CEöversättningsbyråBulgariska – Professionell översättning till och från bulgariska

Bulgariska – Professionell översättning till och från bulgariska

CE översättningsbyrå erbjuder de bästa möjliga bulgariska översättningstjänster som går att få. Med hjälp av dem kan ditt företag göra affärer på korrekt sätt, och sälja produkter och tjänster på den bulgarisktalande marknaden.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert för professionella bulgariska översättningar för alla sektorer eller branscher.

Det bulgariska språket i världen

På översättningsföretaget CE förstår vi de unika utmaningar som det bulgariska språket innebär för moderna företag. För att tillgodose behoven på den bulgarisktalande marknaden tillhandahåller vi professionella bulgariska översättningar av högsta kvalitet.

Genom att möta språkbehoven på det bulgarisktalande området erbjuder våra professionella bulgariska språköversättningar den högsta nivån av kvalitet och noggrannhet. Med hjälp av den senaste översättningstekniken kan våra bulgariska översättare på modersmålsnivå lokalisera språk som är anpassad ända ner till minsta detalj.

Oavsett om du behöver ett anställningskontrakt översatt till bulgariska eller ditt webbplatsinnehåll på flera språk kan du lita på att vi levererar förstklassiga resultat som är tillförlitliga och kostnadseffektiva.

Professionella bulgariska översättningar

CE översättningsbyrå hanterar över 70 språk, inklusive bulgariska. Och det är vårt jobb att stödja dig och förse dig med den översättning du behöver. Om vår kund vill expandera globalt använder vi vår över 25-åriga erfarenhet för att se till att tidsfristerna och alla andra krav uppfylls och att ditt material och dina dokument översätts korrekt.

Många företag rekommenderar vårt team för ISO 9001-certifierade bulgariska översättningar (marknadsföringsinformation och certifikat) eftersom det är bra och tidsbesparande och genomför projekt åt alla kunder som behöver högkvalitativt resultat.

Skicka ett e-postmeddelande till oss idag och få en kostnadsfri och snabb offert för bulgariska översättningar av högsta kvalitet!

Översättningar från bulgariska till svenska och svenska till bulgariska

Våra svenska till bulgariska översättningstjänster är av bästa kvalitet. De bulgariska översättare vi använder har erfarenhet, skicklighet och expertis utöver vad som förväntas och levererar korrekta, fullständiga och detaljerade dokument på både bulgariska och svenska.

Var och en av våra svensk-bulgariska översättare kan arbeta inom ett brett spektrum av branscher, från medicin till juridik och mycket mer. Vi säkerställer att projekten slutförs före deadline och garanterar 100 % kundnöjdhet vid varje beställning.

Vårt team av bulgariska språkexperter kommer att vara tillgängliga för att översätta från bulgariska till engelska eller från engelska till bulgariska med högsta precision. Vi är stolta över att veta att våra översättningar troget överensstämmer med den ursprungliga innebörden och ser till att ingenting går förlorat i översättningen.

Genom att begära svensk till bulgarisk översättning från vårt företag får du högkvalitativa översättningar som levereras snabbt, säkert och korrekt.

Typer av bulgariska översättningstjänster vi tillhandahåller

Bulgariska översättningstjänster blir alltmer vanliga på den globala marknaden, där många respekterade organisationer, både privata och offentliga, använder sig av dessa tjänster. Det finns en mängd olika typer av bulgariska översättningar, beroende på varje organisations specifika behov.

Det kan variera från komplexa medicinska dokument, juridisk dokumentation och finansiella kontrakt till mindre tekniskt material som marknadsföringsinnehåll och webbplatser.

Kvalificerade bulgariska översättare är specialiserade på att tillhandahålla korrekta översättningar som uppfyller de högsta standarderna för professionalitet och noggrannhet inom alla typer av bulgariska översättningar.

Eftersom bulgariska fortsätter att få en mer framträdande plats på många områden över hela världen kommer efterfrågan på bulgariska översättningstjänster sannolikt bara att öka.

Certifierade bulgariska översättningar

Våra erfarna bulgariska översättare erbjuder utmärkta certifierade översättnings- och lokaliseringstjänster åt alla kunder, företag eller projekt som vill konkurrera på en global nivå och erbjuda tjänster till internationella kunder som talar olika språk, inklusive bulgariska.

Specialiserade översättningar, certifierade juridiska översättningar (certifierad bulgarisk översättning, alla typer av dokument, patentansökningar, certifikat), högkvalitativ tolkning, voice-over och redigering – vår byrå tillhandahåller ett brett utbud av språktjänster som bygger på kompetensen hos testade bulgariska översättare och andra bulgariska språkexperter som arbetar på sitt modersmål.

Lokalisering av bulgariska webbplatser och programvara

På CE översättningsbyrå tillhandahåller vi förstklassiga bulgariska programvaru- och webbplatsöversättningstjänster åt kunder över hela världen. Vårt team av erfarna yrkesmän är engagerade i att snabbt, noggrant och pålitligt möta dina språkbehov. Med våra bulgariska webbplatsöversättningar kan du vara säker på att dina globala kunder förstår och uppskattar ditt innehåll.

Dessutom kommer våra bulgariska tjänster för programvarulokalisering att se till att dina applikationer är korrekt anpassade för den bulgariska marknaden. Oavsett dina krav kan du förlita dig på våra tjänster för att korrekt fånga den upplevelse du vill förmedla på bulgariska.

Översikt över språk som talas i Bulgarien

Bulgariska är det officiella språket i Republiken Bulgarien och modersmålet för bulgarer. Det tillhör de slaviska språkens gren, vilket gör det nära besläktat med andra östeuropeiska språk som serbiska och makedonska.

Detta språk har funnits sedan 800-talet, men dess skrivna form fortsatte att utvecklas fram till 1800-talet tack vare verk av bulgariska evangelister. Även om det moderna språket som talas i Bulgarien härrör från gamla bulgariska dialekter, innehåller det också lånord från andra språk som turkiska, grekiska, latin och framför allt ryska.

Sedan grundandet av den bulgariska staten på 600-talet har det bulgariska språket blivit en integrerad del av dess kulturella identitet.

Begär en offert för bulgarisk översättning

Vår översättningsbyrå är stolta över att leverera högkvalitativa, prisvärda och snabba bulgariska översättningstjänster.

Om du är ute efter bulgariska expertöversättare, kontakta oss via telefon eller e-post eller ladda upp ditt dokument i vårt onlineformulär. När du laddat upp dokumenten och angett all viktig information, kommer du inom kort att få en offert med prisförslag och leveransdatum.

Mejla eller ring oss idag för mer detaljerad information! Att arbeta med CE översättningsbyrå är tidsbesparande, enkelt och kostnadseffektivt.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök