CE översättningsbyrå

Samoanska – Professionell översättning till och från samoanska

Om du behöver professionella samoanska översättningar, tillhandahåller CE de mest exakta och kulturellt passande tjänsterna på marknaden. Som certifierad språktjänsteleverantör med mer än 25 års erfarenhet har vi ett etablerat nätverk av inhemska samoanska lingvister, redo att leverera högkvalitativa översättningar på samoanska.

Vårt samoanska team är väl insatt i olika områden, inklusive ekonomi, tillverkning, läkemedel, IT, webbplatslokalisering med mera. För att säkerställa noggrannhet och känslighet under översättningsprocessen korrekturläser våra redaktörer allt material noggrant.

CE översättningsbyrå är ditt självklara val för pålitliga och kulturellt passande samoanska översättningar.

Samoanska översättningstjänster

Dokumentöversättning

Inkluderar översättning av skriftliga dokument som kontrakt, rapporter och marknadsföringsmaterial.

Översättning av webbplatser

Inbegriper översättning av webbsidor och deras innehåll, inklusive text, bilder och videor, för att nå en bredare publik.

Undertextöversättning

Innebär översättning och visning av skriven text i visuell form, vanligtvis i filmer eller videor, som följer den talade dialogen.

Transkreation

En kreativ form av översättning som anpassar budskapet i originaltexten så att den blir lämpligare för en målgrupp, samtidigt som dess essens bevaras.

Översikt av det samoanska språket

Det samoanska språket talas på de polynesiska öarna och är särskilt unikt eftersom det förblivit relativt oförändrat under århundraden av mänsklig migration. Det fungerar som en markör för samoansk identitet och kultur och har varit en viktig del av deras arv i många generationer.

Dess huvuddrag inkluderar utökade vokalljud, två diftonger och nio konsonanter. Dessutom använder det samoanska språket agglutinerande ord, vilket innebär att enskilda ord ofta består av befintliga rotord med prefix och suffix. Denna typ av meningsstruktur gör det möjligt för samoaner att uttrycka komplexa tankar genom förenklade språkkomponenter.

Samoanska, med sin flexibla men ändå strukturerade struktur, är ett intressant språk som har stått sig genom tiderna och varit en källa till stolthet för många samoaner i århundraden.

Få kostnadsfri offert för översättning på samoanska

 • Fyll i det nedanstående mailformuläret
 • Bifoga dokumenten som ska översättas
 • Klicka på skicka och invänta sedan svar från en av våra projektledare
 • Vi återkommer till dig så snart som möjligt med en kostnadsfri offert för ditt projekt

Samoanska översättningstjänster från CE översättningsbyrå

 • CE är en professionell översättningsbyrå med över 25 års erfarenhet
 • Vi översätter till och från över 70 språk
 • Vi erbjuder på översättningar på samoanska för företag såväl som till privatpersoner och vi utlovar noggrannhet och precision i allt vårt arbete
 • Vårt team av översättare har samoanska som modersmål, vilket garanterar att dina översättningar blir korrekta och idiomatiska
 • Vi erbjuder en rad översättningstjänster, inklusive webbplatslokalisering, dokumentöversättning och programvarulokalisering
 • Våra priser är konkurrenskraftiga och vi erbjuder snabba handläggningstider för alla projekt

Certifierade samoanska översättningar

CE är dedikerade åt att hjälpa företag att påskynda sin tillväxt genom att erbjuda certifierade samoanska översättningstjänster. Oavsett om du letar efter certifierade översättningar av produktmanualer, marknadsföringsmaterial eller kontrakt, så kan vårt team av erfarna certifierade översättare ge ditt företag de resultat det behöver.

Våra certifierade samoanska översättare erbjuder högsta noggrannhet och konsekvens vid översättning av alla textprojekt. Så du kan vara säker på att en certifierad översättning från vårt företag kommer att vara korrekt och tillförlitlig.

Med våra certifierade samoanska översättningstjänster får ditt företag tillgång till korrekta översättningar av hög kvalitet som uppfyller etablerade internationella standarder på nolltid.

Samoanska översättningar åt olika branscher

 • Samoanska juridiska översättningar används vid översättning av kontrakt, domstolsinlagor, patent och andra juridiska dokument
 • Samoanska affärsöversättningar används för att översätta marknadsföringsmaterial, ekonomiska rapporter, företagspolicyer och andra affärsrelaterade dokument
 • Samoanska medicinska översättningar används vid översättning av medicinska rapporter, produktmanualer för medicinsk utrustning och kliniska prövningsprotokoll
 • Samoanska tekniköversättningar används i översättningen av tekniska specifikationer, produktmanualer och forskningsrapporter
 • Samoanska turistöversättningstjänster används vid översättning av rese- och turismrelaterat material, till exempel broschyrer, hemsidor och annonser

Samoanska affärsöversättningar

CE är ledande inom samoanska affärsöversättningar. Med över 25 års erfarenhet av affärsöversättningstjänster kan vårt företag uppfylla de mest komplexa affärskraven relaterade till samoanska språk.

Vårt team av expertöversättare och redaktörer säkerställer högkvalitativa samoanska affärsöversättningar som är trogna den ursprungliga texten, som respekterar grammatik, syntax, språkliga konventioner och kulturella nyanser.

Våra kunder litar på att vi levererar konsekvent korrekta samoanska affärsöversättningar till konkurrenskraftiga priser.

Marknadsföringsmaterial

Översättningar av broschyrer, flygblad, annonser och annat marknadsföringsmaterial som riktar sig till en samoansktalande publik.

Finansiella rapporter

Översättningar av finansiella rapporter, balansredovisningar, resultatredovisningar och andra finansiella dokument.

Företagspolicyer

Översättningar av företagets policyer, rutiner och riktlinjer.

Affärskontrakt

Översättningar av affärskontrakt, avtal och förhandlingar.

Affärskorrespondens

Översättningar av e-post, brev och andra former av korrespondens.

Produktkataloger

Översättningar av produktkataloger, tekniska specifikationer och datablad.

HR-dokument

Översättningar av arbetsbeskrivningar, personalhandböcker och andra HR-dokument.

Samoanska turismöversättningar

För dem som vill utforska Samoa kan samoanska turistöversättningar som tillhandahålls av CE översättningsbyrå göra upplevelsen otroligt berikande. Vi förstår att resenärer behöver korrekta samoanska översättningar när de utforskar kulturella platser, provar autentisk mat och engagerar sig i lokala seder.

Våra samoanska turistöversättningstjänster är tillförlitliga och detaljerade, vilket innebär att de som använder sina resurser kan få maximal nytta av sina resor.

CE:s samoanska turistöversättningar är inte bara av hög kvalitet. Vårt team erbjuder också snabb leverans på utvalda projekt beroende på våra kunders behov.

Samoanska juridiska översättningar

CE erbjuder juridiska samoanska översättningstjänster åt företag runt om i världen. Vår mångsidiga grupp av högkvalificerade yrkesverksamma kan tillhandahålla exakta och korrekta översättningar som uppfyller alla dina juridiska behov.

Med många års erfarenhet av samoanska översättningar kan våra kunder vara säkra på att deras dokument översätts korrekt så att de kan ha maximalt förtroende när de gör affärer utomlands.

Oavsett om det gäller affärsavtal, juridiska dokument eller andra viktiga filer, förser CE dig med juridiska samoanska översättningar av högsta kvalitet.

Ta kontakt med CE idag för att säkerställa att du får bästa möjliga juridiska samoanska översättningar!

Kontrakt

Samoanska översättningar av kontrakt, avtal och förhandlingar, inklusive inköpsavtal, serviceavtal och leasingavtal.

Domstolsinlagor

Samoanska översättningar av domstolsinlagor, inklusive klagomål, motioner och andra juridiska handlingar.

Patent

Samoanska översättningar av patentansökningar och andra immateriella dokument.

Juridisk korrespondens

Samoanska översättningar av juridiska brev, e-postmeddelanden och andra former av korrespondens.

Juridiska rapporter

Samoanska översättningar av juridiska rapporter, expertvittnesrapporter och andra juridiska dokument.

Statliga dokument

Samoanska översättningar av statliga dokument, inklusive licensansökningar och myndighetsansökningar.

Storleken på den samoanska marknaden

Den samoansktalande marknaden håller snabbt på att bli det största språkbaserade konsumentsegmentet i södra Stilla havsregionen. Samoansktalande representerar 5 % av befolkningen men står ändå för 20 % av den totala melanesiska litterära produktionen.

Samoaner är en stark demografisk grupp eftersom samoanska medier har sett en snabb tillväxt under det senaste decenniet, med samoanska filmer som nu får betydande tittarsiffror både hemma i Samoa och utomlands. Samoansktalande finns också i många länder utanför Samoa, som Australien, Nya Zeeland och USA.

Med sin anmärkningsvärda variation av samoanska berättelser som flätas in i olika former av konst och litteratur är det ingen överraskning att den samoansktalande marknaden fortsätter att blomstra internationellt.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:

CE

Sök