CEöversättningsbyråSlovenska – Professionell översättning till och från slovenska

Slovenska – Professionell översättning till och från slovenska

CE översättningsbyrå erbjuder professionella slovenska översättningar åt kunder över hela världen. Vårt team av slovenska översättnings- och språkexperter kan erbjuda kvalitetsöversättningar inom en mängd olika branscher.

Vi förstår hur viktigt det är att tillhandahålla korrekta och effektiva översättningar till våra kunder, och vi strävar efter att förse dig med det allra bästa inom slovenska översättningstjänster till oslagbara priser.

Med vårt flerspråkiga översättningsföretag kan du vara säker på att dina översättningar kommer att levereras med kvalitet och professionalitet.

Professionell slovensk översättning

Vi har ett stort nätverk av slovenska översättare till vårt förfogande som kan översätta till och från slovenska. De lokala lingvisterna gör de bästa översättningarna eftersom de kan identifiera kulturella språkliga särdrag, vardagliga uttryck och idiomatiska strukturer för 100 % korrekta slovenska översättningar. Det är därför alla våra slovenska språkexperter har slovenska som modersmål. De har kunskapen och erfarenheten som behövs för att hantera de mest komplexa slovenska översättningsprojekt.

Vi har implementerat projektledning och kvalitetssäkringsprocedurer i flera steg för att säkerställa att vi alltid tillhandahåller den bästa kvalitetsöversättningen. CE översättningsbyrå har haft en solid närvaro på översättningsmarknaden i mer än 25 år. Våra beprövade slovenska översättningstjänster täcker ett brett utbud av branscher och specialiteter.

Översättning mellan slovenska och svenska

Översättningstjänster mellan slovenska och svenska är en ovärderlig resurs för en mängd olika organisationer och individer. Vår professionella slovenska översättningstjänster införlivar noggrannhet och konsekvens, vilket säkerställer att budskap som tas fram på ett språk korrekt kan översättas till ett annat språk.

Vi utmärker oss genom att tillhandahålla kvalitetsöversättningar, med respekt för nyanserna i lokal grammatik, kulturellt sammanhang och regionala dialekter. På samma sätt strävar våra slovensk-svenska översättare efter att upprätthålla konsekvens i dokumentation avsedd för internationell publik, vilket säkerställer att budskapet förblir tydligt oavsett var det läses. Svenska och slovenska översättningstjänster gör det möjligt för organisationer att kommunicera med slovenska och svenska kunder.

Förutom slovenska-svenska översättningar kan vi också förse dig med en mängd andra översättningstjänster från slovenska till andra språk som engelska, italienska, tyska, franska, spanska, nederländska och mer. Kontakta oss idag för mer information om våra professionella översättningstjänster!

Certifierade slovenska översättningar

CE strävar efter att tillhandahålla exceptionell kvalitet när det gäller certifierade dokumentöversättningar. Våra certifierade slovenska översättningstjänster är skräddarsydda för att uppfylla dina exakta krav och samtidigt säkerställa noggrannhet, säkerhet och konfidentialitet på ett professionellt sätt. Vi är ett av de säkraste och mest tillförlitliga företagen för certifierade översättningar av alla typer av dokument.

Alla våra översättningar utförs av erfarna översättare med expertis inom specifika områden och som har slovenska som modersmål. Kontakta CE idag och få de bästa certifierade slovenska översättningarna för alla dina dokument!

Våra slovenska översättningstjänster

CE tillhandahåller översättningstjänster åt företag inom ett brett spektrum av branscher. Vi erbjuder en rad slovenska lösningar som är skräddarsydda för dina plattformskrav, från textöversättningar till röstinspelningar och mer. Med CE på din sida kan du vara säker på att språket inte längre kommer att vara ett hinder.

Slovensk dokumentöversättning

CE är stolta över att erbjuda slovenska dokumentöversättningar av högsta kvalitet. Våra översättare kan ta text skriven på slovenska och översätta den till över 70 språk, med professionell ton och noggrannhet som du kan lita på. Vi är dedikerade åt att tillhandahålla en effektiv, tillförlitlig och säker skräddarsydd översättningslösning för alla dina slovenska dokumentöversättningsbehov. Vi garanterar snabba servicetider och effektiva resultat från våra begåvade modersmålsöversättare.

Våra språkexperter kan lokalisera tekniska, medicinska, juridiska och finansiella rapporter till målspråket. CE översättningsbyrå har etablerat en tillförlitlig infrastruktur under åren, som matchar internationella kvalitetsstandarder och bästa praxis för dokumentöversättningar på slovenska, så att du får högkvalitativa resultat till konkurrenskraftiga priser. Med oss som din partner kan du vara säker på att alla dina slovenska översättningsbehov kommer att tas om hand på ett effektivt sätt.

Land- och språkprofil

Republiken Slovenien ligger i Centraleuropa och är en liten nationalstat. Historiskt sett tillhörde dagens Slovenien det romerska riket och Österrike-Ungern. Landet förklarade sig självständigt 1991, efter Jugoslaviens upplösning. Idag är Slovenien en medlemsstat i Europeiska unionen och Nato och gränsar till Italien, Österrike, Kroatien och Ungern. Slovenien består av över två miljoner människor och kännetecknas i allmänhet som ett land på hög ekonomisk och social nivå.

Slovenien har ett distinkt kulturellt attribut och lockar en hel del turister från alla Europas hörn på grund av dess naturliga skönhet och arkitektoniska prakt. Det finns skid- och spaanläggningar, gamla grottor, medeltida slott och vingårdar spridda över hela landet. Ljubljana är huvudstaden i Slovenien, och har i århundraden varit ett inflytelserikt kulturellt och handelsmässigt nav som förbinder germanska, slaviska och latinska kulturer.

Slovenska är det officiella språket i Slovenien, klassificerat i den sydslaviska gruppen. Med en befolkning på över 90 % modersmålstalare anses Slovenien vara ett av de mest homogena länderna i Europeiska unionen när det gäller antalet modersmålstalare. Med många dialekter som talas i hela landet kännetecknas slovenska ofta som det mest mångsidiga slaviska språket.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök