CEöversättningsbyråBihari – Professionell översättning till och från bihari

Bihari – Professionell översättning till och från bihari

CE översättningsbyrå har tillhandahållit professionella översättningstjänster till bihari i över 25 år. Våra certifierade lingvister är mycket skickliga på att översätta olika typer av material till bihari på ett korrekt och kulturellt lämpligt sätt för att säkerställa dess noggrannhet och kulturella lämplighet.

Vi förstår vikten av att producera kvalitetsöversättningar och vi strävar efter att säkerställa att våra kunders behov tillgodoses med snabba handläggningstider. Om du är ute efter pålitliga översättningar till bihari kan du lita på att CE får jobbet gjort på rätt sätt.

Våra översättningar till bihari

Översättning av biharidokument

Detta inkluderar översättning av skriftliga dokument som kontrakt, rapporter och marknadsföringsmaterial.

Översättning av webbplatser på bihari

Hantering av översättning av webbsidor och deras innehåll, inklusive text, bilder och videor, för att nå en bredare publik.

Röstöversättning på bihari

Innebär inspelning av en röstöversättning på ett annat språk för en video- eller ljudproduktion.

Desktop Publishing och typsättning på bihari

Innebär förberedelse och formatering av trycksaker.

Biharispråkets ursprung och huvudsakliga kännetecken

Bihari tros ha sitt ursprung från det forntida magadhi prakrit, som idag är allmänt känd som språkgruppen maithili-magahi. Det är ett av de äldsta språken i Indien och talas i hela provinsen Bihar, delar av Jharkhand och i några stater i Nepal.

Även om bihari har olika dialekter delar den de flesta av sina egenskaper med hindi, vilket gör att många ord liknar varandra i dessa två språk. Det finns också distinkta skriftsystem som används för olika dialekter inom biharispråket.

En unik egenskap som skiljer bihari från andra språk är dess införlivande av främmande ord genom regionala affärer och närhet till andra kulturer som Tibet, buddhistiska kloster och muslimska köpmän som har påverkat utvecklingen av detta språk under århundraden.

Hur du gör för att få en kostnadsfri offert för bihariöversättning

  • Fyll i det nedanstående mailformuläret
  • Bifoga dokumenten som ska översättas
  • Klicka på skicka och invänta svar från en av våra projektledare
  • Vi återkommer så snart som möjligt med en kostnadsfri offert för ditt projekt

Fördelar med vårt översättningsföretag

  • CE är ett professionellt översättningsföretag med över 25 års erfarenhet
  • Vårt företag översätter över 70 språk
  • Vi erbjuder bihariöversättningar åt företag såväl som till privatpersoner och vi utlovar noggrannhet och precision i allt vårt arbete
  • Vårt team av översättare har bihari som modersmål, vilket garanterar att dina översättningar blir korrekta och idiomatiska
  • Vi erbjuder en rad översättningstjänster, inklusive webbplatslokalisering, dokumentöversättning och programvarulokalisering
  • Våra priser är konkurrenskraftiga och vi erbjuder snabba handläggningstider för alla projekt

Certifierad översättning till bihari

På CE översättningsbyrå erbjuder vi ett omfattande utbud av certifierad bihariöversättning till konkurrenskraftiga priser. Vårt företag är specialiserat på certifierade bihariöversättningar och tillhandahåller översättningar av högsta kvalitet över hela världen. Vi förstår språkets komplexitet och kan garantera en exakt, korrekt och certifierad översättning till bihari.

Vårt team består av infödda facköversättare som är väl insatta i både käll- och målspråk. Våra erfarna översättare har stor kunskap inom den senaste översättningsmjukvaran och tillhandahåller korrekta översättningar som uppfyller de högsta standarderna. Oavsett dina krav kommer våra certifierade bihariöversättare att leverera förstklassiga resultat med oöverträffad noggrannhet och hastighet.

Vi tar hand om alla era certifierade översättningsbehov inom bihari, så att du alltid kan vara säker på att du får överlägsen service av hög kvalitet från ett erfaret team som känner till språkets kraft och möjligheter.

Turismöversättningar på bihari

Reseguideöversättningar

Bihariöversättningar av reseguider som broschyrer, kartor och resplaner kan hjälpa biharitalande turister att planera sina resor mer effektivt och utforska olika turistmål i Bihar och dess angränsande regioner.

Hotell- och restaurangöversättningar

Bihariöversättningar av hotell- och restaurangmenyer, skyltar och annat kommunikationsmaterial kan hjälpa biharitalande turister att hitta boende och matställen som uppfyller deras behov och preferenser.

Översättningar av turistattraktioner

Bihariöversättningar av skyltar, broschyrer och annat kommunikationsmaterial vid turistattraktioner som museer, historiska platser och nöjesparker.

Transportöversättningar

Bihariöversättningar av transportmaterial som tåg- och busstidtabeller, flygplatsskyltar och transportrelaterade webbplatser.

Kulturella översättningar

Bihariöversättningar av kulturmaterial som traditionella dansföreställningar, festivaler och annat.

Juridiska bihariöversättningar

Kontrakt och avtal

Bihariöversättningar av kontrakt och avtal, inklusive anställningskontrakt, partnerskapsavtal och licensavtal.

Domstolshandlingar

Bihariöversättningar av domstolshandlingar, inklusive inlagor, motioner och domar.

Immaterialrätt

Bihariöversättningar av immaterialrättslig dokumentation, inklusive patent, varumärken och upphovsrätt.

Immigrationsdokumentation

Bihariöversättningar av immigrationsdokumentation, inklusive visum, pass och immigrationsformulär.

Regler och lagstiftning

Bihariöversättningar av regler och lagstiftning, inklusive lokala lagar och bestämmelser.

Storleken på den biharitalande marknaden

Biharispråket talas av cirka 100 miljoner människor över hela världen, främst i de indiska delstaterna Bihar, Jharkhand och Uttar Pradesh. Biharitalande samhällen finns också i andra delar av Indien, samt i grannländer som Nepal och Bangladesh.

Med en befolkning på över 120 miljoner är Bihar en av de mest folkrika staterna i Indien, och den biharitalande marknaden erbjuder en betydande möjlighet för företag som vill utöka sin räckvidd i regionen.

Därför kan bihariöversättningstjänster vara avgörande för företag inom branscher som turism, hälso- och sjukvård och finans som vill utnyttja denna marknad.

Behöver du hjälp med översättning till eller från bihari?

Vi tar gärna fram en konkret offert för dokumentöversättning, webbplatslokalisering, PDF-översättning, programvarulokalisering och andra projekt relaterade till översättning.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök