CEöversättningsbyråMongoliska – Professionell översättning till och från mongoliska

Mongoliska – Professionell översättning till och från mongoliska

CE översättningsbyrå kan snabbt och effektivt hantera alla dina mongoliska översättningsbehov. Vi talar över 70 språk, inklusive mongoliska.

Vi kan globalisera ditt varumärke, oavsett om det gäller en världsomspännande kampanj eller en mer fokuserad expansion. Med oss kan ditt företag expandera sin verksamhet till Mongoliet eller andra länder i världen. Låt oss hjälpa dig med alla typer av översättning och lokalisering.

Det unika mongoliska språket

Det mongoliska språket är unikt och inte särskilt utbrett. Det kan förklaras av Mongoliets relativa avlägsenhet och storleken på dess befolkning (cirka 3,3 miljoner). Dessa två faktorer gör det till en utmanande uppgift att hitta en professionell mongolisk översättare.

Men vi har lösningen för dig.

Oavsett storlek, översättningsområde, svårighetsgrad eller brådska, har vi möjlighet att översätta ditt projekt i tid och inom budget. Med CE översättningsbyrå blir det inte en tidskrävande uppgift att hitta rätt mongoliska översättare för ditt projekt, eftersom vi redan kvalitetstestat ett pålitligt team av professionella lingvister, var och en expert inom sina ämnesområden.

Mongolisk dokumentöversättning

Mongoliska kan inte översättas ord för ord utan att kompromissa med kvaliteten. Detta är ännu viktigare för marknadsföringsmaterial som måste vara lättförståeligt för att uppnå sitt syfte. Samma logik gäller för maskinöversättning som inte räcker särskilt långt.

CE och vårt team av betrodda mongoliska lingvister kommer att få jobbet gjort och hjälpa ditt företag att växa i Mongoliet. Våra professionella lingvister översätter alla typer av viktiga dokument och tar dig genom språkbarriären.

Mongoliska översättningar inom olika områden

Vi tillhandahåller högkvalitativa, professionella mongoliska översättningar som förbättrar din globala strategi. CE:s mongoliska översättare är professionella lingvister som översätter till och från mongoliska i en mängd olika områden, inklusive:

  • Desktop publishing och typsättning
  • Certifierade och juridiska mongoliska översättningar
  • E-handel, marknadsföring och affärsöversättningar
  • Medicinsk översättning, inklusive medicinska dokument
  • Sociala medier och allmänt innehåll
  • Webbplats-, videospel- och programvarulokaliseringstjänster

Mongoliska juridiska översättningar

Precis som med själva språket skiljer sig mongolisk lag på många sätt från västerländska lagar och bestämmelser. Våra mongoliska juridiska experter kan ta denna fråga ur dina händer så att du kan fokusera på andra viktiga saker.

Vår tjänst överensstämmer med giltiga juridiska standarder och sparar mycket tid genom att ge dig exakt vad du behöver för att få ditt företag att fungera utan dröjsmål. CE kan konvertera dina juridiska dokument så att de framför sitt budskap oavsett vilket land eller region du gör affärer i.

Lokalisering av webbplatser

Med ett team av specialiserade översättare, tekniska experter och lokaliseringsproffs kan CE göra en mongolisk till svensk eller svensk till mongolisk konvertering av din hemsida.

Även om Mongoliet inte är ett särskilt urbaniserat land, betyder det inte att internet är irrelevant där. Det är precis tvärtom! Din webbplats är ditt företags lanseringsplatta, den ständiga källan till information om ditt företag.

Fördelarna med att ha en kvalitetsöversatt webbplats kan inte underskattas, och lokalisering av innehåll spelar en stor roll i dess framgång. Detta är en uppgift för vårt team av infödda mongoliska översättare som har den nödvändiga erfarenheten för att skapa innehåll som tilltalar målgruppen.

Få en offert för översättning på mongoliska

Om du behöver snabba och pålitliga översättningar till eller från mongoliska och behöver den kvalitet som endast professionella översättare kan ge, är CE översättningsbyrås mongoliska översättningstjänst vad du letar efter. Ladda upp dokumenten så får du en snabb kostnadsfri offert, vanligtvis inom 12 timmar.

Använd det nedanstående mailformuläret eller maila oss så kontaktar vi dig så snart som möjligt med ett riktigt attraktivt erbjudande. Vårt team är alltid redo att hjälpa till med alla frågor du har.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök