CEöversättningsbyråEstniska – Professionell översättning till och från estniska

Estniska – Professionell översättning till och från estniska

Om du behöver estniska expertöversättningar behöver du inte leta vidare! Vårt översättningsföretag erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive översättningar till och från estniska för företag och privatpersoner.

Våra kunder kan lita på att våra estniska översättningar kommer att vara av högsta kvalitet och noggrannhet, eftersom vi använder professionella översättare som förstår nyanserna i språket.

Med vårt erfarna och kunniga team kan vi förse dig med tillförlitliga estniska översättningstjänster som är skräddarsydda för dina individuella behov.

Översättningstjänster från estniska till svenska och svenska till estniska

Om du behöver översätta från estniska till svenska eller från svenska till estniska, erbjuder CE professionella och tillförlitliga svensk-estniska översättningar. Vårt erfarna team av estniska översättare förstår de unika nyanserna mellan estniska och svenska och ger dig korrekta och autentiska översättningar varje gång.

Vi förstår hur viktigt det är att förmedla budskapet korrekt. Vårt team av experter är väl insatta i båda språken, vilket säkerställer en sömlös process för våra kunder. Våra svenska och estniska översättningar är konsekvent uppdaterade med aktuell terminologi, vilket gör att vi kan tillhandahålla snabba översättningar av hög kvalitet.

Med vårt dedikerade fokus på att leverera utmärkt kundservice kan du vara säker på att du får den bästa översättningstjänsten som finns på marknaden, också om det gäller estniska till engelska eller engelska till estniska. Kontakta oss idag för mer information om dessa tjänster!

Estniska programvaru- och spellokaliseringstjänster

Estland är känt som ett IT-nav och den globala expansionen inom programvaruproduktion och -försäljning har sett ett ökat behov av högkvalitativa programvaruöversättningstjänster. Välkända mjukvaruprodukter som Skype har utvecklats i Estland och genom att integrera programvarulokalisering har det blivit en av de mest använda programvarorna i världen.

Det finns också en stor marknad för befintlig programvara att uppfylla lokaliseringskrav, eftersom Estland kommer att vara basen för Europeiska unionens byrå för storskaliga IT-system. Estland har blivit ett mycket IT-fokuserat land och utgör en stor marknadsmöjlighet för leverantörer som vill sälja sin programvara. Vår erfarenhet av lokalisering kan hjälpa dig att rikta in dig på Estland. Vi kan översätta svenska och engelska till estniska för ditt projekt, så att de infödda estländarna kan utnyttja programvaran fullt ut.

Estniska SEO- och webbplatsöversättningar

Våra översättningstjänster är ett enkelt sätt för företag att öka sin globala närvaro. Vi är specialiserade på estniska webbplats- och SEO-översättningar, vilket gör det möjligt för våra kunder att nå nya marknader med högkvalitativa versioner av deras innehåll. Vårt team ser till att varje översättning är korrekt och överensstämmer med den ursprungliga källtexten, samtidigt som den är skräddarsydd för estnisktalande.

Med våra professionella estniska översättningar och lokaliseringar kommer din webbplats att få ökad synlighet både på den lokala marknaden och på sökmotorer. Dessutom, med vårt transparenta prissystem och vänliga supportteam, kan du vara säker på att du kommer att få det bästa värdet för pengarna när du väljer oss som din leverantör för estniska språktjänster.

Auktoriserade estniska översättningar

Det stora antalet företag, organisationer och regeringar som expanderar in på den estniska ekonomin kan innebära att du behöver auktoriserade översättningar för några av de transaktioner, kontrakt och arrangemang som du eller ditt företag är involverade i. En auktoriserad estnisk översättare kan producera juridiskt likvärdiga översatta dokument, officiellt erkända av den identifierande stämpeln och signaturen.

Du kanske tror att det skulle vara betydligt dyrare att använda en auktoriserad estnisk översättare, men vi kan tillhandahålla denna tjänst för endast en liten extra kostnad, täckande den extra utbildning och officiella registrering som översättaren måste genomföra för att bli en auktoriserad översättare. Hög kvalitet och snabb leverans är kännetecknande för våra auktoriserade estniska översättare. Vi kan ordna så att de stämplade och undertecknade originaldokumenten snabbt skickas till dig var du än befinner dig i världen.

Estnisk dokumentöversättning

Vi erbjuder en av de bästa tjänsterna för dokumentöversättning. Detta innebär att du kan vara säker på att dina dokument kommer att översättas på ett professionellt och effektivt sätt när du använder vår tjänst. Vårt team av översättare kan integrera dina dokument i vårt arbetsflöde, så att de tilldelas den bästa personen med mest erfarenhet av den typ av dokument du behöver ha översatta. De kommer att översätta estniska snabbt och korrekt, så att du får tillbaka översättningarna på kortast möjliga tid.

Vårt arbetsflödessystem säkerställer inte bara snabb leverans utan ökar också vår effektivitet, vilket gör att vi kan ta ut rättvisa och rimliga priser för arbete av bästa kvalitet. Populariteten för översättningar mellan estniska och engelska har ställt höga krav på vår personal och de har svarat genom att leverera bra dokumentöversättningar varje gång.

Dokument vi översätter från/till estniska

Vår avdelning för dokumentöversättning kan tillgodose dina behov. Du kan kontakta oss för att bekräfta din prissättning för dokumentöversättning och handläggningstid. Dokumentformatering och eventuella särskilda instruktioner kan integreras i översättningsprocessen till mycket rimliga priser. Vi lovar att du kommer att bli mycket nöjd med vår förmåga att leverera dokument till dig, väl översatta och uppfyllande alla dina specifikationer.

  • Informationsdokument
  • Bolagshandlingar
  • Myndighetsdokument
  • Instruktionsdokument
  • Ansökningshandlingar

Estland – land och språkprofil

Det estniska språket är släkt med finska och är det språk som huvudsakligen talas i Estland. Etniska ester utgör cirka 70 % av befolkningen. Den största mindre etniska gruppen är etniska ryssar, vilka utgör nästan 25 % av den totala befolkningen på 1,2 miljoner människor. Detta beror på invandringen under den tid då Sovjetunionen kontrollerade Estland. Landet är en medlem av Europeiska unionen och har nyligen antagit euron som valuta. Det anses vara ett i-land och har den högsta BNP per person av alla de tidigare sovjetiska satellitstaterna med mer än 22 000 dollar per capita.

Republiken Estland har blivit en stark ekonomi som har antagit euron som sin valuta. Den tidigare sovjetiska staten har gjort sig till en ekonomisk partner till den europeiska ekonomiska zonen, de skandinaviska nationerna och Ryssland. Dess position som ett internationellt vägskäl, ett finansiellt nav och ett turistmål har gjort att behovet av att översätta estniska ökat stadigt. Vi har ett fantastiskt team av estniska översättare som professionellt kan utföra alla typer av översättningar.

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert för estniska översättningar

CE översättningsbyrå förstår vi hur viktiga estniska översättningar kan vara. Oavsett om du behöver översätta juridiska dokument eller stora webbplatser, kan du vara säker på att våra estniska översättare är de bästa i branschen. De kommer att förse dig med en kvalitetstjänst som är skräddarsydd för dina behov.

Kontakta oss nu för att få en kostnadsfri offert och testa våra estniska översättningstjänster! Ring eller maila oss, så kommer våra vänliga kundtjänstrepresentanter att hjälpa dig!

På CE erbjuder vi mer än bara estniska översättningar – oavsett vilka språkbehov du har, kontakta oss idag och få de resultat du behöver.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök