CELanguageCE Шведска • Им помагаме на меѓународните клиенти да се снајдат во шведското деловно опкружување

CE Шведска • Им помагаме на меѓународните клиенти да се снајдат во шведското деловно опкружување

Innehållsförteckning

Добре дојдовте кај CE Шведска

Им помагаме на меѓународните клиенти да се снајдат во шведското деловно опкружување. Нашите консултанти одвојуваат време за добро да научат каква е вашата компанија, каква технологија користи и кои се нејзините корпоративни цели. Решенијата што ги нудиме секогаш се целосно приспособени на потребите што ги имате.

Шведска е многу развиена и профитабилна земја со бескрајно многу можности – совршено место за проширување на глобалното присуство и за истражување нови пазари.

Станете наш партнер. Подготвени сме да ве водиме докрај.

 • Според Форбс, Шведска е најдобрата земја за водење бизнис – плодно земјиште за инвеститори
 • Шведска има номинален БДП по жител од 56 956 американски долари и највисок животен стандард во светот
 • Најнапредна дигитална економија во Европа и најнапредно безготовинско општество во регионот
 • Според Глобалниот индекс за конкурентност, Шведска е најконкурентна економија во светот
 • Шведска се смета за најиновативна нација во ЕУ, со најголем број патенти по жител
 • Шведска е во подобра позиција од која било друга земја во светот во однос на постигнување на „Целите за одржлив развој на ОН“

Консалтинг
стручен совет

 • Деловна помош
 • Трговија и продажба
 • Основање на фирмата
 • Планови за развој
 • Финансиски совет
 • Човечки капитал
 • ИТ менаџмент
 • Закони и прописи
 • Маркетинг стратегии
 • Канцелариска екстернализација
 • Ефикасност во работењето
 • Подобрување на продуктивноста
 • Управување со ризици

Пазар
анализи

 • Проценка на рекламирање
 • Познавања за/Дофат на брендот
 • Трговски индустрии
 • Сеопфатно предвидување
 • Производи за потрошувачите
 • Демографски тенденции
 • Анализи за лојалност
 • Сегментација на пазарот
 • Истражување за одредување цени
 • Одржливост на производот/услугата
 • Анкети за јавно мислење
 • Истражување за задоволство

Истражување
истражно

 • Бизнис информации
 • Извештаи на фирмата
 • Добивање податоци
 • Бази на податоци за документи
 • Листи со е-пошта
 • Владини архиви
 • Истражни извештаи
 • Водечка генерација
 • Следење на медиумите
 • Вести | Известувања од медиуми
 • Вработување | Барање соодветни кандидати за работа
 • Статистички податоци
 • Бели книги

Превод
јазични услуги

 • Над 70 јазици
 • Повеќејазично автоиздаваштво
 • Професионални лингвисти
 • Лекторирање и уредување
 • Обезбедување квалитет
 • Локализација на софтвер
 • Брза испорака
 • Управување со терминологија
 • Транскреација
 • Транскрипција
 • Преведување на видеоматеријал (титлување)
 • Локализација на веб-локации

Виртуелна
шведска канцеларија

 • Адреса на компанијата
 • Телефонски број
 • Корисничка поддршка
 • Повикувачки центар
 • Пренесување повик
 • Препраќање пошта
 • Рецепционер во живо
 • Разговор во живо на интернет
 • Закажување состаноци
 • Обработка на нарачки
 • Административни задачи

Приспособени решенија

Секој клиент е различен – Секој проект е различен – Токму поради тоа, секогаш се стремиме кон нудење приспособени решенија, дизајнирани во согласност со посебните потреби и цели

Локални познавања

Блиската поврзаност со владините агенции, институции и фирми во Шведска ни овозможува брзо и лесно да ви ги решиме проблемите

Искористете ја нашата стручност

Дозволете ни да ве поддржиме за да успеете – Информациите што ги имаме собрано во текот на сите овие години се клучни за да успеете во Шведска

Мерки и продлабочен увид

Сите стратегии и активности кои ги нудиме содржат јасни идеи за мерење на влијанието што го имаат врз вашите деловни активности, како и врз маркетинг целите

Извонредна услуга

Резултатите се директно поврзани со квалитетот на услугите што ги нудиме, како и со вашиот успех – Тука сме за да ви помогнеме при секој чекор

Брзи и прецизни преводи од и на 71 јазик од страна на професионални преведувачи

Избирањето на сигурна и професионална преведувачка агенција за превод на Вашите документи е клучна одлука. Ние во СЕ ја сфаќаме важноста на пренесувањето на Вашата порака јасно и прецизно. Со помош на посветен тим на квалификувани преведувачи, им обезбедуваме преводи на компаниите, организациите, агенциите и поединците на и од 71 јазик. Ја олеснуваме комуникацијата во светски рамки уште од минатиот милениум.

Клучот на успехот за секоја добра преведувачка агенција е квалитетот на нејзините преведувачи. Нашите преведувачи се секогаш професионално квалификувани јазични стручни лица на коишто целниот јазик им е мајчин. Избрани се врз основа на нивното искуство и стручност во разни полиња на специјализација. Нашиот сложен процес на избор е гаранција дека услугите што ги извршуваме ќе ги задоволат Вашите очекувања.

Компанијата што најпосле ќе стане СЕ беше основана во 1999 година со цел да понуди брзи, сигурни и лесно достапни преведувачки услуги. Мотото на нашата преведувачка агенција е обезбедување преводи со висок квалитет во краток рок. Знаеме колку времето им значи на компаниите; доцнење од само неколку минути може да предизвика тешки последици. Затоа СЕ се обврзува да обезбеди извонредни преводи навреме и по разумна цена.

Со СЕ како преведувачки партнер, не треба да се грижите за времето на доставување, квалитетот или плаќањето. Нудиме врвни преводи за многу индустрии, без притоа да ги подложуваме клиентите на бирократија, административни постапки, изгубено време или прекумерно високи цени.

Постојано тежнееме кон највисок квалитет и секој проект го приспособуваме кон барањата на соодветниот клиент. Страста за јазици и квалитет, во комбинација со извонредната услуга што ја добиваат клиентите, нè прави најдобар избор за сите Ваши преведувачки потреби.

Кога соработувате со нас, може да бидете сигурни дека ќе добиете апсолутно точни преводи, доставени пред крајниот рок и во рамките на договорениот буџет. Гарантираме дека ќе бидете 100% задоволни од секој проект што ќе ни го доверите.

Пароли

 • Шведски решенија
 • Вашето шведско решение
 • Шведски деловни консултанти
 • Шведски деловен партнер
 • Вашиот шведски деловен партнер
 • Шведски специјалисти
 • Вашите шведски специјалисти
 • Шведски професионалци
 • Вашите шведски професионалци
 • Шведски експерти
 • Вашите шведски експерти
 • Паметните фирми ја избираат Шведска
 • Откријте ја Шведска со нас
 • Сакате да водите деловни активности во Шведска?
 • Да ја завршиме работата во Шведска
 • Доминирајте со шведскиот пазар
 • Да зборуваме за Шведска
 • Вашата иднина во Шведска
 • Шведска, паметен избор
 • Шведска, паметен начин
 • Шведска, на ваш начин!
 • Успејте во Шведска
 • Најдоброто шведско решение
 • Вашата врска во Шведска
 • Бидете успешни во Шведска
 • Станете успешни во Шведска
 • Пронајдете го успехот во Шведска
error: Innehållet är skyddat

CE