1 Forbes nembé milih Swédia janten negara anu pangsaéna kanggo ngalakukeun bisnis – tempat anu cocog kanggo invéstor

2 Swédia ngagaduhan PDB nominal per kapita $56.956 tur standar hirup anu pangluhurna tibatan di mana waé di dunya

3 Ékonomi digital paling maju di Éropa tur wilayah anu masyarakatna paling payun dina hal teu maké artos tunai

4 Indéks Persaingan Global parantos nempatkeun Swédia janten negara anu paling bersaing di dunya

5 Swédia dianggap negara UE anu paling inovatif, kalayan jumlah patén pangluhurna per kapita

6 Swédia paling siap dibandingkeun negara anu sanésna di dunya kanggo ngahontal Sasaran Pangembangan Salawasna PBB

KONSULTASI

  • Pangadegan pausahaan
  • Naséhat keuangan | Perencanaan pajak
  • Kasempetan tumuwuh
  • Analisa sumber daya manusa
  • Manajemen/pamilihan TI
  • Hukum tur peraturan
  • Optimasi stratégi pamasaran
  • Alih daya layanan kantor
  • Éfisiénsi operasional
  • Manajemen résiko

ANALISA PASAR

  • Kasadaran tur kahontalan mérek
  • Industri komérsial
  • Perkiraan komprehénsif
  • Produk konsumén
  • Trén démografis
  • Ségméntasi pasar
  • Survéi pendapat umum
  • Viabilitas produk/layanan

PANALUNGTIKAN

  • Informasi bisnis
  • Laporan pausahaan
  • Panambangan tur ngaluarkeun data
  • Arsip pamaréntah
  • Laporan invéstigasi
  • Pangawasan média
  • Data statistik nasional
  • Panarimaan Pagawé | Néangan Calon Pagawé

KANTOR VIRTUAL

  • Alamat pausahaan di Stockholm/Swédia
  • Nomer telepon kalayan pusat telepon
  • Neruskeun surat sadunya
  • Rojongan palanggan 24/7

TARJAMAHAN

  • Tina/kana langkung ti 70 basa
  • Profésional, urang asli, pakar bahasa ahli
  • Jaminan kualitas ISO 17100
0
TAUN DINA BISNIS
0
RÉNCANG DAMEL PROFÉSIONAL
0
KLIÉN HÉBAT
0 %
JAMINAN KAPUASAN
Solusi Husus
Tiap klién béda - Tiap proyék béda - Kusabab kitu kami teu lirén ngusahakeun masihan solusi anu husus, dirancang pikeun saluyu jeung kabutuhan tur sasaran husus anjeun.
Pengetahuan Lokal
Konéksi kami anu caket sareng agén pamaréntah, institusi, tur pausahaan Swédia ngajantenkeun kami tiasa méréskeun masalah anjeun, gancang tur gampang
Manpaatkeun Kaahlian Kami
Anjeun ku kami dibantosan supados suksés - Pangaweruh kami anu dikumpulkeun mangtaun-taun mangrupikeun konci kanggo kasuksésan anjeun di Swédia
Pangukuran tur Pangaweruh
Sadaya stratégi tur tindakan anu kami sarankeun ngagaduhan jalur anu jelas keur ngukur pangaruhna kana sasaran bisnis tur pamasaran anjeun
Kasampurnaan Layanan
Hasil kami langsung pakait sareng kualitas layanan anu kami pasihkeun, tur ahirna kana kasuksésan anjeun - Kami aya pikeun ngabantosan anjeun dina unggal léngkah

Warta panganyarna

Hayu pilarian kasempetan!

Nyarios sareng kami kanggo langkung terang

Frejgatan 13
114 79 Stockholm
Swédia

info@ce.se
sundanese@ce.se

+46 8 55 11 07 00
+46 8 55 11 07 01