CEöversättningsbyråItalienska – Professionell översättning till och från italienska

Italienska – Professionell översättning till och från italienska

CE erbjuder professionella italienska översättningstjänster åt företag och privatpersoner som behöver högkvalitativa översättningar från alla språk till italienska, och vice versa.

Vi har ett team av erfarna italienska översättare med språket som modersmål och som har stor erfarenhet av att översätta ett brett spektrum av dokument, inklusive juridiska dokument, marknadsföringsmaterial, hemsidor och annat. Detta innebär att de kan tillhandahålla korrekta och idiomatiska översättningar som förblir trogna mot den ursprungliga texten.

Italienska översättningar åt samtliga branscher

På vår översättningsbyrå erbjuder vi professionella italienska översättningstjänster åt alla typer av branscher. Vi har ett team av erfarna italienska översättare som är bekräftade experter inom sina områden. Du kan lugnt anförtro dina projekt åt oss eftersom de utan tvekan kommer att hanteras av en sann expert.

Dessutom erbjuder vi kvalitetsrevisioner för att säkerställa att du är nöjd med slutprodukten.

Certifierade italienska översättningstjänster

CE tillhandahåller certifierade italienska översättningar som uppfyller de flesta behov. Oavsett om du behöver översätta ett juridiskt dokument eller vill expandera ditt företag på den italienska marknaden kan vi hjälpa dig att uppnå dina mål. Våra certifierade italienska översättningstjänster inkluderar översättningar av:

  • Födelseattester och vigselbevis
  • Dödsattester
  • Medicinsk och finansiell bokföring
  • Juridiska dokument

Vi erbjuder också certifierade italienska översättningar av akademiska betyg, examensbevis och andra utbildningsdokument. Oavsett om du behöver certifierade italienska översättare för affärsändamål eller för personligt bruk använder vi italienska lingvister av hög kvalitet som har språket som modersmål och kan garantera översättningarnas noggrannhet och kvalitet.

Professionell översättning mellan italienska och svenska

Behöver du översätta dokument från italienska till svenska eller från svenska till italienska? Vårt företag kan förse dig med professionella lingvister. Vi har många högkvalificerade italienska lingvister. Var och en av våra svensk-italienska översättare talar båda språken flytande för att ge dig en perfekta texter.

Om du är intresserad av att utnyttja våra tjänster, tveka inte att kontakta oss. Vi diskuterar mer än gärna dina specifika behov och krav.

Dessutom erbjuder vi:

Varför du bör välja vårt översättningsföretag

Med vår översättningsbyrå kan du vara säker på att erfarna proffs som brinner för språk kommer att hantera ditt nästa projekt. Av dessa skäl tror vi att vi är den bästa översättningsbyrån för ditt nästa italienska projekt.

  • CE erbjuder italienska översättningar till/från mer än 70 språk, inklusive sällsynta sådana.
  • Vi har ett team av inhemska italienska talare som är experter inom olika områden, inklusive affärsverksamhet, juridik, teknik och medicin. Till följd av detta kan vi erbjuda våra kunder korrekta och tillförlitliga översättningar som uppfyller deras specifika behov.
  • Vi levererar certifierade italienska översättningar inom medicin, juridik, marknadsföring etc.
  • Vårt team brinner för att ge enastående kundservice. Vi förstår att kommunikation är nyckeln till framgång, så vi är i kontakt med våra kunder under hela översättningsprocessen.
  • Vi ger dig gratis offerter på dina översättningar inom 24 timmar.

Översikt av det italienska språket

Italienska anses vara ett av de mest romantiska och melodiska språken i världen. Det italienska språkets historia illustrerar verkligen Italiens historia och det italienska folkets slutgiltiga enande. Som det 19:e mest talade språket i världen och ett av de officiella språken i EU, används det särskilt i Italien, Vatikanstaten, San Marino, Schweiz, Slovenien, Kroatien och Malta.

Denna civilisation hade inte bara ett språk. Det fanns ett fyrtiotal språk i regionen, men trots deras skillnader var de relativt lika. Latin, som bara talades av de italienska grupperna, delades in i klassiska och vulgära varianter. Under renässansen (specifikt 1500-talet) åtnjöt Italien stor popularitet på många nivåer (inklusive kultur och vetenskap). Framför allt fick det en viss språklig sammanhållning tack vare författarna då de största författarna på den tiden alla skrev på florentinska (en form av det toskanska språket som talas i Florens). Idag har modern italienska inte längre mycket att göra med den florentinska italienskan som användes av Dante och hans samtida. Liksom alla andra europeiska språk har italienskan genomgått många förändringar över tiden.

Behöver du italienska översättningar?

Vi tar gärna fram en konkret offert åt dig för komplex dokumentöversättning, webbplatslokalisering, PDF-översättning, programvarulokalisering och andra översättningsrelaterade projekt. Fyll i det nedanstående mailformuläret så tar vi det därifrån.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök