Riktig översättning med Word Lens på japanska

Innehållsförteckning

Om du inte talar japanska kan Tokyo vara en förvirrande och ibland skrämmande plats att besöka. Även om du tar dig igenom det komplexa tunnelbanesystemet kommer du att stöta på gatuskyltar, menyer eller produkter på hyllorna i snabbköpet som bara är på japanska.

Nu när Word Lens finns på japanska behöver du aldrig oroa dig för att ta fel på en livlig shibuyagata eller beställa något som du normalt sett inte skulle äta.

Med appen Google Translate kan du redan ta ett foto av japansk text och få en översättning till engelska. Men det är mycket bekvämare om du bara kan rikta kameran mot dig och omedelbart översätta text när du är på språng. Med Word Lens behöver du bara starta översättningsappen, rikta kameran mot den japanska texten och de engelska översättningarna visas överlagrade på skärmen – även om du inte har någon internet- eller dataanslutning. Det är varje smart resenärs dröm!

För att göra din smartphone till ett kraftfullt verktyg för omedelbar översättning från engelska till japanska (och vice versa) behöver du bara ladda ner appen Google Translate, antingen till Android eller iOS.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök