CEöversättningsbyråHindi – Professionell översättning till och från hindi

Hindi – Professionell översättning till och från hindi

CE är en professionell översättningsbyrå som tillhandahåller exceptionell hindiöversättning åt företag, organisationer och individer.

Vi specialiserar vi oss på att ta komplexa idéer och förmedla dem till korrekt hindi. Oavsett vilket typ av översättning du är i behov av, dokument, undertexter, transkribering, säkerställer vårt team av mycket erfarna lingvister hindiöversättningar av hög kvalitet.

Vi hjälper dig att effektivare nå din målgrupp, vilket snabbt och enkelt kan öka företagstillväxten.

Professionell översättning på hindi

Professionell översättning på hindi är avgörande för alla företag som expanderar till den indiska kontinenten eller kräver hindi för att kommunicera med sina internationella kunder.

Vår tjänst ger korrekta, tillförlitliga och kulturellt anpassade översättningar av dokument, media, konversationer och audiovisuellt material på hindi. Våra medarbetare säkerställer ett smidigt utbyte av information mellan team samtidigt som de uppnår prestanda.

Våra professionella hindiöversättare kan anpassa texten till olika dialekter samtidigt som de fokuserar på kulturella nyanser så att budskapen bibehålls när de förmedlas mellan olika kulturer. Bra språktjänster på hindi kan vara grunden för framgångsrik kommunikation mellan kollegor, intressenter och kunder i Indien.

Översättning mellan svenska och hindi

För att möta den ständigt växande efterfrågan på översättningar från svenska till hindi, samt hindi till svenska i vår alltmer globaliserade värld erbjuder vi specialiserade tjänster som överbryggar språkbarriären. Dessa översättningar görs noggrant och professionellt, vilket säkerställer att alla nyanser på hindi uttrycks korrekt på svenska, eller vice versa.

Översättningar av utmärkt kvalitet är till stor nytta för företag över hela världen, eftersom de ger tillgång till större marknader och fler kunder utan att språkbarriärerna blir ett problem. Att översätta mellan svenska och hindi är nu enklare än någonsin med vår professionella service.

Certifierad översättning mellan engelska och hindi

Vårt översättningsföretag också utföra certifierade översättningar av officiella, medicinska, finansiella, statliga eller juridiska dokument, eller till och med hela webbsajter från engelska till hindi, samt hindi till engelska.

Varje inhemsk hindiöversättare som samarbetar med CE översättningsbyrå har de nödvändiga kvalifikationerna för att tillhandahålla certifierade översättningstjänster på hindi, inklusive lokalisering, juridiska, tekniska samt allmänna översättningar.

De har alla specialkompetens inom ett eller flera ämnesområden, vilket gör det möjligt för dem att producera högkvalitativa resultat. För att säkerställa fullständig kundnöjdhet genomför vi rigorösa kvalitetskontroller innan vi returnerar de översatta dokumenten till dig.

Varför CE är ditt bästa val för översättningar på hindi

CE översättningsbyrå har 25 års erfarenhet av professionella och certifierade översättningstjänster av dokument till över 70 språk. Våra hindiexperter har specialkunskaper inom flera områden som medicin, juridik, marknadsföring, teknik, lokaliseringslösningar etc. Dessutom erbjuder vi auktoriserade översättningstjänster och lösningar till förmånliga priser, alltid enligt högsta professionella standarder.

Att möta tidsfrister är avgörande för oss. För att säkerställa att översättningarna slutförs i tid kan flera inhemska hindiöversättare kallas in samtidigt. Slutlig korrekturläsning av en språkgranskare gör det möjligt att få ett homogent och enhetligt resultat. Dessutom kommunicerar vi regelbundet med våra team för att säkerställa att arbetet fortskrider som det ska.

Indiens geografi och demografi

Det officiella namnet på Indien är den indiska unionen eller Bharat Ganarajyá (på hindi). Detta namn används för att hänvisa till federationen, dvs. den federala unionen. Det används också om Republiken Indien. Indien är en federal republik som består av 29 delstater och sju federala territorier.

Med en befolkning på runt 1,4 miljarder står Indien för cirka en sjättedel av den globala befolkningen. Demografiskt rankas den som nummer två i världen efter Kina. De etniska grupperna är många och omfattar främst indoarier (72 %), dravider (25 %) och asiater (3 %). Dirka 260 miljoner har hindi som modersmål.

Att översätta till språket i det land du gör affärer i är ett utmärkt sätt att finna nya kunder och stärka banden med lokala företag samtidigt som man tar hänsyn till viktiga nyanser i den inhemska kulturen, både historiskt och socialt.

Språköversikt av hindi

De indiska språken kan delas in i två huvudkategorier: språken i söder, av dravidiskt ursprung som tamil, telugu, malayalam och kannada; och språken i norr, av indoariskt ursprung som hindi, bengali, gujarati, marathi, etc.

Alla – utom hindi – talas i en särskild delstat, och det är detta språk, mycket representativt för de kulturella rörelserna i Indien, som Indien har valt som landets nationalspråk.

Hindi har nästan obemärkt blivit det andra eller tredje mest talade språket i världen efter mandarin (rikskinesiska) och engelska. Det talas av cirka 50 % av befolkningen i Indien. I motsats till kinesiskan har hindispråket spridit sig långt utanför Indien, särskilt tack vare den stora indiska diasporan, en följd av Indiens tidigare integration i det brittiska imperiet.

Hindi är ett levande språk som kan uttrycka ett brett spektrum av känslor med hjälp av nyanserade och enkla ord, t.ex. i poesi och sånger. Det utmärker sig också i precisa och rationella resonemang, särskilt inom det filosofiska området.

Få kostnadsfri offert för professionell översättning till och från hindi

Priset på en hindiöversättning beror på flera faktorer som volym, repetitioner och specialområde. Men den höga kvaliteten på våra fantastiska tjänster förblir alltid densamma.

Fyll i det nedanstående mailformuläret, bifoga dokumenten som ska översättas, så blir du snart kontaktad av en projektledare med offert på det potentiella uppdraget.

Kontakta oss gärna via telefon eller e-post om du har andra frågor om ditt projekt eller vill veta mer om de översättningstjänster vi erbjuder.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök