CE översättningsbyrå

Kazakiska – Professionell översättning till och från kazakiska

CE kan snabbt och effektivt tillgodose dina kazakiska översättningsbehov med hjälp av inhemska kazakiska expertöversättare. Vi förser våra kunder med högkvalitativa kazakiska översättningar, bland annat certifierade. Var och en av dem görs av professionella lingvister med tillämpade strikta kvalitetskontroller.

Våra professionella kazakiska översättningstjänster hjälper dig att förbättra din globala strategi. Om du är ute efter ett pålitligt översättningsföretag är CE översättningsbyrå det bästa valet.

Hur man översätter till kazakisk text eller kazakiskt tal

Att översätta textinnehåll eller tal från ett språk till ett annat kan vara en både utmanande och givande process. När du vill översätta till kazakiska finns det några aspekter av språket som du måste tänka på innan du försöker göra en översättning:

  • För det första är det nödvändigt att förstå nyanserna och komplexiteten i det kazakiska språket, eftersom olika dialekter skrivs på olika sätt.
  • För det andra är det viktigt att ha en djupgående kunskap om kulturen, om du vill att din översättning ska vara meningsfull i det rätta sammanhanget.
  • Dessutom kan det vara nödvändigt att få tillgång till en ordbok av god kvalitet och att söka professionell hjälp, beroende på längden och komplexiteten hos den text eller den konversation som behöver översättas.

Genom att ta hänsyn till alla dessa faktorer kommer översättare att uppnå mycket bättre resultat när det gäller översättning till kazakiska.

Behöver du översättning mellan svenska och kazakiska?

Att översätta det kazakiska språket till svenska kan vara en riktig utmaning om man saknar de rätta resurserna. Lyckligtvis har vi många professionella översättningstjänster som gör det möjligt att översätta kazakiska snabbt och korrekt. Våra professionella kazakiska översättare kan översätta allt från komplexa affärsdokument och juridiska avtal till vardagliga samtal – svenska till kazakiska och vice versa. För att säkerställa de mest tillförlitliga resultaten bör du överväga att använda professionella kazakiska översättningstjänster, eftersom de kommer att garantera noggrannhet vid varje steg på vägen. Med lämpligt stöd och tillgång till en kvalificerad översättare kan det vara enkelt att översätta mellan kazakiska och svenska.

Om du behöver översättning av högsta kvalitet från engelska till kazakiska, eller från kazakiska till engelska, behöver du inte leta vidare. Vår expertis och erfarenhet innebär att dina kazakiska projekt översätts korrekt och snabbt, utan stress och med snabb leverans, exakt när du behöver det. Våra dedikerade proffs är experter på komplexiteten i språköversättning och förtrogna med båda språken. De översätter inte bara orden, utan tolkar även dess mening korrekt, så att budskapet förmedlas på ett troget sätt.

Varför CE är bäst på kazakiska översättningar

Inhemska kazakiska översättare

Var och en av våra kazakiska översättare har kazakiska som modersmål och/eller är bosatt i ett kazakisktalande land eller region. Vi anlitar bara professionella kazakiska översättare med erfarenhet av kazakisk översättning och specialkunskaper inom olika ämnesområden.

Projektledning & kvalitetskontroll

Vi implementerar och arbetar enligt kvalitetsstandarderna ISO 17100:2015 och har därmed förbättrat förfarandet för projektkoordinering och urvalet av kazakiska översättare. CE översättningsbyrås kazakiska språktjänster har ett system för att testa översättare. Kriterier: språkutbildning, minst tre års erfarenhet av kazakisk översättning, referenser från andra kunder och kazakiska översättningstester. Många av våra kazakiska leverantörer är certifierade kazakiska lingvister. Denna kvalifikation är avgörande för auktoriserade översättningar till kazakiska och för språktjänster i domstol.

Konkurrenskraftiga priser

Våra attraktiva priser är summan av allt vi gör. Under CE:s över 25 år långa verksamhet har vi utvecklat ett av de mest effektiva arbetsflödena som gör det möjligt för oss att spara tid, vara mer exakta och se till att du får valuta för pengarna.

Våra professionella kazakiska översättningar

CE:s kazakiska översättare är professionella lingvister med lämplig kompetensnivå för översättning från kazakiska till mer än 70 språk inom en mängd olika branscher, inklusive:

Webbplatslokalisering på kazakiska

CE kan översätta din hemsida med ett team av specialiserade översättare, tekniska experter och lokaliseringsproffs. Våra kazakiska översättare har vad som krävs för att översätta alla projekt från kazakiska till svenska och från svenska till kazakiska. Din hemsida kommer att vara attraktiv för potentiella kunder i Kazakstan, Sverige och utomlands. Oavsett vilken webbplatsmotor du använder kan vi lokalisera allt för att göra det lättare för dig att gå in på en ny marknad och hitta nya kunder.

Din webbplats är gjord för att presentera dina produkter och tjänster och så är även din lokaliserade kazakiska version. På CE gör vi allt som krävs för att få din webbplats att fungera för dig.

E-posta oss för att begära en lokaliseringsoffert för din webbplats.

Översikt av det kazakiska språket

Det kazakiska språket är i en unik position vad gäller skrift – det befinner sig mitt i en övergång från ett skrivsystem till ett annat. Idag använder kazakiskan så många som tre olika skriftsystem (kyrilliska, latin och arabiska) i olika delar av landet. Precis som många andra länder i det tidigare Sovjetunionen använde Kazakstan länge det kyrilliska alfabetet, men 2017 utfärdade presidenten ett dekret som gjorde det latinska systemet officiellt. Övergången är planerad att vara klar inom några år, men i vissa regioner kommer kyrilliska att fortsätta att spela en viktig roll, trots att det förlorar sin rättsliga status.

Under denna period har noggrannheten i översättningen blivit viktigare än någonsin. Endast sakkunniga lingvister med fullständiga kunskaper i det kazakiska språket kan garantera att de angivna kvalitets- och noggrannhetsstandarderna uppfylls. Vi arbetar med beprövade kazakiska översättare som slutfört ett flertal kazakiska översättningsprojekt till allas belåtenhet.

Söker du en professionell kazakisk översättare?

Leta inte vidare! Vårt team av erfarna översättare tillhandahåller branschledande kazakiska översättningstjänster, av allt från officiella dokument till kulturella skrifter. Att översätta till kazakiska är ett bra sätt att överbrygga eventuella språkklyftor och uppnå effektiv kommunikation. Vi bör vara ditt förstahandsval för översättning till det kazakiska språket. Vi förser dig med högkvalitativa översättningar som återspeglar dig och ditt varumärke.

Få en offert för professionella kazakiska översättningstjänster

Om du behöver en snabb och pålitlig översättning till kazakiska kan CE översättningsbyrås kazakiska översättningstjänst ge dig den kvalitet som endast professionella översättare kan.

Fyll i det nedanstående mailformuläret för att få en snabb och kostnadsfri offert, vanligtvis inom 12 timmar. Du kan också alltid skicka e-post till oss.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:

CE

Sök