CEöversättningsbyråGoogle Translate lägger till fem nya språk

Google Translate lägger till fem nya språk

Innehållsförteckning

Miljontals människor runt om i världen använder Google Translate, antingen i en muntlig konversation, när de navigerar i en meny eller när de läser en webbsida på nätet.

Translate lär sig av befintliga översättningar som oftast finns på webben. Språk utan mycket webbinnehåll har traditionellt sett varit svåra att översätta, men tack vare framsteg i vår maskininlärningsteknik, tillsammans med aktivt deltagande från Google Translate Community, har vi lagt till stöd för fem språk: rwanda, oriya, tatariska, turkmeniska och uiguriska.

Dessa språk, som talas av mer än 75 miljoner människor världen över, är de första språk som vi har lagt till i Google Translate på fyra år och utökar Google Översätt till 108 språk.

Translate stöder både textöversättning och översättning av webbplatser för vart och ett av dessa språk. Dessutom stöder Translate virtuell tangentbordsinmatning för rwanda, tatar och uiguriska.

Om användaren talar något av dessa språk och är intresserad av att hjälpa till kan man gå med i Google Translate Community och förbättra våra översättningar.

error: Innehållet är skyddat

CE