CE översättningsbyrå

Spanska – Professionell översättning till och från spanska

Spanska är ett av de mest talade språken i världen, och som sådant finns det en växande efterfrågan på spanska översättningar.

På CE tillhandahåller vi en mängd olika typer av spanska översättningar, allt från enkla dokumentöversättningar till mer komplexa projekt för webbplats- eller programvarulokalisering.

Oavsett dina behov är vi övertygade om att vi kan förse dig med de högkvalitativa spanska översättningstjänster du behöver.

Spanska översättningstjänster

Spanska är det primära språket som talas i Spanien samt 19 länder i Amerika. Det är också ett officiellt språk i Förenta nationerna, tillsammans med engelska, franska, kinesiska och ryska. Som det fjärde mest talade språket i världen har spanska blivit allt viktigare i näringslivet.

CE översättningsbyrå tillhandahåller vi spanska översättningstjänster av hög kvalitet som hjälper företag att kommunicera med sina spansktalande kunder och partners. Vi erbjuder många professionella spanska översättningstjänster, inklusive dokumentöversättning och webbplatsöversättning. Vårt team av erfarna översättare kan hjälpa dig att övervinna språkbarriärerna och nå din spansktalande publik.

Förutom vårt team av skickliga spanska översättare använder vi den senaste översättningstekniken för att säkerställa att ditt projekt slutförs korrekt och effektivt. Vi förstår att tid ofta är av avgörande betydelse när det gäller spanska översättningar, och därför arbetar vi hårt för att leverera ditt projekt i tid, varje gång.

Professionell översättning åt samtliga branscher

En stor andel av våra internationella kunder har nära kopplingar till Spanien och Latinamerika och behöver därför översätta en stor del av sina dokument och innehåll till spanska. På samma sätt är spanska och latinamerikanska företag intresserade av att expandera internationellt och marknadsföra sina produkter och tjänster både i och utanför USA och Europa. Därför behöver de översätta sitt ursprungligen spanska innehåll för att stärka sin internationella närvaro.

Som resultat har spanska översättningstjänster en hög efterfrågan. På CE har vi ett team av professionella spanska översättare som kan hantera stora materialmängder snabbt och korrekt.

Ett urval av de översättningstjänster vi erbjuder:

  • Juridisk spansk översättning
  • Spansk teknisk översättning
  • Översättning av innehåll till spanska för media och publicering
  • Spanska marknadsföringsöversättningar
  • Lokalisering av spel på spanska
  • Spanska webbplatsöversättningstjänster

Översättning mellan svenska och spanska

Vi erbjuder professionella översättningar mellan svenska och spanska. Våra duktiga översättare har erfarenhet av att översätta från svenska till spanska och från spanska till svenska.

Våra svensk-spanska översättare är experter inom sina områden och kan översätta dina dokument korrekt och exakt. De förstår nyanserna i språket och kan förmedla budskapet tydligt. Med våra spansk-svenska översättningstjänster kan du vara säker på att dina dokument kommer att översättas korrekt och exakt. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Att möta tidsfrister är en prioritet för oss. För att säkerställa att översättningarna slutförs i tid kan flera professionella spanska översättare aktiveras samtidigt. Slutlig korrekturläsning av en intern översättare gör det möjligt för oss att producera ett homogent och enhetligt resultat. Dessutom kommunicerar vi regelbundet med våra team för att säkerställa att arbetet fortskrider korrekt.

Certifierade spanska översättningstjänster

Certifierade spanska översättningstjänster kan vara avgörande i en mängd olika situationer. Om du behöver översätta spanska juridiska dokument, som kontrakt eller födelseattester, måste du använda en certifierad spansk översättare. Vårt företag har i sin personal de bästa certifierade spanska översättarna. De kan också vara till hjälp när du kontaktar myndigheter eller ansöker om t.ex. visum. Dessutom kan våra certifierade översättningstjänster vara avgörande för att översätta spanska medicinska dokument eller utbildningsmaterial.

Juridisk spansk översättning är ett komplicerat arbete som kräver ingående kunskap om yrket och det spanska språket. Våra certifierade spanska översättningstjänster kan ge korrekta och tillförlitliga översättningar av alla typer av dokument, vilket gör kommunikationen enklare för alla. Det är därför företag över hela världen har förtroende för CE:s spanska juridiska översättningstjänster.

Så om du är ute efter efter certifierade spanska översättningstjänster har du kommit helt rätt. Med många års erfarenhet inom området är våra certifierade spanska översättare engagerade i att tillhandahålla korrekta och tillförlitliga översättningar som uppfyller dina specifika behov.

Hur du väljer översättningsbyrå för spanska översättningar

Kvalitet

Kvalitet är alltid det viktigaste att beakta när du väljer översättningsföretag för spanska språktjänster. Du kan vara säker på att vårt företag använder erfarna, certifierade översättare med spanska som modersmål. Du kan också vara säker på att vi har åtgärder för kvalitetskontroll, till exempel korrekturläsning och redigering.

Erfarenhet

Erfarenhet är en annan faktor att beakta när du väljer spanska översättningstjänster. CE översättningsbyrå har stor erfarenhet av att översätta till och från spanska för din specifika bransch eller ditt område. Det säkerställer att dina översättningar är korrekta och återspeglar den jargong och terminologi som används i branschen.

Pris

Priser bör också beaktas när du väljer spanska översättningstjänster. Även om man alltid måste producera kvalitetsöversättningar vill du också få valuta för pengarna. Vi erbjuder rabatter för stora projekt eller fortlöpande arbete.

Var noga med att ha dessa faktorer i åtanke när du söker efter ett översättningsföretag som kan hantera dina spanska översättningsbehov. Kvalitet, erfarenhet och priser är alla viktiga faktorer som hjälper dig att välja rätt översättningsbyrå.

Översikt av det spanska språket

Expansionen av det spanska språket började på 1400-talet med de kolonialistiska målen för kungarna i Gamla Kastilien och upptäckten av Amerika av Christopher Columbus. Militära erövringar spred sig till den afrikanska kontinenten och Filippinerna. Under 1900-talet fortsatte den spanska expansionen i USA medan språket minskade på andra håll i världen, särskilt i Afrika där endast Ekvatorialguinea har behållit spanska som officiellt språk.

Sedan 1986 års konstitution antogs har spanjorerna inte längre någon status på Filippinerna. Och paradoxalt nog har spanskans status minskat något i Spanien självt där den spanska konstitutionen från 1978 erkände de autonoma regionernas rätt att bekräfta sin distinkta karaktär, särskilt i Katalonien, Baskien, Valencia, Galicien och Balearerna.

Idag talas spanska av nästan 500 miljoner människor världen över. Det är det näst största språket sett till antalet modersmålstalare och också det näst mest studerade andraspråket i världen (efter engelska).

Varför CE är ditt bästa val för all spansk översättning

CE är ett svenskt översättningsföretag med internationell verksamhet. Det är enkelt att få del av vårt breda utbud av spanska översättningstjänster var som helst i världen. Du behöver bara besöka vår hemsida för att få en kostnadsfri offert. Fyll i det nedanstående mailformuläret så blir du kontaktad av en projektledare.

Vårt företag erbjuder konkurrenskraftiga spanska översättningstjänster. Vi förstår att spanska är ett av de mest talade språken i världen, och vi är fast beslutna att tillhandahålla kvalitetsöversättningar som exakt återspeglar innebörden i den ursprungliga texten. Vårt team av spanska översättare är mycket erfarna och kunniga, och de kan hantera ett brett spektrum av spanska översättningsprojekt.

Dessutom säkerställer vårt översättningssystem att alla våra spanska översättningar uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och noggrannhet. Om du är ute efter spanska översättningstjänster till överkomliga priser är CE rätt val för dig.

  • Våra över 25 års erfarenhet av spanska översättningar återspeglas i antalet kunder. De uppskattar oss eftersom vi alltid strävar efter att tillhandahålla de mest exakta och professionella översättningarna för deras dokument.
  • CE översättningsbyrå översätter till över 70 språk till och från spanska.
  • Vi har certifierade översättare som är experter på spanska inom flera områden som medicin, juridisk, marknadsföring, teknik, lokaliseringslösningar etc.

Allt detta gör att vi kan erbjuda professionella spanska översättningstjänster och lösningar inom budget och till högsta standard. Våra kunder har under de senaste 25 åren alltid uppskattat oss för våra professionella och auktoriserade översättningstjänster.

Behöver du prisförslag för översättning på spanska?

Inga problem. Vi tar gärna fram en konkret offert för komplex dokumentöversättning, webbplatslokalisering, PDF-översättning, programvarulokalisering och andra översättningsrelaterade projekt.

Fyll i det nedanstående mailformuläret, bifoga dokumenten som ska översättas, så återkommer en projektledare inom kort.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:

CE

Sök