CE översättningsbyrå

Pashto – Professionell översättning till och från pashto

CE är det perfekta valet om du behöver en högkvalitativa översättningar till och från pashto. Vi erbjuder omfattande översättningstjänster på pashto för ett brett spektrum av behov och branscher.

Våra professionella översättare har alla pashto som modersmål och har kunskaper i olika pashtodialekter, så oavsett om du behöver grundläggande skriftliga översättningar eller mer komplexa audiovisuella pashtoöversättningar kan vi enkelt tillgodose dina behov.

Våra priser är också oslagbara, så dra nytta av våra pashtoöversättningar redan idag!

Översättningstjänster på pashto

CE översättningsbyrå är stolta över att erbjuda pashtoöversättare för en mängd olika ämnesområden. Oavsett om du är ute efter en expert på pashtoöversättning för ett kommersiellt projekt eller helt enkelt för personlig kommunikation, har vi den personal och erfarenhet som krävs för att få dina översättningar utförda korrekt och snabbt.

Våra pashtoöversättare har språket som modersmål och tillhandahåller kvalitetsöversättningar som passar alla ändamål. Med våra många års erfarenhet av översättningstjänster kan du lita på att vi levererar enastående resultat, skräddarsydda just för dig.

Om du söker översättningstjänster på pashto behöver du inte leta vidare. Vi erbjuder:

 • Juridiska översättningstjänster
 • Certifierade översättningar
 • Medicinska översättningar
 • Statliga översättningar
 • Media- och publiceringsöversättningar
 • Finansiella översättningar
 • Programvaruöversättningar

Översättningar mellan svenska och pashto

På CE erbjuder vi oöverträffade professionella översättningstjänster mellan svenska och pashto. Oavsett om du behöver översätta från pashto till svenska eller svenska till pashto så har våra erfarna översättare allt du behöver! Vårt kunniga team kan felfritt översätta alla typer av texter på modersmålsnivå. Med CE:s pashto-svenska översättningstjänster kan du vara säker på att ditt budskap kommer att förmedlas med perfekt precision.

Röstöversättning på pashto

Våra röstöversättningstjänster på pashto är utformade för att göra skriftligt innehåll lättare att förstå och ta till sig. Oavsett om du arbetar med affärer, underhållning eller utbildning, kommer våra pashtotjänster att förse dig med kvalitetsöversättningar som tillgodoser alla dina behov. Dra nytta av våra professionella pashtotjänster för röstöversättning och se vilken skillnad de kan göra i ditt arbete idag!

Tal-text-översättningar på pashto

Vårt översättningsföretag erbjuder även text-tal-översättningar på pashto av högsta kvalitet. Vi är fast beslutna att fullt ut stödja våra pashtotalande kunder med språktjänster som uppfyller deras behov. Alla text-till-tal-översättningar använder röstartister vars modersmål är pashto, vilket säkerställer noggrannhet i uttal och förståelse. På samma sätt hanteras pashto tal-till-text-översättningar av proffs med detaljerad kunskap om pashto och dess olika dialekter. Vi strävar efter att tillhandahålla en sömlös upplevelse för användare som vill ha korrekt och professionell språkhjälp.

Webbplats- och SEO-översättningar på pashto

Om du letar efter en erfaren pashtoöversättningstjänst är CE rätt val. Våra webbplatsöversättningstjänster garanterar hög kvalitet och noggrannhet, och vårt team av pashtoexperter är bekanta med alla pashtodialekter. Vi garanterar att din pashtowebbplats kommer att översättas med hjälp av alla de senaste bästa metoderna för SEO, vilket säkerställer att ditt pashtoinnehåll ses av sin avsedda målgrupp och korrekt representerar ditt företag eller varumärke. Dessutom säkerställer vår snabba leverans att vi blir klara i tid, och mycket konkurrenskraftiga priser gör oss till ett bra val när det gäller översättning av pashtowebbplatser.

Dokumentöversättning på pastho

Om du behöver översättning av dokument till och från pashto kan vi tillhandahålla mycket tillförlitliga översättningar som bearbetas snabbt. Våra pashtoöversättare kan översätta en enda sida eller fortlöpande projekt. Våra professionella dokumentöversättningar uppfyller de högsta standarder som internationella organisationer och myndigheter kräver. Vi hanterar regelbundet dokument som:

 • Identitetshandlingar
 • Bokföringsdokument
 • Resehandlingar
 • Utbildningsbevis
 • Officiella handlingar

Pashtodialekter

För de som vill förstå eller kommunicera på pashto är det viktigt att förstå särdragen i dessa pashtodialekter så att de kan översätta sitt valda pashtospråk korrekt. Traditionellt finns det två stora pashtodialekter; pakhto och afghansk pashto.

Båda varianterna har mer än 30 underdialekter och ytterligare skillnader beroende på de geografiska regionerna inom varje dominerande pashtodialekt. Generellt sett är kunskap om pakhtuwali pashto avgörande för att läsa och förstå böcker skrivna på pakhtuwali, medan talare av afghansk pashtunwali kommer att ha lättare att samtala i vardagliga situationer på platser där det pakhtunska språket tidigare har talats.

Utan förståelse för dessa nyanser i pashtospråket kan en översättning inte riktigt fånga innebörden och budskapet i det pashtospråkiga källdokumentet. En professionell pashtoöversättare måste därför behärska pashtodialekterna för att kunna erbjuda kunderna en korrekt och effektiv slutprodukt.

Pashto – språkhistoria och översikt

Pashto är ett indoeuropeiskt språk som talas av pashtuner, som ligger i regionen mellan Afghanistan och Pakistan. Pashto härstammar från de östiranska språken, där dess närmaste släkting är avestiska.

Pashto skrevs historiskt med ett alfabet som heter pahlavi men övergick till att använda ett modifierat persiskt skript som heter ”nasta ‘līq”. Pashtospråket består av två huvuddialekter (nordisk pashto och sydlig pashto) vilka skiljer sig i grammatik, uttal och ordförråd. Numera har pashto blivit ett officiellt språk i tre länder, inklusive Afghanistan, Pakistan och Iran.

Pashtunska samhällen som bor utanför dessa länder fortsätter också att använda det eftersom pashto ger en känsla av identitet och tillhörighet bland etniska pashtuner över hela världen. Det fungerar som en koppling mellan den afghanska diasporan och deras arv hemma som växer sig starkare för varje generation när fler människor lär sig det.

Få kostnadsfri offert för översättning till eller från pashto

Fyll bara i det nedanstående mailformuläret och bifoga dokumenten som ska översättas, så återkommer en projektledare snabbt med en gratis offert för ditt översättningsprojekt.

Ring eller maila oss om du har några frågor! Våra professionella medarbetare svarar gärna på dina frågor.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:

CE

Sök