CEöversättningsbyråThailändska – Professionell översättning till och från thai

Thailändska – Professionell översättning till och från thai

Är du ute efter professionella lösningar för dina thailändska översättningsbehov? CE breddar dina flerspråkiga möjligheter genom att överskrida språkbarriärer.

Vi har byggt upp våra thailändska översättningstjänster med hjälp av ett högkvalificerat team av lingvister specialiserade på ett brett spektrum av områden. Uppdelningen av våra thailändska översättare enligt deras kompetensområden gör det möjligt att välja de bästa kandidaterna för ditt specifika ämne, i linje med ISO 17100:2015-certifikatkraven.

Dessutom möjliggör datorassisterad översättningsprogramvara och CAT-verktyg, som används av våra thailändska lingvister, bättre förståelse och en ökad noggrannhet under hela översättningsprocessen.

Översättning mellan thailändska och svenska

Oavsett om du översätter från thailändska till svenska eller från svenska till thailändska har vi skräddarsydda effektiva lösningar för dina översättningsbehov. CE är en professionell översättningsbyrå som specialiserat sig på thailändska översättningar på över 70 språk.

Thailändska till svenska och svenska till thailändska översättningstjänster är ovärderliga för företag och privatpersoner som kommunicerar över olika språkbarriärer. Våra professionella svensk-thailändska översättningstjänster ger korrekta, kulturellt relevanta översättningar av alla texter, oavsett dess storlek eller komplexitet.

Vårt team av erfarna thailändska översättare säkerställer att alla översättningar inte bara är språkligt korrekta utan också trogna det ursprungliga sammanhanget och avsikten. Dessutom erbjuder våra thailändska översättare också översättningar från engelska till thailändska, och thailändska till engelska av hög kvalitet som garanterar fullständig förståelse för kulturella nyanser.

Certifierad översättning på thailändska

Bland annat erbjuder vi certifierade juridiska och affärsmässiga thailändska översättningar. Vårt team av thailändska expertöversättare är mycket erfarna, vilket resulterar i snabba, korrekta och tillförlitliga tjänster som uppfyller alla projektkrav.

Om du behöver certifierade thailändska språktjänster tillhandahåller vi en snabb tjänst enligt internationellt erkända standarder. Våra professionella dokumentöversättningar uppfyller de standarder som internationella organisationer och myndigheter kräver.

Behovet av certifierade thailändska översättningstjänster ökar i takt med att korrekt dokumentation och verifiering blir en högre prioritet inom alla områden. Vi hanterar regelbundet dokument som inkluderar bokföring, resehandlingar, officiella dokument och mycket mer.

Översättning av webbsajter på thailändska

Thailändsk webbsajtöversättning kan göra skillnaden mellan ett företags framgång och misslyckande på den thailändska marknaden. Genom att tillhandahålla korrekta thailändska översättningar av webbinnehåll resulterar dessa specialiserade tjänster i större användarengagemang på din webbplats. Våra webbsajtöversättnings- och lokaliseringstjänster säkerställer att text, rubriker, sidtitlar och andra synliga element översätts professionellt, vilket gör ett bra intryck på thailändska kunder. Rätt thailändsk översättning kommer att öka ditt varumärkes synlighet i Thailand.

Våra thailändska webbsajtöversättningstjänster är den optimala lösningen för din e-handelsplats, artikeln för din blogg eller någon annan typ av onlineinnehåll som vårt team av thailändska lingvister har rätt kompetens för att översätta. Dessutom garanterar vi professionella resultat som levereras i tid.

Vi har också kunskapen att hantera sökord och metataggar som förbättrar sökmotoroptimeringen. Alla aspekter som nämns ovan används tillsammans för att skapa det bästa resultatet för ditt webbsajtmaterial.

Medicinsk översättning på thailändska

Thailand håller snabbt på att bli en global ledare inom hälso- och sjukvårdsindustrin, vilket gör thailändska medicinska översättningstjänster till en viktig tillgång för alla som arbetar för internationalisering. Med thailändska medicinska översättningar kan organisationer enkelt och korrekt förmedla nyanserna inom högteknologisk medicinsk terminologi. Att investera i professionella thailändska medicinska översättningstjänster av hög kvalitet säkerställer att du har tillgång till avancerad teknik och infödda översättare som förstår språkets djup och kulturella regler.

Därför har vi bildat ett team av utvalda medicinska översättare som är experter inom sina specifika kompetensområden. Detta tillvägagångssätt förbättrar kvaliteten och minskar den tid som krävs. Vi kan översätta thailändskt medicinskt innehåll av ett brett spektrum av dokument som kliniska prövningar, instruktioner för medicintekniska produkter, allmänna medicinska översättningar, patientundersökningar, försäkringsintyg, datablad, medicinska bipacksedlar, etiketter och mycket mer.

Fördelar med CE för thailändska språköversättningar

Vårt mycket erfarna team av certifierade thailändska översättare har lång erfarenhet av att arbeta med dokument som är förknippade med olika branscher, vilket garanterar översättning av högsta kvalitet.

Teamet arbetar nära kunderna så att deras dokument översätts korrekt på kortast möjliga tid samtidigt som vi följer de senaste standarderna och bestämmelserna.

Vi garanterar kundnöjdhet eftersom vi inte bara prioriterar snabb leverans utan också noggrannhet och förståelse för sammanhanget när vi översätter från ett språk till ett annat.

Kostnadsfri offert för professionella thailändska översättningar

Det är enkelt att få professionella thailändska översättningstjänster (alltid mänsklig översättning till thailändska!) från CE översättningsbyrå. Fyll i det nedanstående mailformuläret, bifoga dokumenten som ska översättas, så återkommer en av våra projektledare inom kort till dig med en kostnadsfri offert.

Priset på thailändska översättningar beror på flera faktorer som volym, repetitioner och ämnesområden. Men den höga kvaliteten på våra fantastiska tjänster förblir alltid densamma.

Finn de högkvalitativa thailändska översättare du behöver hos CE översättningsbyrå!

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök