1 Forbes bubar nyatakake Swedia minangka negara paling apik ing donya kanggo nglakoni bisnis – lemah subur kanggo investor

2 Swedia nduweni PDB per kapita nominal nominal $ 56,956 lan standar urip paling dhuwur sak donya

3 Ekonomi digital sing paling canggih ing Eropah lan masyarakat sing ora berkembang sing paling berkembang

4 Indeks Indeks Daya Saing Global wis ndadekne Swedia minangka ekonomi paling kompetitif ing donya

5 Swedia dianggep minangka negara EU sing paling inovatif, kanthi jumlah paten paling akeh per kapita

6 Swedia luwih apik tinimbang negara liya ing donya kanggo nemokake Tujuan Pembangunan Lanjutan PBB

CONSULTING

  • Nggawe perusahaan
  • Saran finansial | Perencanaan pajak
  • Tuwuh kesempatan berkembang
  • Analisis modal SDM
  • Manajemen/pilihan TI
  • Hukum lan peraturan
  • Optimasi strategi pemasaran
  • Layanan outsourcing kantor
  • Efisiensi operasional
  • Manajemen risiko

ANALISIS PASAR

  • Kesadaran merek lan jangkauan
  • Industri komersial
  • Prakiraan Komprehensif
  • Produk konsumen
  • Tren demografis
  • Pembagian pasar
  • Jajak pendapat umum
  • Kemampuan produk/layanan

RISET

  • Informasi bisnis
  • Laporan perusahaan
  • Penggalian data lan ekstraksi
  • Arsip pemerintah
  • Laporan investigasi
  • Pemantauan media
  • Data statistik nasional
  • Lowongan Kerja | Golek SDM

KANTOR VIRTUAL

  • Alamat perusahaan ing Stockholm/Swedia
  • Nomer telpon karo pusat panggilan
  • Pengiriman email sakdonya
  • Dhukungan pelanggan 24/7

TERJEMAHAN

  • Kanggo/saka luwih saka 70 basa
  • Profesional, penutur asli, pakar basa
  • Dijamin kualitas miturut ISO 17100
0
TAUN ING BISNIS
0
MITRA PROFESIONAL
0
KLIEN SING FANTASTIS
0 %
JAMINAN KEPUASAN
Solusi Kustom
Saben klien beda-beda - Saben proyek beda - Mangka kita tansah usaha kanggo ngasilake solusi khusus, dirancang supaya cocog karo kabutuhan lan kabutuhan khusus sampeyan
Pengetahuan Lokal
Sambungan raket sing suwe karo agensi, lembaga, lan perusahaan pamarintah Swedia nggawe kita bisa ngatasi masalah sampeyan kanthi cepet lan gampang
Manfaatna Keunggulan Kepakaran Kita
Wenehana kesempatan kanggo kita menehi dhukungan nganti sukses - Wawasan kita wis nglumpuk mertaun-taun iku kunci sukses ing Swedia
Pengukuran lan Wawasan
Kabeh strategi lan tindakan sing diajokake nduwe jalur sing cetha kanggo ngukur dampak ing bisnis lan tujuan pemasaran sampeyan
Keunggulan Layanan
Hasil kita langsung gegandhengan karo kualitas layanan sing diasilake, lan pungkasane karo kesuksesan sampeyan - Kita neng kene siap mbiyantu ing saben langkah

Warta paling anyar

Ayo njelajahi kemungkinan!

Hubungi kita uga kanggo mangerteni sing luwih lengkap

Frejgatan 13
114 79 Stockholm
Swèdhen

info@ce.se
javanese@ce.se