CE översättningsbyrå

Japanska – Professionell översättning till och från japanska

CE översättningsbyrå är specialiserad på japanska översättningstjänster på högsta nivå. Våra japanska översättare är erfarna och certifierade yrkesmän, vilket gör att vi tryggt kan förse våra kunder med korrekta japanska översättningar som överträffar förväntningarna.

Våra årtionden av erfarenhet med att arbeta med japanska språkbaserade projekt och dokument gör det möjligt för oss att vara grundliga och effektiva utan att kompromissa med kvaliteten i vårt arbete.

Oavsett vad dina japanska översättningsbehov är, så kommer vårt team att leverera snabba och korrekta lösningar varje gång.

Varför anlita CE för japanska översättningar?

CE är det optimala valet för japansk språköversättning – vi har årtionden av erfarenhet och använder endast inhemska, kvalificerade japanska yrkesmän med ett brett spektrum av ämneskompetens.

Således erbjuder CE:s översättningsbyrå certifierade japanska översättningstjänster och lösningar inom budget och till högsta professionella standard. För oss är kunderna det viktigaste vi har på vår översättningsbyrå. Så under de senaste 25 åren har de alltid uppskattat oss för våra professionella och certifierade dokumentöversättningstjänster till över 70 språk.

Vi har certifierade japanska översättare inom flera yrkesområden som medicin, juridik, marknadsföring, teknik, webbplatslokalisering etc. Våra kunder kan vara säkra på att certifierade experter, som är exceptionellt kunniga inom nyanserna i det japanska språket och kulturen, hanterar deras projekt.

CE garanterar kundnöjdhet genom kvalitetskontrollprocesser och kontinuerlig, transparent kommunikation genom hela projektet.

Översättning från svenska till japanska och från japanska till svenska

CE översättningsbyrå är det perfekta valet för svenska till japanska eller japanska till svenska översättningstjänster. Vårt professionella översättningsteam erbjuder högsta kvalitet och noggrannhet, och kommer garanterat att uppfylla även de högsta branschstandarderna. Vi använder översättningprogramvara och annan avancerad teknik för att säkerställa att varje ord är perfekt översatt, samtidigt som du behåller samma kontext.

Vårt breda utbud av tjänster täcker ett brett spektrum av sektorer inom näringsliv och industri samt myndigheter, media och kommunikation. Med vår beprövade expertis kan vi även översättta från engelska till japanska och japanska till engelska med överlägsna resultat i varje projekt.

Japansk översättning åt olika branscher

I nuläget översätter CE olika typer av information till eller från det japanska språket. Alla våra japanska översättare och tolkar har japanska som modersmål. Våra japanska översättningstjänster inkluderar:

Översikt av det japanska språket

Det japanska språket anses vara komplext och unikt ur vokabulär- och skrivsynpunkt. Dess skrivsystem använder en kombination av logografisk kanji (lånade kinesiska tecken) och stavelsekana. Kana består av stavelsepar: Hiragana (för att transkribera främmande ord) och Katakana (ändelser, suffix och artiklar).

Respektens språk: Den uppåtgående solens land har länge fäst stor vikt vid artighet och respekt för seder. Japanska har flera specifika suffix som används med olika former av artighet eller ”Keigo”.

Handelns språk: Japanska är språket i ett land som har en viktig strategisk position inom internationell handel, med en stor maritim domän och en stor makt inom robotteknik, teknik, bilindustri och förnybar energi.

Eftersom det är det 11:e mest talade språket i världen är det japanska språket också det 6:e mest använda språket på internet. Japans betydelse växer internationellt eftersom det är språket i det land som är den tredje största ekonomin i världen.

Kontakta oss för att få kostnadsfri offert för professionell japansk översättning

Få en kostnadsfri offert för din japanska översättning inom några timmar (inom 24 timmar). Ring eller maila oss för att ställa frågor om ditt projekt eller för att ta reda på mer om vilka översättningstjänster vi kan erbjuda dig idag.

Priset på en japansk översättning (alltid mänsklig japansk översättning!) beror på flera faktorer såsom volym, upprepning och specialområde. Men den högsta kvaliteten på våra fantastiska tjänster förblir alltid densamma.

Finn den högkvalitativa japanska översättaren du behöver hos CE översättningsbyrå!

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:

CE

Sök