Gävle översättningsbyrå

Översättning och språktjänster: En drivkraft för Gävles ekonomi och framgång

Gävle, en stad med en rik historia och en dynamisk ekonomi, har länge dragit nytta av kraften i professionella översättnings- och språktjänster. Dessa tjänster har spelat en avgörande roll i att stärka stadens affärsklimat, främja näringslivsutveckling och öppna dörrar till nya marknader.

En globaliserad ekonomi kräver effektiva språklösningar

I en alltmer globaliserad värld är förmågan att kommunicera effektivt på flera språk avgörande för framgång. Företag i Gävle, oavsett storlek eller bransch, har insett vikten av att kunna nå ut till kunder och partners på deras egna språk. Professionella översättnings- och språktjänster ger dem de verktyg de behöver för att bryta språkbarriärer och expandera sin verksamhet internationellt.

Översättning och språktjänster bidrar till Gävles framgång på följande sätt:

1. Stärker affärsklimatet:

 • Ökad attraktivitet för internationella investeringar
 • Fler affärsmöjligheter och nya marknader
 • Förbättrad konkurrenskraft för lokala företag

2. Främjar näringslivsutveckling:

 • Stimulerar innovation och tillväxt
 • Skapar nya arbetstillfällen
 • Utvecklar kompetens och ökar den globala förståelsen

3. Öppnar dörrar till nya marknader:

 • Möjliggör effektiv kommunikation med kunder och partners
 • Bygger starka relationer och förtroende
 • Ökar försäljning och export

En ovärderlig resurs för Gävles företag

Översättnings- och språktjänster är en ovärderlig resurs för alla företag i Gävle som vill nå sin fulla potential på den globala marknaden. Genom att samarbeta med en erfaren och professionell översättningsbyrå kan företag dra nytta av en rad fördelar, bland annat:

 • Högkvalitativa översättningar: Anpassade till specifika behov och målgrupper
 • Snabb och effektiv service: Med korta leveranstider och flexibla lösningar
 • Brett utbud av språktjänster: Från översättning till korrekturläsning och transkription
 • Djupgående branschkännedom: För att säkerställa precisa och relevanta översättningar

Kontakta oss idag!

Är du redo att ta din verksamhet till nästa nivå? Vi hjälper gärna alla i Gävle och dess omnejd med alla deras översättningsbehov. Vi erbjuder en kostnadsfri offert och ser fram emot att samarbeta med dig!

Vi hjälper dig att bryta språkbarriärer och nå framgång på den globala marknaden!

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök