CE översättningsbyrå

Hebreiska – Professionell översättning till och från hebreiska

CE erbjuder hebreiska översättningstjänster åt kunder i hela världen. Vårt expertteam av infödda hebreiska översättare ser till att varje projekt utförs med noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer.

Med våra snabba leveranstider och konkurrenskraftiga priser är vi det självklara valet för företag som är i behov av hebreiska översättningstjänster av hög kvalitet.

Du kan säkerställa framgångsrik kommunikation inom alla sektorer och språk genom att anförtro dina hebreiska översättningar till vårt team.

Översättningstjänster på hebreiska

När det gäller översättning till det hebreiska språket är noggrannhet avgörande. Oavsett om du behöver översätta ett dokument, en webbplats, en broschyr eller annat material till det hebreiska språket kan det göra stor skillnad att välja rätt översättningstjänst. Vi kan översätta skriftliga hebreiska dokument men också alla typer av ljud- eller multimediainnehåll.

Om du söker efter en hebreisk översättningsleverantör har du kommit helt rätt. Vi genomför ditt projekt med precision och professionalism varje steg på vägen, från den första konsultationen till leverans av det färdiga materialet.

Våra hebreiska lingvister

Alla våra hebreiska översättare har omfattande kunskaper i det hebreiska språket, vilket gör det möjligt för dem att tillhandahålla skräddarsydda lösningar för dina specifika behov. Vi fokuserar på kvalitetssäkring och upprätthåller högsta standarder.

Vår översättningsbyrå täcker alla verksamhetsområden och kan tillgodose de flesta av dina önskemål. Oavsett om det gäller tekniskt, juridiskt, kommersiellt, medicinskt eller annat innehåll, och oavsettt om det gäller översättning av tekniska texter litterära verk kan vi hantera alla dina förfrågningar.

För att tillgodose dina behov när det gäller översättning tillhandahåller vår professionella översättningsbyrå ett team av specialiserade översättare. Tack vare deras språkkunskap kan de förse dig med kvalitetsinnehåll. De ställer sin expertis till din tjänst och förser dig med noggrant utförda arbeten.

Dessutom kommer du att få en översättning som är tillförlitlig och trogen originaldokumenten. På samma sätt tar våra översättare hänsyn till kulturella särdrag och förser dig med anpassade översättningar. CE samarbetar endast med kvalificerade översättare som översätter till sitt modersmål.

Översättningar mellan svenska och hebreiska

CE översättningsbyrå erbjuder kvalitetsöversättningar mellan svenska och hebreiska, samt från hebreiska till svenska. Vi förstår att det är viktigt att översättningarna blir korrekta och fångar nyanserna i sammanhanget, så vi strävar efter att finna översättare som inte bara förstår båda språken utan är bekanta med kulturella idiom och daglig användning. Vi ser till att dina översättningar mellan svenska och hebreiska blir korrekta.

Vår kvalitetsstrategi garanterar dig en tjänst som uppfyller europeiska kriterier, med strikt respekt för konfidentialitet och datasäkerhet. Hos oss kan du översätta svenskt ljudinnehåll till hebreiska, och även få auktoriserade översättningar. Dessa auktoriserade hebreisk-svenska översättningar kan användas i ett juridiskt sammanhang, antingen av förvaltningar eller rättsliga organ.

En direkt översättning mellan dessa två språk begränsar översättningskedjan, vilket gör att den översatta texten alltid står närmare originalet. Priserna beräknas så exakt som möjligt, med hänsyn till dokumentets längd och komplexitet, dess specialiseringsnivå och leveranssätt.

Certifierade hebreiska översättningar

De officiella kraven för certifierade hebreiska översättningar kan vara komplicerade och det finns inget utrymme för misstag. Lyckligtvis kan arbetet med ett erfaret och professionellt översättningsteam göra denna process enklare.

En officiell hebreisk översättning från en kvalificerad leverantör av språktjänster, CE översättningsbyrå, säkerställer att alla dokument har granskats och verifierats enligt de högsta standarderna. Vi förstår vikten av noggrannhet för officiella hebreiska översättningar och arbetar hårt för att få det rätt varje gång. Vi ser till att våra kunder får tillförlitliga, certifierade hebreiska översättningar snabbt och effektivt.

Dokumentöversättning på hebreiska

På CE är vi specialiserade på professionell hebreisk dokumentöversättning. Vårt team av erfarna hebreiska översättare ser till att dina hebreiska dokument översätts korrekt med kulturell känslighet och kontextuell medvetenhet. Vi erbjuder en rad tjänster för att säkerställa goda resultat. Våra hebreiska experter är kvalificerade inom olika områden, inklusive:

 • Juridiska dokumentöversättningar
 • Medicinska dokumentöversättningar
 • Detaljhandels-, marknadsförings- och finansiella dokumentöversättningar
 • Översättning av tekniska dokument och mycket mer

Vi är väl rustade för att utföra hebreiska dokumentöversättningar åt de flesta branscher och ändamål. Ta kontakt med oss och låt oss lokalisera dina hebreiska dokument!

Översättning av webbsajter på hebreiska

Din hebreiska webbsajtversion är inom räckhåll. Vårt team av hebreiska översättare kan översätta din webbplats och tillhandahålla kompletta hebreiska översättningstjänster åt ditt företag – allt skräddarsytt för den hebreisktalande publiken.

Oavsett om du planerar att lansera en hebreiskspråkig webbsajt eller vill tillhandahålla hebreisk översättning av viktigt innehåll på din nuvarande webbplats, har vi kapacitet och erfarenhet att möta alla förfrågningar. Hör av dig till oss för mer information om vårt utbud av hebreiska översättningstjänster!

Översättning av undertexter på hebreiska

Hebreiska undertexter kan vara en ovärderlig tillgång för många projekt, oavsett om det gäller en film, ett tv-program eller ett videoklipp. Hebreiska undertextningstjänster öppnar upp en myriad av möjligheter och säkerställer att ingen läsare blir förbisedd.

Vårt hebreiska undertextningsteam har många års erfarenhet av att tillhandahålla översättning av undertexter på hebreiska. Vi erbjuder snabba leveranstider och rimliga priser för alla projekt – kontakta oss idag för mer information!

Översikt av det hebreiska språket

Modern hebreiska har blivit det enda officiella språket i staten Israel. Även om engelska ofta talas i turistkretsar, förblir hebreiska ledande för administrativa och juridiska dokument, men också för media och kultur. Detta mycket gamla språk tillhör den semitiska språkfamiljen, tillsammans med arabiska och arameiska. Det har över 10 miljoner talare, både i Israel och i diasporan runt om i världen.

Det hebreiska språket kännetecknas av ett specifikt alfabet som endast består av konsonanter, som läses från höger till vänster. Översättningen av verb är särskilt komplex på hebreiska och kan leda till felaktiga betydelser. Därför är det viktigt att använda en erfaren och kvalificerad hebreisk-engelsk eller en annan språköversättare för att undvika översättningsfel.

Hebreiska översättningar kan ge en hel del värde till en organisation eller individ, eftersom hebreisk kultur och historia erbjuder ett unikt perspektiv. Hebreiska översättningar erbjuder en viktig tillgång för dem som lär sig hebreiska, företag som engagerar sig med hebreisktalande kunder och publik och institutioner som vill bevara hebreisk litteratur.

Tre huvudsakliga hebreiska översättningstyper

Det finns tre huvudsakliga hebreiska översättningstyper – bokstavlig, semantisk och pragmatisk – som tjänar olika syften beroende på användarens behov.

 • Bokstavlig hebreisk översättning innebär den mest direkta varianten och används när man frekventerar vissa välkända formella passager
 • Semantisk hebreisk översättning fokuserar mer på översättning för användning i enklare vardaglig hebreiska
 • Pragmatisk hebreisk översättning är lämplig för t.ex. poesi eftersom den tar hänsyn till ytterligare kontextuella detaljer för specifik tolkning baserat på känslor och kontextuella ledtrådar

Få kostnadsfri offert för översättning på hebreiska

 • Fyll i det nedanstående mailformuläret
 • Bifoga dokumenten som ska översättas
 • Klicka på skicka och invänta sedan svar från en av våra projektledare
 • Vi återkommer till dig så snart som möjligt med en kostnadsfri offert för ditt projekt

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:

CE

Sök