CEsökmotoroptimeringOptimera rankningen för dina produktsidor med kvalitetsinnehåll och relevanta länkar

Optimera rankningen för dina produktsidor med kvalitetsinnehåll och relevanta länkar

Innehållsförteckning

Förbättra rankingen för dina produktsidor genom en kombination av länkbyggnad och SEO-innehållsmarknadsföring.

Drömmer du om att höja rankningen för dina nyckelprodukter samtidigt som du driver viktiga KPI:er? Vill du se dina produkter på första sidan av Google?

Den 7:e juni hölls ett webbseminarium med Cory Collins, Nick Katseanes och Kimberly Brown från Page One Power. Under seminariet delade de med sig av en unik och heltäckande strategi.

Alla strävar efter ökad intäkt från sökningar, men hur uppnår vi det? Lösningen ligger i produktrelaterade nyckelord och kvalificerad trafik. Här är den stegvisa processen:

Steg 1: Identifiera befintliga möjligheter för länkbyggnad

För att utnyttja sökningens kraft är det avgörande att påverka dina kategorisidor genom länkbyggnad.

Steg 2: Utvärdera innehållet för relevans, ranking och länkar

Undersök de sökord du rankar för. Har du verkligen relevant innehåll för det specifika sökordet och kategorin? Har du skapat innehåll som riktar sig mot den övre, mellersta och nedre delen av tratten? Utvärdera ditt nuvarande innehåll och jämför det med delar av tratten som du eventuellt har förbisett. Fyll dessa luckor med länkbart innehåll.

Steg 3: Skapa innehåll på mellannivå för högintensiva sökord

Välj högintensiva sökord och skapa innehåll som täcker användningsfall, kundens frågor, förståelse av funktioner och jargong. Detta etablerar din auktoritet som leverantör och gör dig till en länkbar källa.

Steg 4: Skapa innehåll för toppen av länktratten

Varför skulle en annan webbplats, särskilt en auktoritativ webbplats, vara intresserad av att länka till din sida? Det måste finnas värde för dem.

Steg 5: Bygg länkar och koppla samman tratten

Bygg länkar genom att skapa en lista över webbplatser som kan vara intresserade av att länka till din sida, marknadsföra och övervaka resultat. Integrera allt för att skapa en naturlig länk mellan den övre, mellersta och nedre tratten.

Steg 6: Utvärdera påverkan, KPI:er och prestanda

Inkludera en översikt i SEO-rapporteringen som tydligt visar framsteg och påverkan. Koppla mätvärden till affärsvärde och fokusera på resultatmätningar som klick, webbformulär, kvalificerade leads och konverteringar.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök