CE översättningsbyrå

Åhus översättningsbyrå

Översättningsbyrån som hjälper hela Åhus

En bro mellan språk och kulturer

Åhus, en pittoresk kuststad i Skåne, präglas av en rik historia och en blomstrande ekonomi. Stadens charm lockar inte bara turister, utan även företag och organisationer från hela världen. Med ökad internationalisering växer behovet av professionella översättningstjänster.

Här på vår översättningsbyrå har vi sedan 1999 hjälpt företag och organisationer i Åhus med alla typer av översättningsbehov. Vi erbjuder översättningar till och från de flesta språk, med fokus på kvalitet, effektivitet och kundnöjdhet.

Språkkunnighet som nyckel till framgång

I en globaliserad värld är språkbarriärer ett hinder för tillväxt och samarbete. Genom att erbjuda professionella översättningar hjälper vi företag i Åhus att:

  • Öka sin exportpotential: Att nå ut till nya marknader kräver effektiv kommunikation på rätt språk. Vi översätter produktinformation, marknadsföringsmaterial och avtal för att ge ditt företag en stark position på den globala arenan.
  • Förbättra interna processer: Att ha dokument och information på alla relevanta språk underlättar interna processer och effektiviserar samarbetet mellan anställda från olika länder.
  • Stärka kundrelationer: Att ge kunder och partners information på deras eget språk skapar förtroende och stärker relationer. Vi översätter kundtjänstmaterial, webbplatser och appar för att ge en smidig och positiv kundupplevelse.

Översättning som driver Åhus framåt

Förutom att ge direkta ekonomiska fördelar kan översättningstjänster ha en positiv effekt på Åhus på flera sätt:

  • Stimulerar turismen: Att erbjuda information och turistmaterial på olika språk lockar fler internationella besökare till staden.
  • Främjar kulturutbyte: Att översätta litteratur, konst och kultur bidrar till ett mer dynamiskt och interkulturellt samhälle.
  • Stärker integrationen: Att erbjuda översättningstjänster till nyanlända underlättar integrationen i det svenska samhället.

En partner för alla översättningsbehov

Oavsett om du behöver översätta en enkel text eller ett komplext dokument, har vi expertisen och resurserna att hjälpa dig. Vi erbjuder:

  • Ett brett utbud av språktjänster: Vi översätter allt från juridiska dokument och tekniska manualer till marknadsföringsmaterial och webbplatser.
  • Kvalificerade översättare: Våra översättare är experter på sitt språk och har gedigen erfarenhet av olika typer av texter.
  • Snabb och effektiv service: Vi förstår att tid är pengar och strävar alltid efter att leverera översättningar i tid och till avtalat pris.
  • Konfidentialitet och säkerhet: Vi hanterar all information konfidentiellt och säkerställer att dina översättningar är skyddade.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert

Vi hjälper gärna dig och ditt företag i Åhus med alla typer av översättningsbehov. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller mer information om våra tjänster.

Vi ser fram emot att samarbeta med dig!

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:

CE

Sök