CEöversättningsbyråBrasiliansk portugisiska – Professionell översättning till och från brasiliansk portugisiska

Brasiliansk portugisiska – Professionell översättning till och från brasiliansk portugisiska

Behöver du professionella översättningstjänster för brasiliansk portugisiska?

CE översättningsbyrå hjälper dig gärna med korrekta översättningar till och från brasiliansk portugisiska med hjälp av ett professionellt översättarteam av speciellt utvalda modersmålstalare, som utför sina uppgifter enligt den internationellt erkända standarden för ISO 17100:2015-certifikatet.

Varför du bör välja CE för ditt nästa översättningsprojekt för brasiliansk portugisiska

CE översättningsbyrå har genom årtiondena erhållit mycket värdefull erfarenhet när det gäller professionella översättningstjänster för brasiliansk portugisiska av hög kvalitet åt individer, småföretag och stora företag inom ett brett spektrum av branscher.

Faktum är att det finns många anledningar att ta hjälp av vår översättningsbyrå för att översätta ditt nästa projekt på brasiliansk portugisiska.

Vi utför alla uppdrag i perfekt överensstämmelse med internationella standarder, vilket säkerställer högsta kvalitetsnivå för de tjänster som vi tillhandahåller.

Funktioner i vårt översättningsbolag

Vi nyttjar de obestridliga fördelarna med datorstödd översättningsprogramvara och CAT-verktyg, vilket bidrar stort när det gäller översättningskvalitet och -hastighet.

Vi lägger särskild vikt vid att bygga team av ämnesexperter med specialkunskaper och enkelt kan hantera knepiga uttryck och distinkta begrepp inom ett specifikt område.

Ett skräddarsytt team av professionella brasilianskportugisiska lingvister, som har språket som modersmål och är väl bekanta med de kulturella mönstren, kommer att hantera din översättning av brasiliansk portugisiska och ta hänsyn till detaljer som spelar en viktig roll i översättningen.

Våra portugisiska experter kan arbeta under snäva tidsfrister, vilket ger dig möjlighet att slutföra även de mest tidskänsliga projekten inom korta tidsramar. Vi har erfarenhet av att hantera en stor mängd projekt, och vi menar det när vi lovar utmärkt service och resultat som levereras i tid.

Fordonsöversättning på brasiliansk portugisiska

Med tanke på att fordonsindustrin innefattar en rad olika områden, inklusive teknik, design, flyg och många andra, bör den brasilianskportugisiska fordonsöversättaren ha kompetens inom många områden, samtidigt som de har kunskap i internationella specifikationer. I detta avseende är CE översättningsbyrå stolta över att ha genomfört lyckade översättningar åt Toyota och Volkswagen.

Vår byrå lägger stor vikt vid noggrannhet och tidseffektivitet och arbetar för att finna de bästa lösningarna, oavsett vilken typ av översättningsprojekt för brasiliansk portugisiska som du har.

Medicinska översättningar på brasiliansk portugisiska

Att säkerställa klinisk säkerhet och hantera känslig information kräver en korrekt översättning som tydligt kan förmedla syftet med det ursprungliga innehållet. När man står inför översättningen av ett medicinskt recept måste lingvisten känna till hela terminologin, eftersom ett litet fel i ett enda ord kan påverka den upplevda betydelsen enormt. I detta sammanhang tummar inte CE översättningsbyrå på kvaliteten. Ett öga för detaljer och specialkunskaper är de viktigaste kraven för alla professionella medicinska översättare vi arbetar med.

Finansiella översättningar på brasiliansk portugisiska

Med många års erfarenhet av brasiliansk portugisisk finansiell översättning har våra experter arbetat med globala intressenter och hanterat flera uppdrag åt utländska företag. Vi vet hur viktig en god förståelse av informationen under finansiella förhandlingar är, och det är därför vi handplockar de bästa lingvisterna med utmärkta kunskaper om finansbranschen. När du översätter från brasiliansk portugisiska till svenska eller från svenska till brasiliansk portugisiska är kundernas noggrannhet och integritet avgörande för processen.

Certifierade översättningstjänster för brasiliansk portugisiska

Certifierade översättningar är idealiska för alla dokument som behöver presenteras för en myndighet eller en institution, inklusive juridiska, medicinska, utbildnings- och certifikatdokument.

Certifierade översättare på brasiliansk portugisiska har expertkunskaper om språket samt kulturell förståelse för att säkerställa att varje översättning är korrekt. Certifierade översättningar säkerställer att ditt arbete är korrekt och att viktiga dokument är felfria.

Certifierade översättningstjänster för brasiliansk portugisiska återspeglar också din professionella image och garanterar dig en tjänst som bygger på total tillförlitlighet.

Översättningar från brasiliansk portugisiska till svenska och svenska till brasiliansk portugisiska

Vår översättningsbyrå erbjuder korrekta, prisvärda och snabba svenska och brasilianska portugisiska översättningstjänster oavsett projekt – små eller stora, vanliga eller avancerade, tekniska, vetenskapliga eller webbplats- eller programvaruöversättning – med alla typer av krav, komplexitet eller deadlines.

Våra översättningar från brasiliansk portugisiska till svenska och svenska till brasiliansk portugisiska är garanterat av högsta kvalitet. Våra översättare har oöverträffad kompetens och erfarenhet av att översätta mellan dessa två språk.

Om du letar efter översättare från brasiliansk portugisiska till engelska eller från engelska till brasiliansk portugisiska med expertis, kontakta CE översättningsbyrå. Vi erbjuder en bekväm onlineplattform som du kan använda för att skicka in dina dokument och enkelt begära en gratis offert direkt.

Det brasilianska språkets geografi

Brasilien är det största landet i Sydamerika som täcker nästan halva området på den sydamerikanska kontinenten. Med en yta på 8,5 miljoner km² rankas den som den 5:e i världen efter Ryssland, Kina, Kanada och USA.

Portugisiska är det officiella språket i Brasilien. Med undantag för olika språk som talas av indianstammar som bor i avlägsna reservat, och invandrarspråk, är portugisiska det enda språk som talas av nästan hela befolkningen (95 %). Eftersom över 200 miljoner människor talar portugisiska är det det 8:e mest använda språket i världen.

Brasiliansk portugisiska, även kallad português Brasileiro, är en grupp dialekter som hänvisar till det portugisiska språket, och är vanligast i Brasilien. Även om brasiliansk portugisiska och portugisiska i Portugal kallas samma namn, finns det en hel del ”brasilianisms” (”brasileirismos”), unika brasilianska ord, i ordförrådet för dem som talar brasiliansk portugisiska.

Översikt av det brasilianska språket

Det finns märkbara skillnader på en fonologisk nivå som gör att språket skiljer sig ganska mycket från andra dialekter som talas i Portugal, vissa afrikanska länder (Angola, Guinea-Bissau, Moçambique, Kap Verdeöarna, São Tomé och Príncipeöarna) samt i vissa delar av Timor i Asien där portugisiska är populärt. I de senare länderna har språket mer samtida funktioner som är specifika för europeisk portugisiska, på grund av en längre period av europeiskt kolonialt styre.

Dessutom finns det också stora skillnader i formellt skrivande. Samfundet för portugisiskspråkiga länder kom överens om att fastställa en gemensam regel för ortografin för alla portugisisktalande. Från och med den 1 januari 2009 trädde regeln i kraft i Brasilien.

Beroende på region finns det några dialekter som är ömsesidigt begripliga, som presenterar några mindre skillnader, såsom uttalet av vokaler och intonationen som används i en konversation.

Kontakta oss för översättning av brasiliansk portugisiska

Om du behöver översättningstjänster som inbegriper brasiliansk portugisiska har du kommit till rätt ställe!

Vi erbjuder pålitliga, professionella översättningar av högsta kvalitet för brasiliansk portugisiska.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt vårt team av erfarna modersmålstalare ta hand om alla dina översättningsbehov. Oavsett vilka frågor du har, är vi här för att svara på dem via e-post eller telefonsamtal.

Tveka inte – kontakta oss nu och gör som otaliga andra företag som anlitar oss för översättning av brasiliansk portugisiska!

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök