CE översättningsbyrå

Telugu – Professionell översättning till och från telugu

CE är en professionell leverantör av språktjänster på telugu. Med över två decenniers erfarenhet av telugu är vårt företag känt för att leverera resultat i full överensstämmelse med branschstandarder och bästa praxis.

Våra certifierade översättare producerar översättningar som adresserar både den tekniska noggrannhet och kulturella lämplighet som krävs av kunder på telugumarknaden. De kan vara säkra på att våra professionella teluguöversättningar levereras i tid och inom budget.

Översättningstjänster på telugu

Dokumentöversättning

Innebär översättning av skriftliga dokument som kontrakt, rapporter och juridiska dokument från telugu till ett annat språk, eller vice versa.

Röstöversättning

Denna typ av tjänst innebär att man spelar in en röst på telugu som åtföljer visuellt innehåll, som till exempel en video eller presentation.

Översättning av undertexter

Denna typ av tjänst innebär att man lägger på översatta undertexter till en video på telugu.

Desktop publishing och typsättning

Denna typ av tjänst innebär att man förbereder översatt text för tryck eller digital publicering, inklusive dokumentets design och layout.

Certifierad översättning

Denna typ av tjänst innebär översättning av en statscertifierad översättare. Med översättningen medföljer ett noggrannhetsintyg, vilket intygar både översättningens korrekthet och pålitlighet.

Språkprofil för telugu

Telugu har en rik historia och talas inte bara i Indien utan även runt om i världen. Det är ett av de klassiska språken som accepteras av Indiens regering och härleder sina rötter från det proto-dravidiska språket. Dess skriftliga form kan studeras så långt tillbaka som 600 f.Kr.

Det är utmärkande eftersom det innehåller en mängd olika lånord som erhållits från andra språk, som tamil och sanskrit, vilket ger telugu ett otroligt unikt och uppfriskande ljud. En av de stora skillnaderna mellan telugu och andra språk är dess speciella användning av utdragna ord för effekt eller betoning.

Dess förmåga att uttrycka detaljerade känslor är förvånansvärt stor, vilket gör att människor från olika bakgrunder kan förstå stämningen på en djupare nivå.

Hur du får vår professionella teluguöversättning

 • Fyll i det nedanstående mailformuläret
 • Bifoga dokumenten som ska översättas
 • Klicka på skicka och invänta sedan svar från en av våra projektledare
 • Vi återkommer till dig så snart som möjligt med en kostnadsfri offert för ditt projekt

Fördelar med CE översättningsbyrå

 • Vi är en professionell översättningsbyrå med över 25 års erfarenhet
 • Vi erbjuder på översättningar på telugu åt företag såväl som till privatpersoner och vi utlovar noggrannhet och precision i allt vårt arbete
 • Vårt team av översättare har telugu som modersmål, vilket garanterar att dina översättningar blir korrekta och idiomatiska
 • Vi erbjuder en rad översättningstjänster, inklusive webbplatslokalisering, dokumentöversättning och programvarulokalisering
 • Våra priser är konkurrenskraftiga och vi erbjuder snabba handläggningstider för alla projekt

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert på ditt översättningsprojekt!

Certifierad översättning på telugu

CE översättningsbyrå erbjuder certifierade teluguöversättningar av modersmålstalare. Vårt team av skickliga och certifierade översättare producerar 100 % korrekta, certifierade översättningar som kan användas för alla personliga eller affärsmässiga ändamål.

Vi är specialiserade på dokumentöversättningar för många branscher, personliga- eller företagsdokument och marknadsföringsmaterial. Med våra certifierade teluguöversättningar kan du dessutom garantera snabba handläggningstider, högkvalitativ kundservice, sekretessavtal och kostnadseffektivitet.

Med denna exceptionella översättningstjänst kan du vara säker på att alla översättningsprojekt på telugu kommer att hanteras i tid och med högsta noggrannhet.

Låt oss hantera dina certifierade översättningar på telugu!

Teluguöversättningar inom olika branscher

Översättningar för detaljhandeln

Detaljhandeln är en bransch som kräver översättningstjänster till telugu för produktbeskrivningar, annonser, broschyrer och annat marknadsföringsmaterial.

Turistöversättningar

Turism är en annan bransch som kräver översättningstjänster till telugu. Detta inkluderar översättning av turistguider, broschyrer och annat reserelaterat material.

Programvaru- och webbplatsöversättningar

Informationsteknik är en bransch som kräver översättningstjänster till telugu för tekniska manualer, programvaruapplikationer och andra teknikrelaterade dokument.

Media- och underhållningsöversättningar

Media- och underhållning är en bransch som kräver översättningstjänster till telugu för filmer, tv-program och andra former av underhållning.

Myndighetsöversättningar

Ideella och statliga organisationer behöver översättningstjänster till telugu för dokument som policyer, riktlinjer och rapporter.

Webbsajt- och programvaruöversättningar på telugu

CE översättningsbyrå är glada över att tillhandahålla programvaru- och webbsajtöversättningar på telugu för både kommersiella och icke-kommersiella applikationer. Med hjälp av vår mångåriga erfarenhet av lokalisering av programvara och webbplatser kan vi anpassa din programvara eller webbsida för den lokala marknaden.

Vi börjar med exakta programvaru- och webbplatsanalyser för att identifiera variabler som vi behöver lokalisera, följt av detaljerade teluguöversättningar, skräddarsydda för programvarans designfunktioner. Med tillgång till de bästa ingenjörerna garanterar vårt team ett högkvalitativt resultat som uppfyller dina behov.

CE säkerställer att du får en oklanderlig produkt redo för global distribution.

Affärsöversättningar på telugu

CE erbjuder affärsöversättningar på telugu, ett av de största litterära språken i södra Indien. Våra kvalificerade infödda teluguöversättare, specialiserade på affärsöversättningar, ger korrekta och flytande översättningar åt båda hållen och bildar en perfekt bro mellan olika kulturer och språkpar.

Vi är stolta över att leverera pålitliga, snabba översättningar som garanterar framgång när du startar företag eller expanderar befintlig verksamhet till den telugutalande världen.

Med vår banbrytande teknik och erfarna team är CE ditt självklara val för affärsöversättningar på telugu.

Myndighetsöversättningar på telugu

Folkräkningsdata

Översättning av folkräkningsdata till telugu kan krävas för att korrekt återspegla språkpreferenser hos befolkningen som undersöks.

Immigrationsformulär

Översättning av immigrationsformulär till telugu kan vara nödvändigt för att hjälpa individer som talar telugu att navigera i immigrationsprocessen.

Officiella dokument

Översättning av officiella myndighetsdokument som certifikat, licenser och tillstånd till telugu kan krävas för att säkerställa tillgång till myndighetstjänster för telugutalande individer.

Statliga dokument

Översättning av myndighetspolicyer som skattelagstiftning, arbetslagar och välfärdsprogram till telugu kan vara nödvändigt för att säkerställa att individer som talar telugu kan få tillgång till, och förstå, statliga tjänster och förmåner.

Samhällsinformation

Översättning av samhällsinformation som hälsovarningar och nödvarningar till telugu kan vara nödvändigt för att säkerställa att alla medlemmar i samhället informeras och skyddas.

Juridiska översättningar på telugu

CE översättningsbyrå är stolta över att erbjuda juridiska teluguöversättningar åt den juridiska branschen. Vi förstår vikten av korrekta och exakta juridiska översättningstjänster, vilket är anledningen till att vi strävar efter att endast tillhandahålla översättningar av högsta kvalitet på alla språk.

Med ett team av infödda talare och jurister är dina juridiska dokument garanterat felfria och lever upp till professionell standard.

Se till att dina juridiska dokument översätts korrekt med våra professionella juridiska teluguöversättningar!

 • Översättning av kontrakt som anställningskontrakt, fastighetskontrakt och affärsavtal till telugu kan vara nödvändigt för att säkerställa att alla parter som är involverade i kontraktet förstår villkoren.
 • Översättning av juridiska avtal som fullmakter, äktenskapsförord och förlikningsavtal till telugu, kan vara nödvändigt för att säkerställa att alla parter som är involverade i avtalet förstår sina rättigheter och skyldigheter.
 • Översättning av domstolshandlingar som inlagor och motioner till telugu kan vara nödvändigt för att säkerställa att individer som talar telugu kan få tillgång till och förstå rättsprocessen.
 • Översättning av patent till telugu kan vara nödvändigt för att skydda uppfinnarnas rättigheter och säkerställa att deras innovationer förstås och skyddas korrekt på telugutalande marknader.
 • Översättning av juridiska dokument som överprövningsupphandlingar och avsiktsförklaringar till telugu kan vara nödvändigt för att säkerställa att individer som talar telugu kan få tillgång till och förstå de juridiska argument som presenteras i domstol.

Storleken på den telugutalande marknaden

Storleken på den telugutalande marknaden är enorm. Med över 83 miljoner modersmålstalare enbart i Indien har språket en stor närvaro i de södra staterna Andhra Pradesh och Telangana.

Denna enorma befolkning skapar stora möjligheter för globalisering och företagstillväxt. Det är också ett utmärkt tillfälle att sprida medvetenhet och förståelse för kultur.

När befolkningsstorleken ökar, så ökar också dess potential, vilket ger ännu fler fördelar med en global publik av telugutalande människor.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:

CE

Sök