CEöversättningsbyråArabiska – Professionell översättning till och från arabiska

Arabiska – Professionell översättning till och från arabiska

När det gäller arabiska översättningar är det viktigt att du samarbetar med ett företag som kan tillhandahålla högsta kvalitet. Det är där CE översättningsbyrå kommer in i bilden!

Våra arabiska översättningstjänster används dagligen av företag runt om i Sverige och världen, eftersom vi är specialiserade på korrekta, konsekventa resultat som stöds av avancerad teknik och erfarna arabiska översättare.

Med våra arabiska översättningar kan du vara säker på att du får resultat av högsta kvalitet varje gång – oavsett hur komplext eller unikt ditt projekt kan vara.

Du kan lita på CE när du är i behov av förstklassiga arabiska översättningar!

Professionella arabiska översättningar

CE erbjuder en omfattande arabisk översättningstjänst. Med vårt expertteam av arabiska språkexperter och översättare har vi möjlighet att korrekt översätta alla typer av teknisk dokumentation eller korrespondens till och från arabiska.

Våra översättningar garanterar perfekt förståelse i arabisktalande länder och uppfyller alla branschstandarder för noggrannhet, kvalitet och leveranstider.

CE översättningsbyrå hanterar över 70 språk, inklusive arabiska. Och det är vårt jobb att stödja dig och förse dig med den översättning (inklusive juridiska dokument, lokalisering osv.) du behöver.

Om vår kund vill expandera globalt använder vi vår över 25-åriga erfarenhet för att se till att tidsfristerna och alla andra krav uppfylls och att ditt material och dina dokument översätts korrekt.

Arabisk röstöversättning

I dagens globaliserade värld blir det allt viktigare att förstå olika kulturer och tala främmande språk. Röstöversättningstjänster från CE översättningsbyrå hjälper till att överbrygga kulturella klyftor genom att ge företag möjlighet att kommunicera effektivt på lokal nivå på arabiska. Vi erbjuder högkvalitativa översättningar som är skräddarsydda för varje kunds behov för maximal noggrannhet och tydlighet.

CE:s arabiska röstöversättningstjänster har snabbt blivit populära hos företag som vill få sina meddelanden att nå fram till den arabisktalande publiken runt om i världen. Professionella översättare på CE hjälper dig att få ut ditt budskap på arabiska snabbt och korrekt, vilket gör det enklare än någonsin att diversifiera till arabiska marknader.

Undertextning på arabiska

Arabisk undertextöversättning är avgörande för all medieproduktion som riktar sig till arabisktalande publik. CE översättningsbyrå tillhandahåller dessa tjänster med oöverträffad noggrannhet och hastighet, vilket gör oss till den bästa leverantören i branschen.

Våra arabiska översättningstjänster för undertextning är mycket välrenommerade och ligger i framkant på marknaden. Vi prioriterar kvalitetssäkring och använder avancerad teknik för att säkerställa att arabisktalande tittare får en så trevlig upplevelse som möjligt.

Certifierad arabisk översättning

CE översättningsbyrås certifierade arabiska översättningstjänster är mycket efterfrågade och kan vara till nytta för en mängd olika företag och organisationer. Vi erbjuder ett omfattande utbud av högkvalitativa certifierade arabiska översättningar som hjälper till att utöka internationell räckvidd och förståelse.

Våra certifierade översättningstjänster ger korrekta och tillförlitliga resultat för ett antal olika områden, inklusive juridiska dokument, kommersiella kontrakt, webbplatser och programvarulokaliseringsprojekt.

Dessutom använder vårt team av professionella lingvister den senaste tekniken för att säkerställa att alla certifierade arabiska översättningar vi producerar är både aktuella och autentiserade av erkända organ som regeringar eller domstolar runt om i världen. Med CE översättningsbyrå som din partner kan du vara säker på att få de bästa certifierade arabiska översättningslösningarna som finns på marknaden idag.

Lokalisering av arabiska webbsajter

Att ha en arabisk version av din webbplats blir allt viktigare i den moderna världen, eftersom arabisktalande utgör en allt större del av vår befolkning samt andra som har hög sympati för arabisk kultur.

Arabiska översättningar och lokaliseringar av webbplatser kan göra stor skillnad för potentiella kunder eller läsare, eftersom det gör det möjligt för dem att förstå viktigt innehåll som annars skulle gå obemärkt förbi.

Genom noggranna översättningar och lokaliseringar kan du se till att din webbplats påverkar livet bortom språkbarriärer, så att du kan nå ut till så många som möjligt.

Översikt av det arabiska språket

Arabiska är ett hamitosemitiskt eller afroasiatiskt språk som kan spåras så långt tillbaka som till 600-talet. Det är en del av den semitiska grenen med hebreiska och amhariska i Etiopien. Det arabiska språkets expansion kan spåras till spridningen av islam, spridningen av koranen och arabernas militära makt från 7:e århundradet. Dessa tre faktorer är så nära sammanlänkade att det är svårt att skilja dem åt.

Det arabiska språket finns i två huvudformer: dialektal arabiska och litterär (eller klassisk) arabiska. Med andra ord finns det många olika typer av talad arabiska, även om det finns minst 290 miljoner som talar arabiska som första språk i världen.

Begär en offert för våra arabiska översättningstjänster

Arabiska översättningstjänster kan vara ovärderliga för att hjälpa dig att förstå och kommunicera mellan olika kulturer. Från affärsdokument och e-postmeddelanden till förfrågningar om medicinsk eller ekonomisk hjälp – våra erfarna infödda arabiska proffs kan förse dig med korrekta och aktuella översättningar.

Vi kommer att arbeta med dig för att se till att ditt budskap förmedlas korrekt oavsett språkbarriärer, vilket ger översättningar som är både trogna källspråket och meningsfulla på målspråket. Vår översättningsbyrå är stolta över att leverera högkvalitativa, prisvärda, snabba arabiska översättningstjänster oavsett hur ditt projekt ser ut.

Om du söker efter arabiska översättare med expertis, kontakta oss och ladda upp ditt dokument i vårt mailformulär. Ring eller maila oss idag för mer detaljerad information!

Att samarbeta med CE översättningsbyrå är tidsbesparande, enkelt och kostnadseffektivt!

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error: Innehållet är skyddat

CE

Sök