CE översättningsbyrå

Franska – Professionell översättning till och från franska

CE översättningsbyrå erbjuder franska översättningstjänster som utförs av inhemska facköversättare.

Vi anlitar franska modersmålstalare baserat på kriterier som erfarenhet inom översättningssektorn, kunskap om webben, den franska marknaden samt språkkunskaper.

Våra franska översättningar

Vill du göra affärer i Frankrike, en nyckelspelare på den internationella marknaden? Franska är ett huvudspråk i de flesta internationaliserings- och utvecklingsprocesser. Våra franska översättningstjänster gör det möjligt för dina bloggartiklar, kataloger, e-handelssajter och andra tjänster att riktas direkt mot den fransktalande allmänheten.

Alla våra experter översätter endast till sitt modersmål, vilket garanterar kvalitet.

Dina affärspartners kommer att tacka dig när du skickar dem förståeliga och lättlästa dokument. Visa att du bryr dig genom att kontakta CE översättningsbyrå och låt våra franska översättare göra jobbet åt dig.

Alla behöver inte tala engelska för att tillhandahålla kvalitetstjänster. Ring oss för att få en gratis offert på våra översättningstjänster, inklusive franska översättningstjänster (juridiska och medicinska översättningar, lokalisering, transkribering), och se det breda utbudet av tjänster vi erbjuder.

Utifrån textens sammanhang tilldelar vi översättningsprojektet till en professionell svensk-fransk översättare. Slutligen utförs korrekturläsning av en av våra tvåspråkiga svensk-franska experter för att säkerställa kvaliteten på dokumentet som översatts till franska.

CE översättningsbyrå hanterar över 100 språk, inklusive franska, engelska och svenska. Och det är bokstavligen vårt jobb att se till att du blir förstådd över hela världen, från Los Angeles till Berlin till Tokyo.

Priset på en fransk översättning (alltid mänsklig översättning!) beror på flera faktorer som volym, upprepning och specialområde. Men den högsta kvaliteten på våra fantastiska tjänster förblir alltid densamma.

Översikt av det franska språket

Det är uppenbart att franska är ett vanligt talat språk. Även om det inte finns så många fransktalande i världen som det finns kinesiska, engelska eller spanska talare, är franska fortfarande ett mycket populärt språk. Experter uppskattar att cirka 274 miljoner människor i världen kan tala franska som första eller andra språk. Av dessa använder 212 miljoner språket dagligen. Cirka var femte person talar franska som andraspråk.

Den afrikanska kontinenten är hem för cirka 120 miljoner fransktalande människor. Franska är faktiskt det officiella språket i 29 afrikanska länder, inklusive Niger, Elfenbenskusten, Senegal, Burundi och Mali. I de flesta afrikanska länder talas franska generellt tillsammans med de lokala språken.

Om du har ett onlineföretag är det viktigt att vara medveten om detta faktum. År 2022 var över 151 miljoner internetanvändare fransktalande. Och den siffran förväntas växa i takt med att fler afrikanska regioner går online. Men trots detta stora antal internetanvändare så finns en överraskande låg andel av webbinnehållet (endast cirka 4 %) tillgängligt på franska. Så, om du är ute efter en fördel gentemot dina konkurrenter, se till att din hemsida har högkvalitativt franskt innehåll. Du kommer troligtvis hitta en helt ny kundbas!

Franska till svenska och svenska till franska översättningar

Vi här på CE översättningsbyrå arbetar med inhemska fransktalande experter för att producera texter som är oklanderliga och anpassade till sin läsarkrets när det gäller ton, stil och val av ordförråd. Våra översättare vet hur man riktar sig mot den franska målgruppen, i stilar som är anpassade till din målgrupp och inom olika sektorer: e-handel, turism, sport, näringsliv, IT, fordonsindustri, marknadsföring, SEO, design och inredning, etc… Vi kan tilldela en professionell översättare till ditt projekt utifrån deras särskilda färdigheter inom din sektor, eller anställa flera översättare för att arbeta med dig. Vår expertis inom webbinnehåll och SEO garanterar att du får franskt innehåll med optimerad synlighet i sökmotorer.

Våra tvåspråkiga översättare är specialiserade inom specifika tekniska områden, såsom översättning av specifikationer och manualer för IT- och telekommunikationssektorerna. Våra juridiska och finansiella specialister är bekanta med specifik juridisk och finansiell terminologi och franska regelverk. Dessutom är de föremål för en hög grad av konfidentialitet, vilket garanterar fullständig säkerhet för dina uppgifter. CE arbetar med auktoriserade översättare så att vi också kan erbjuda dig certifierade översättningar av dina officiella dokument, examensbevis eller rättegångsprotokoll till franska.

Att möta tidsfrister är en prioritet för oss. För att säkerställa att översättningarna slutförs i tid kan ett team av franska översättare kallas in samtidigt. Slutlig korrekturläsning av en intern fransk översättare gör det möjligt för oss att ge ett homogent och enhetligt resultat. Dessutom kommunicerar vi regelbundet med våra team för att säkerställa att arbetet fortskrider korrekt.

Våra certifierade professionella franska till svenska översättare

Varje fransk expert som arbetar med CE översättningsbyrå har de nödvändiga erfarenheterna och kvalifikationerna för att tillhandahålla certifierade översättningstjänster, inklusive webbplatslokalisering, marknadsföring och teknisk översättning, översättning av statliga och juridiska dokument, teknisk och medicinsk översättning, desktop publishing, certifierade översättningar och allmänna affärsöversättningslösningar. De har alla ett eller flera kompetensområden, vilket gör det möjligt för dem att producera tillförlitliga, korrekta och högkvalitativa franska dokumentöversättningar. För att säkerställa din fullständiga tillfredsställelse utför vi en mycket rigorös intern kvalitetskontroll innan vi skickar tillbaka de översatta dokumenten till dig.

Om du vill översätta från eller till franska kan det inte bli enklare! Begär en offert online genom att fylla i vårt mailormulär eller kontakta oss via telefon eller e-post.

Det finns inga gränser med översättningstjänsterna som CE och vårt team av professionella översättare kan erbjuda ditt företag. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa ditt företag att växa!

Varför CE är ditt bästa val för översättning till och från franska

Vi är en byrå med dedikerade och pålitliga översättare. Vi tillhandahåller korrekta, autentiska, franska översättningar som om de ursprungligen var skrivna på franska.

Alla våra översättare är modersmålstalare och översätter alltid till sitt modersmål. En översättning till franska kan endast göras av en infödd fransman. Vi arbetar med många språk, men översättning till franska är en av de mest populära så vi kan garantera låga priser.

Våra över 25 års erfarenhet av certifierade översättningar återspeglas i antalet kunder. De uppskattar oss eftersom vi alltid strävar efter att tillhandahålla de mest exakta och professionella översättningarna för deras dokument.

Vi har certifierade översättare som är experter på franska inom flera områden, såsom medicin, juridisk, marknadsföring, teknik, lokaliseringslösningar etc. De kan arbeta mer korrekt med dina översättningsprojekt.

Således erbjuder CE översättningsbolag certifierade översättningstjänster och lösningar inom budget och till högsta professionella standard. För oss är kunderna det viktigaste i vårt arbete. Så under årens lopp har de alltid uppskattat oss för våra professionella och certifierade dokumentöversättningstjänster till nästan alla språk.

Ge det ett försök. Begär en kostnadsfri offert så tar vi hand om resten!

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:

CE

Sök