenistans kultur, har genomgått en enorm tillväxt sedan landet förklarade sig självständigt 1991.

Översättningstjänster har blivit allt viktigare när turkmener över hela världen försöker att minska klyftan mellan turkmenisktalande samhällen. Med tanke på detta språks unika arv fungerar högkvalitativa översättningstjänster som en av broarna mellan Turkmenistan och resten av världen.

Hur du får våra professionella turkmeniska översättningstjänster

Vi erbjuder professionella turkmeniska översättningstjänster till konkurrenskraftiga priser, så varför inte kontakta oss redan idag?

Fyll bara i det nedanstående mailformuläret, bifoga dokumenten som ska översättas, så återkommer en projektledare med kostnadsfri offert på det potentiella uppdraget.

Våra kundtjänstrepresentanter är tillgängliga dygnet runt via e-post eller telefon för att hjälpa till att svara på eventuella frågor relaterade till våra tjänster.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök