CE översättningsbyrå

Bohuslän översättningsbyrå

Översättning och språktjänster: En drivkraft för Bohusläns ekonomi och samhälle

Översättning och språktjänster är inte bara en fråga om språklig kommunikation. De utgör en väsentlig del av Bohusläns ekonomiska framgång och sociala välstånd. Genom att bryta språkbarriärer öppnar översättningstjänster dörren till nya affärsmöjligheter, stärker internationellt samarbete och berikar kulturlivet.

Ekonomiska fördelar

Exportframgång: Översättning av produktinformation, marknadsföringsmaterial och juridiska dokument möjliggör effektiv expansion till nya marknader, vilket leder till ökad export och nya arbetstillfällen i Bohuslän.

Stimulerad turism: Att erbjuda översatt information och turistmaterial på olika språk lockar fler internationella besökare, vilket gynnar besöksnäringen och lokala företag.

Utvecklad handel: Korrekt översättning av avtal och handelskorrespondens skapar trygghet och tillit i internationella affärsrelationer, vilket leder till ökad handel och investeringar.

Samhällsnytta

Förbättrad integration: Översättning av information och dokument underlättar integrationen av nyanlända och flyktingar, vilket bidrar till ett mer inkluderande och sammanhållet samhälle.

Stärkt internationellt samarbete: Språktjänster möjliggör effektivt samarbete med partners och organisationer i andra länder inom områden som forskning, utbildning och kultur.

Berikat kulturliv: Översättning av litteratur, film och musik öppnar upp för nya kulturella upplevelser och främjar interkulturell förståelse.

Översättningsbyrån som hjälper Bohuslän att växa

Vår översättningsbyrå har en lång historia av att erbjuda professionella och prisvärda språktjänster till företag och organisationer i Bohuslän. Vi har ett team av erfarna och kvalificerade översättare som behärskar en mängd olika språk.

Oavsett om du behöver översätta en webbplats, ett juridiskt dokument eller en broschyr kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder även korrekturläsning och språkgranskning för att säkerställa att din text är korrekt och professionellt utformad.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig att ta din verksamhet till nästa nivå!

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:

CE

Sök