CEöversättningsbyråSlovakiska – Professionell översättning till och från slovakiska

Slovakiska – Professionell översättning till och från slovakiska

Våra duktiga slovakiska lingvister tillhandahåller slovakiska översättningstjänster för alla typer av översättningsbehov på slovakiska.

Oavsett om du är ute efter slovakiska marknadsföringsöversättningar, webbplatsöversättningar eller juridiska dokumentöversättningar kan våra erfarna proffs hantera det. Med en stark meritlista och ett stort nätverk av slovakiska översättare på toppnivå ser vi till att alla våra slovakiska översättningsjobb hanteras korrekt och effektivt.

Låt CE översättningsbyrå bli din självklara leverantör för alla slovakiska översättningstjänster!

Slovakiska språköversättningstjänster

CE är en ledande leverantör av slovakiska språköversättningar. Vårt team av slovakiska lingvister är experter inom sitt område och utnyttjar imponerande 20+ års erfarenhet när de tillhandahåller förstklassiga slovakiska språköversättningstjänster. Oavsett dina slovakiska översättningsbehov är våra engagerade proffs dedikerade åt toppstandard för varje kund.

Professionella översättningar mellan slovakiska och svenska

CE är ett etablerat professionellt översättningsföretag som erbjuder pålitliga tjänster i olika språkkombinationer, inklusive slovakiska-svenska och svenska-slovakiska. Vi har samlat på oss en stor mängd expertis – från grundläggande till komplexa juridiska och tekniska översättningar.

Vårt team av infödda talare och certifierade slovakiska översättare möter alla dina översättningsbehov. De levererar förstklassiga resultat exakt när du behöver dem.

På vårt företag förstår vi hur viktigt det är att kommunicera effektivt på svenska och slovakiska. Därför erbjuder vi omfattande översättningstjänster som kan hjälpa dig att översätta från slovakiska till svenska eller från svenska till slovakiska.

Certifierade slovakiska översättningar

Behovet av certifierade slovakiska översättare har ökat i och med ökningen av utländska intressen och investeringar. Vi har ett starkt team av översättare som kan tillhandahålla certifierade slovakiska översättningstjänster av högsta kvalitet. Teamet är fullt insatt i slovakiska, svenska, engelska och andra språk och kan tillhandahålla certifierade översättningar utan dröjsmål.

Anledningen till att många statliga och officiella myndigheter kräver certifierade slovakiska-svenska översättningar är att de kommer att ha en försäkran om att dokumentet är fullständigt och korrekt. När du använder ett väl respekterat företag med kvalitetsrykte, accepterar myndigheten gärna dokumenten utan att kontrollera översättningar och äkthet, vilket kan fördröja processen.

Slovakiska webbsajtöversättningar

Vår slovakiska webbplats- och SEO-översättningstjänst är ett utmärkt sätt att ta ditt företag till Slovakien. Vårt dedikerade team av experter kan snabbt och exakt översätta webbsidor, vilket gör det möjligt för företag över hela världen att få kontakt med slovakiska talare. Våra slovakiska översättnings- och lokaliseringstjänster gör det enklare än någonsin att gå in på denna folkrika och lukrativa marknad.

Vi kan tillhandahålla engelska till slovakiska översättningstjänster för webbplatser som gör det möjligt för en engelskbaserad webbplats att snabbt rikta in sig på den slovakiska marknaden. Vår erfarna personal förstår behovet av att föra vidare känslan och avsikten med en webbplats, inte bara orden. Detta innebär att webbplatsen kommer att ha samma känsla och budskap som originalet.

Slovakiska översättningar av teknik och tillverkning

Slovakiska tekniska och tillverkningsmässiga översättningar kräver hög kompetensnivå för att säkerställa noggrannhet när det gäller både språk och branschterminologi. Våra slovakiska översättningstjänster garanterar professionella översättningar som använder de mest exakta slovakiska orden samtidigt som tonen och avsikten med det ursprungliga innehållet bevaras.

Våra specialiserade slovakiska tekniska översättningstjänster är utformade för att förse kunder med korrekta och tillförlitliga slovakiska översättningar till engelska, svenska eller andra språk som hjälper dem att bättre nå sin målgrupp.

  • Utbildningsmaterial
  • Specifikationsblad
  • Användarmanualer
  • Produktionsdokument

Det slovakiska språket och landet

Slovakiska är ett slaviskt språk som talas av över 5 miljoner människor, främst i Slovakien. Dess ursprung kan spåras tillbaka till perioden mellan 800- och 1100-talet då slovaker bodde i mindre jordbrukssamhällen i det som nu är känt som dagens Slovakien. Slovakiskan utvecklade sin unika karaktär under olika influenser. Den var starkt influerad av fornkyrkoslaviska, samtidigt som den bibehöll den syntaktiska närvaron av tjeckiska och polska i sin struktur.

Slovakiska styrs av en omfattande uppsättning regler som reglerar verbala genus eller tempus. Slovakiska delar ömsesidig begriplighet med andra språk som tjeckiska, slovakiska, sorbiska och kroatiska. Därför ger det slovaker en starkare släktskap med de kulturer där dessa språk är dominerande.

Begär en kostnadsfri offert för slovakisk översättning!

Priset på en professionell slovakisk översättning (ingen maskinöversättning!) beror på flera faktorer som volym, repetitioner och specialområde. Men den höga kvaliteten på våra fantastiska tjänster förblir alltid densamma.

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert för ditt slovakiska översättningsprojekt inom några timmar (inte längre än 24 timmar).

Fyll i det nedanstående mailformuläret, bifoga dokumenten som ska översättas och skicka till oss, så kontaktar en projektledare dig snart med en offert på projektet.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök