CE översättningsbyrå

Koreanska – Professionell översättning till och från koreanska

CE översättningsbyrå ger dig den mest professionella koreanska översättningstjänst som går att få. Dessutom sker det snabbt, problemfritt och till ett konkurrenskraftigt pris.

Dina affärspartners kommer att tacka dig när du skickar dokument som de lätt kan läsa, utan att något gått förlorat i översättningen. Visa att du bryr dig genom att använda dig av CE:s koreanska språktjänster. Låt våra certifierade koreanska översättare göra jobbet åt dig.

Koreansk översättning åt olika branscher

Översättningar mellan svenska och koreanska

Under de senaste åren har den koreanska marknaden förändrats oerhört och blivit ett intressant land. Det är därför mycket framsynt att få dina dokument och kontrakt översatta till koreanska av en professionell översättare, för att på så sätt nå en blomstrande ny marknad.

CE översättningsbyrå erbjuder översättningstjänster för koreanska till svenska och svenska till koreanska som täcker en mängd olika ämnen. Vårt team av mycket erfarna och engagerade översättare säkerställer att alla översättningar vi tillhandahåller är korrekta och relevanta för sammanhanget.

Vi använder också avancerade verktyg och tekniker som gör att vi kan tillhandahålla snabba och effektiva översättningar till konkurrenskraftiga priser. Med vår kvalitetsgaranti kan du vara säker på att dina svensk-koreanska eller koreansk-svenska översättningar överensstämmer med nationella bestämmelser. Låt oss hjälpa dig att överbrygga språkklyftan med vår expertis inom översättningstjänster mellan svenska och koreanska.

Certifierad koreansk översättning

Att använda CE:s certifierade professionella översättningstjänster för dina koreanska språkbehov är ett effektivt sätt att säkerställa noggrannhet och kvalitet i alla översättningsprojekt. Våra certifierade koreanska översättare har lång erfarenhet av att arbeta med olika texter, från marknadsföringsmaterial till tekniska dokument, och kan tillhandahålla översättningar av högsta kvalitet. Du behöver aldrig oroa dig för missförstånd eller felaktigheter – vi garanterar att våra certifierade översättningar kommer att förmedla budskapet. Låt oss hantera dina certifierade koreanska språkbehov idag.

Varje inhemsk koreansk expert som arbetar med oss har de nödvändiga erfarenheterna och kvalifikationerna för att tillhandahålla certifierade koreanska översättningstjänster, inklusive lokalisering, marknadsföring, webbplatsanpassning, regeringsrelaterad och juridisk översättning, teknisk översättning och allmänna affärsöversättningstjänster och -lösningar. De har alla ett eller flera kompetensområden, vilket gör det möjligt för dem att producera tillförlitliga, korrekta och högkvalitativa koreanska översättningar. För att säkerställa fullständig tillfredsställelse genomför vi en mycket rigorös intern kvalitetskontroll innan vi skickar de översatta dokumenten till dig.

Om du vill översätta från eller till koreanska kan det inte bli enklare! Begär en offert online genom att fylla i vårt mailformulär eller kontakta oss via telefon eller e-post.

Varför CE är ditt bästa val för koreanska översättningar

Vår översättningsbyrå översätter över 70 språk, inklusive koreanska, engelska och svenska. Vi arbetar med professionella koreanska översättare som specialiserar sig på olika områden som medicin, juridisk, marknadsföring, tekniska översättningar, lokaliseringslösningar etc. Alla våra experter översätter endast till sitt modersmål, vilket garanterar kvalitet.

Därmed erbjuder CE översättningsbolag certifierade koreanska översättningstjänster och lösningar till förmånliga priser och enligt de högsta professionella standarderna.

Bland våra allra viktigaste värderingar finner vi våra kunder. Under de senaste 25 åren har de därför alltid uppskattat oss för våra professionella och auktoriserade översättningstjänster av dokument till många språk.

Begär en kostnadsfri offert för  professionell koreansk översättning

Priset på en koreansk översättning (alltid mänsklig översättning!) beror på flera faktorer, som volym, frekvens och ämnesområde. Den höga kvaliteten på våra fantastiska tjänster förblir dock alltid densamma. Vi är stolta över att leverera högkvalitativa, prisvärda koreanska översättningstjänster för alla dina projekt – små eller stora, enkla eller mycket avancerade.

Få en kostnadsfri offert för din koreanska översättning inom några timmar. Kontakta oss per telefon eller e-post om du har frågor om ditt projekt eller vill veta mer om de översättningstjänster vi kan erbjuda dig idag.

Vi tror att kvalitet, hög noggrannhet och snabb handläggning alltid är det bästa valet. Finn den koreanska översättare du behöver hos CE översättningsbyrå!

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:

CE

Sök