CE översättningsbyrå

Afrikaans – Professionell översättning till och från afrikaans

Är du ute efter professionella lösningar för dina översättningsbehov på afrikaans?

CE översättningsbyrå har byggt sina översättningstjänster på afrikaans med hjälp av ett högkvalificerat team av lingvister specialiserade på flera områden. Eftersom vi sorterar våra översättare efter deras kompetensområde gör det möjligt för oss att välja de bästa kandidaterna som är lämpliga för ditt specifika ämne, och är helt i linje med ISO 17100:2015-certifikatkraven, vilket är ett obestridigt bevis på vår kompetens.

Dessutom möjliggör datorstödd översättningsprogramvara och CAT-verktyg som används av våra afrikaanslingvister en mer exakt och noggrann översättningsprocess.

Professionella översättningar på afrikaans

CE översättningsbyrå tillhandahåller professionella översättningar på afrikaans av dina dokument, webbinnehåll, böcker och marknadsföringsmaterial. Oavsett om det är för företagsändamål eller professionell användning, är våra översättningstjänster av hög kvalitet och har ett gott rykte.

Våra professionella översättare har afrikaans som modersmål och innehar oklanderliga språkkunskaper. De säkerställer noggrannhet och garanterar officiell kvalitet för varje översättning de producerar.

Vi förstår att professionella översättningar på afrikaans kräver uppmärksamhet på detaljer, så vi använder en granskningsprocess i flera steg som äger rum i alla skeden av översättningsprojektet.

Om du behöver professionella översättningar på afrikaans – sök inte längre än till teamet på CE!

Översättningar från afrikaans till svenska och svenska till afrikaans

Vårt företag erbjuder professionella översättningstjänster för afrikaans till svenska och svenska till afrikaans som du behöver. Vårt team består av expertlingvister som kan garantera att dina översättningar är korrekta, kontextuellt korrekta och vältaliga på motsvarande språk.

Vi förstår komplexiteten hos olika språk, och därför kan vi förse våra kunder med högkvalitativa översättningar som uppnår sina mål utan problem. Dra nytta av vår hjälp idag för att se till att ditt budskap når din avsedda målgrupp i sin helhet.

Vi erbjuder också översättningar från afrikaans till engelska eller engelska till afrikaans och har skräddarsydda effektiva lösningar för dina översättningsbehov, utförda på högsta nivå, i kombination med avancerade verktyg.

Certifierade översättningar på afrikaans

Söker du auktoriserad översättning på afrikaans? Leta inte längre! Vårt flerspråkiga översättningsföretag är specialiserat på att tillhandahålla förstklassiga certifierade översättningstjänster på afrikaans. Vi förstår de unika kraven för översättningar på afrikaans och har åtagit oss att hjälpa dig att säkra korrekta översättningar av hög kvalitet som är juridiskt accepterade över hela världen.

Vårt erfarna team av infödda talare är redo att ta sig an alla projekt du kan tänkas ha; från företagspresentationer till juridiska dokument kan vi säkerställa snabba handläggningstider, konkurrenskraftiga priser och noggrann korrekturläsning för ett väl utfört jobb. Vårt mål är att ge oslagbart värde för pengarna genom att erbjuda lokaliserade tjänster skräddarsydda för dina specifika behov.

Upptäck varför så många redan har valt oss för sina certifierade översättningsbehov för afrikaans – kontakta oss redan idag!

Översättningstjänster på afrikaans för webbplatser

Söker du översättningar av webbplatser på afrikaans som är tillförlitliga och korrekta? Vårt företag tillhandahåller professionella översättningstjänster på afrikaans för webbplatser och erbjuder översättningar av högsta kvalitet. Våra erfarna och certifierade afrikaansöversättare kan tillhandahålla snabb och kostnadseffektiv webbplatslokalisering på kort tid, vilket säkerställer att din webbplats är korrekt lokaliserad till afrikaans.

Med vårt team av erfarna proffs kan du vara säker på att ditt översatta innehåll kommer att återspegla samma ton och budskap som det ursprungliga materialet. Vi är här för att tillgodose dina behov av professionella översättningar av webbplatser på afrikaans – kontakta oss gärna idag!

Medicinsk översättning på afrikaans

Vårt företag är stolta över att erbjuda högkvalitativa medicinska översättningstjänster på afrikaans åt kunder över hela världen. Våra erfarna proffs är specialiserade på att tillhandahålla korrekta och helt anpassade medicinska översättningar på afrikaans, från enkla dokument till komplex text, så att du kan vara säker på att vi kommer att hantera dina dokument med noggrannhet och omsorg varje gång.

Vårt enastående engagemang garanterar dig förstklassiga resultat, levererade i tid och enligt dina förväntningar. Så, om du är ute efter pålitliga medicinska översättningar på afrikaans är CE översättningsbyrå rätt val. Vi kan översätta mellan afrikaans och svenska och inte bara för ett brett spektrum av medicinska dokument.

Professionell dokumentöversättning på afrikaans

Är du ute efter dokumentöversättningstjänster på afrikaans? I så fall har du tur. Vi har verktygen och tekniken för att tillhandahålla mycket korrekta översättningar för alla dina dokumentbehov på afrikaans. Våra professionella översättningar är snabba, effektiva och anpassade för att passa varje kunds specifika behov.

Dessutom är våra professionella dokumentöversättningar korrekt bearbetade och kommer att uppfylla de högsta standarder som internationella organisationer och regeringstjänstemän kräver. Behovet av översättning på afrikaans ökar i takt med att korrekt dokumentation och verifiering blir en högre prioritet inom alla områden.

Språkprofil för afrikaans

Afrikaans är ett västgermanskt språk med rötter i det nederländska språket i Sydholland, som också anses vara en nederländsk dialekt. Språket används i stor utsträckning i Sydafrika, Namibia och i mindre omfattning i Botswana och Zimbabwe.

Afrikaans talades tidigare av majoriteten av de nederländska bosättarna och det nuvarande sydafrikanska folket. Språket började uppvisa märkbara skillnader under 1700-talet. Språket härstammar från nederländska och kallades tidigare Cape Dutch eller Kitchen Dutch samt ett kreolspråk eller ett delvis kreolbaserat språk. Begreppet kommer faktiskt från det nederländska ”Afrikaans-Hollands” vilket står för afrikansk nederländska.

Afrikaans innehåller dock ord som lånats från andra språk, till exempel tyska och khoisanska språk, och cirka 90 till 95 % av ordförrådet tillhör nederländska. Förutom förekomsten av betydande skillnader låter de två språken mycket lika.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa CE är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

CE erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

CE kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan CE erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:

CE

Sök